gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si totalno odlepio, kakve ti budalaštine pišeš pa to je strašnoEKSKLUZIVNO
Slika krvoločne NATO plaćenice, koja želi da skine sa vlasti legitimnog lidera Libije
Muamera el Gadafija.
Prema nezvaničnima izvorima bliskim libijskom lideru, provela je oko tri meseca na
obuci u sedištu CIA-e.
![]()
Kosovo je ista stvar.
Napisao sam pre ko zna koliko strana da su ti pobunjenici ništa drugo do proxy vojska Zapada.
Ovo se, inače, zove manipulacija decom.
Bas mi je drago sto je grad Ras olanuf ponovo u rukama slobodarski opredijeljenih ljudi jer ovo je dokaz da pravda na kraju pobjeduje i da zlo mora biti unisteno.Ovo je dokaz da ce dobra strana pobijediti i da ce zemlju uciniti blagosloveljenom i da ce ta zemlja biti slobodna i demokratska i da nece biti vise Gadhafija koji ce plasiti malu djecu preko ekrana.Ovo je dokaz da je snaga revolucije pocela da pobjeduje i da ce na kraju pobijediti i da ona revolucija koja ima za cilj demokraciju ce pobijediti i da ce Libija biti lijepa i ponovo bogata.Libija je jedna zemlja koja je lijepa i ima puno kamila jer kamile su slatke zato sto su to kamile muslimana koji se prevoze duz cijele Sahare.nBas mi je milo sto je Ras Lanug ponovo oslobodjen i sto ce pravda pobijediti i zelim koaliconim snagam da se zahvalim sto su tako dobri i sto vjeruju u pravdu i pobijedu pravde na losim.

pa njoj da das i eksploziv ona bi ga nosila.Sad si pukao kao bas ako mislis da dete od sest godina zna o cemu se radi
E tu sam te čekao, licimuru.
Kako se onda ovo zove?
![]()
(Snimljeno na mitingu podrške Gadafiju, Tripoli)
Kako se onda ovo zove?
![]()
Naravno da ne zna, ali nije u tome poenta.
Poenta je u tome da su (po nekima ovde) svi koji ne podržavaju Gadafija, teroristi i
strani plaćenici.
Jadne i bedne tvrdnje. DNO

Kako se onda ovo zove?
![]()

upravo tako. zapad avijacijom po sistemu spaljene zemlje bombarduje a ovi samo zauzimaju teritoriju sa koje se regularna armija Libije da bi izbegla bombardovanje - povuce
Kako se onda ovo zove?
![]()
Tako nešto se moglo i očekivati a i biće sve više takvih protesta. Nova, daleko dublja i ozbiljnija, finansijska kriza je gotovo neizbežna. Ništa se nije promenilo, sve je ostalo po sistemu koji je i doveo do krize. Osnovnu odgovornost za takvo stanje snose, prirodno, vlade zapadnih zemalja koje kreiraju ambijent ekonomije i bankarstva. Vlade su očigledno samo nečiji tuđi serviseri. jer su zapadne banke u toku proteklih godinu dana udvostručile svoje profite a istovremeno je bogatstvo stotinu najbogatijih ljudi na Zapadu uvećano za čak 38 odsto. Kako je moguće da banke imaju toliki profit i da se bogatstvo milijardera uvećava po takvoj stopi u uslovima potpunog ekonomskog kolapsa u svim, izuzev Nemačke, zemljama Zapada? Izvorište je u skrojenom sistemu bogaćenja na tuđoj nesreći a sistem se ne menja.
Protest 300,000 Britanaca u Londonu zbog ekonomske politike VB, pretvorio se u enti ratni protest protiv rata u libiji.
Intervju sa šefom "Anti-war" organizacije.
Intervju govori o užasnim troškovima i čovek govori kako britanski političlari lažu o Libiji. "Ne želimo intervenciju"
Bas mi je drago sto je grad Ras olanuf ponovo u rukama slobodarski opredijeljenih ljudi jer ovo je dokaz da pravda na kraju pobjeduje i da zlo mora biti unisteno.Ovo je dokaz da ce dobra strana pobijediti i da ce zemlju uciniti blagosloveljenom i da ce ta zemlja biti slobodna i demokratska i da nece biti vise Gadhafija koji ce plasiti malu djecu preko ekrana.Ovo je dokaz da je snaga revolucije pocela da pobjeduje i da ce na kraju pobijediti i da ona revolucija koja ima za cilj demokraciju ce pobijediti i da ce Libija biti lijepa i ponovo bogata.Libija je jedna zemlja koja je lijepa i ima puno kamila jer kamile su slatke zato sto su to kamile muslimana koji se prevoze duz cijele Sahare.nBas mi je milo sto je Ras Lanug ponovo oslobodjen i sto ce pravda pobijediti i zelim koaliconim snagam da se zahvalim sto su tako dobri i sto vjeruju u pravdu i pobijedu pravde na losim.
I dalje podrzavate diktatora?
Sramota...![]()
Pa ovi mališani ne drže parole već oružje i ovu sliku je načinio strani novinar, ona nije namenjena Gadafiju i njenim pristalicama već ljubiteljima holivuda.
Ovi mališani su nešto poput Momčila Gavrića.
Mohamed Al-Liby
**** you alllllllllllllllllllll srebia after we finish from gaddafi we will come to serbia and **** you alllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll mother fuckers think of money only mother fuckers $$$$$$$$$ bitches
Sa fejsa

A po tebi nije normalno da dete drži bezazlenu parolu, a sasvim ti je normalno da
dete drži kalašnjikov?
Ti si bre bolestan. A licemerstvo uopšte ne treba pominjati. Ono se kod vas
podrazumeva.
Па до мало пре си цео форум убеђивао да је правилно лицемурство, а сад обрнуо ћурак...A znači po tebi nije normalno da dete drži bezazlenu parolu, a sasvim ti je normalno da
dete drži kalašnjikov?
Ti si bre bolestan. A licemerstvo uopšte ne treba pominjati. Ono se kod vas
podrazumeva.