RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Немаш разлога да то радиш кад си запамтио шта су причали о бомбардовању Ирака,а касније Србије.Сад само по аутоматизму понављаш исечке пропаганде коју си чуо.

Jos gore onda, znaci zakljucujes bez ikakvih cinjenica. Ponavljas najobicniju floskulu.

Ja govorim istinu, na osnovu činjenica i iz kontakta sa ljudima koji su bili u Libiji...

A vi ste robovi stereotipa...

ajde posto si tako dosta recit, jel razumes ti tu demokratiju koju zele da uvedu u Libiji (bombama,silom)? Spominjes rec - demokratija, ajde obrazlozi sta to podrazumeva? Aj da uzmemo da je Amerika demokratska zemlja. .el znas ti da tamo postoji posebni specijalni odred za gusenje narodnih masa koji pocnu razmisljati svojom glavom, jel znas? Tu demokratiju koju ti prizeljkujes, dobices je mozda.ziveces lepo, na visokoj nozi, ali neces imati slobodu od kamatnih kredita, ogranicenju licnih stavova i sl. od celokupne ideologije zapada koja je umotana u rec- demokratija, inace je samo globalni interes. .dobices ti i pare i stan i sve, al neces se pitati nista u toj demokratiji.

Evo objasnicu ti.Demokratiju koju zeli Libija da uvede podrazumijeva vlast koja ce se birati voljom naroda kao i parlament i predsjednik drzave.Znaci to su osnove demokracije i mislim da vise demokracije i nije potrijebno nego sto je potrijebno da se sam narod pita ko ce biti na tronu ujedne drzave odnosno Libije.Zatim pod demokracijom podrazumijevamo slobodu govora ali posto Libija zeli da uvede demoikraciju na bazi Islama mislim da ce ta sloboda govora biti ogranicena na psovanje Muhammeda s.a.v.s. i Islama i mislim da ce svako ko uvrijedi Islam biti sankcionisan zakonom kojie je predvidjen.Inace u Gadhafijevoj diktaturi ljudi nisu smjeli slobodno da misle i smatrali su da moraju slijediti samo jednog covjeka a to je Gadhafija.Mislim da Gadhafi nije Kralj da bi tako vladao i mislim da je red da on sidje sa vlasti i mislim da ce ta demokracija koju ce uvesti Libija prijati muslimanima i da ce oni masovno odlaziti u dzamije da se mole Allahu.

Evo objasnicu ti.Demokratiju koju zeli Libija da uvede podrazumijeva vlast koja ce se birati voljom naroda kao i parlament i predsjednik drzave.Znaci to su osnove demokracije i mislim da vise demokracije i nije potrijebno nego sto je potrijebno da se sam narod pita ko ce biti na tronu ujedne drzave odnosno Libije.Zatim pod demokracijom podrazumijevamo slobodu govora ali posto Libija zeli da uvede demoikraciju na bazi Islama mislim da ce ta sloboda govora biti ogranicena na psovanje Muhammeda s.a.v.s. i Islama i mislim da ce svako ko uvrijedi Islam biti sankcionisan zakonom kojie je predvidjen.Inace u Gadhafijevoj diktaturi ljudi nisu smjeli slobodno da misle i smatrali su da moraju slijediti samo jednog covjeka a to je Gadhafija.Mislim da Gadhafi nije Kralj da bi tako vladao i mislim da je red da on sidje sa vlasti i mislim da ce ta demokracija koju ce uvesti Libija prijati muslimanima i da ce oni masovno odlaziti u dzamije da se mole Allahu.
Гадафи није краљ али ти јеси.Краљ са покварених плоча и прича из 1001 ноћи.

Ja govorim istinu, na osnovu činjenica i iz kontakta sa ljudima koji su bili u Libiji...
Пааа...лажеш.Један мој јако близак рођак је провео у Либији 15 година а комшија 6-7.Под Гадафијевом влашћу.Да ли те занима шта су причали о Либији,Либијцима,животу тамо и Гадафију?

Одј**би зеленбаћ. Филозофија ти је плитка а испирање (запирање) мозга ти не дозвољава да нормално мислиш. И ништа ти не можеш да објасниш јер и теби ништа није јасно.

Пааа...лажеш.Један мој јако близак рођак је провео у Либији 15 година а комшија 6-7.Под Гадафијевом влашћу.Да ли те занима шта су причали о Либији,Либијцима,животу тамо и Гадафију?

Ne zanima me, pošto ne znam ko su i kakvi su ti ljudi, ali od ovih sa kojima sam ja pričao, svi do jednog su protiv Gadafija.

:hvala:

Demokratija koju će da uvede NATO pakt u Libiju je veoma lepa, jer je Libija jedna lepa zemlja. Pored demokratije NATO će pokrenuti jedne lepe tehnološke novine u jednoj lepoj zemlji, jer je Libija jedna lepa zemlja.
Tako će demokratski Libijci moći, od petka do petka, zahvaljujući modernoj tehnologiji da budu daleko napredniji:

Libija je jedna zemlja koja je slatka i dobra jer ima lijepe predjele i ima lijepe planine na jugu i ima lijepu ravnicu na sjeveru tako da je to kompletno lijepa zemlja koja daje svakom muslimanu zivot i daje mu da se dobro osjeca u jednoj tako divnoj zemlji kao sto je Libija.Libija je jedna zemlja koja je dugo bila pod kolonijom i bila zemlja koja je zeljhela nezavisnost zato sto je to zemlja koja nije nicija druga sem muslimanska odnosno Libijska zemlja.Sa ovoliko lijepih gradova kao sto Libija ima moze da se zivi ugodno i moze da se preizvi sa dobrom privredom koja daje Libiji dobru ekonomiju.Ekonomija Libije je jedna posebna djelatnost koja daje snagu Liubiji da zapocne sa prodajom nafte kako bi bila prva medju islamskim drzavama po razvijenosti jer Libija je zemlja koja zeli da zivi i koja zeli da njeni stanovnici ugodno zive jer Libija je majka muslimana i Libija daje dobro bogatstvo narodu a nema ljepsih Dzamija od Libijskih Dzamija jer Libija ima mnogo jak Islam i muslimani su veoma dobri vjernici i odlaze u dzamiju da se mole Allahu.
[]

Vi ste, vidim, vrlo dobar covjek za muslimane! Ekreme jeste li to vi?:eek::eek::eek:

Libija je jedna zemlja koja se bori za svoju slobodu i koja zeli demokraciju koja ce biti glavni princip Libijske drzave.Mislim da ce muslimani uzivati u demokraciji i da ce biti radostni sto mogu odlaziti u Dzamije da bi se klanjali Allahu jer Libija je zemlja muslimana i oni su veoma radostni kad ima nesto u vezi Islama.Libija mora da bude demokratska zemlja kako bi mogla uspjeti na politckoj i ekonomskoj bazi i kako bi mogla da uspije kao partner Americi da bude razvijena i lijepa kao sto je do sada bila lijepa zemlja.Inace muslimani vole Libiju i za nju ce se boriti tako da muslimani odnosno ustanici jurisaju ka gadhafijevoj vojsci da ih posjecu i da zauzmu gradove i opkoel Tripoli kako bi mogli svrgnuti Gadhafija koji je ocigledni diktator.Libija je jedna slatka zemlja koja moze biti jos sladja kad se uvede demokracija i kad ljudi budu slobodni i kad budu svi masovno dolazili u Dzamiju.

Libija je bila slatka zemlja dok je Gadafi drzao kontrolu jer je on bio jako dobar lider, a svi su slatko ziveli.Bilo je besplatno obrazovanje, lijecenje, svi su imali auto i stan, stipendije, dobre place, strucnjake iz inostranstvA...A sada ce zavladati strasan Serijat koji ce sve to ukinuti i naterati sve da budu siromasi i da sanjaju Dzenet i slatke djevice. Ali izborice se Libijci da ti islamisti lesinari sto hoce podrsku Americke masne debele kurcine i Muhameda pedofila izgube svoju bitku.

Мене само занима како вас не мрзи да ширите америчку пропаганду на форуму?Је ли то неколицина вас ради из љубави...према Обами?

Šta se možeo očekivati od ogranničenih ljudi sem da istinu nazivaju američkom propagandom...

Mora da si ruski špijun? :think:

Mora da te KGB plaća da rovariš ovde po Srbiji, kako bi se EU i NATO bavili Srbijom umesto Rusijom?

EJ mudrijaši-politikolozi...Jedna elita svrgava drugu,a takvima kao mi brišu...Jeste li normalni? Sutra,zbog lenjosti elite svoje države nećete imati hleba u rafovima!!!
Ni najradikalniji ni najlevlji vam neće pomoći-i oni će gledati svoj interes...
Mučnite malo...Šta treba da preduzmete ZA SEBE I SVOJU PORODICU!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back