RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A znači po tebi nije normalno da dete drži bezazlenu parolu, a sasvim ti je normalno da
dete drži kalašnjikov?

Ti si bre bolestan. A licemerstvo uopšte ne treba pominjati. Ono se kod vas
podrazumeva.

Dete koje drži bezazlenu parolu nema šta da radi na opasnim mestima, kakvi su skupovi visokog rizika. Dete treba da bude dete, a ne da mu u ruke stavljaju parole koje ne razume, a nedavno smo i mi sami imali priliku da vidimi kako izgleda manipulacija decom.

Samo se ti smej mangupe, ali to uopšte nije smešno.

Kada ovi zbace Gadafija sa vlasti (a zbaciće ga), zbog te podrške na Fejsbuku
nijedan Srbin više neće smeti ni da priđe Libiji, a kamoli da živi i radi tamo.

pa "tamo" ako zbace gadafija nece biti dobro nizakoga, pogotovo za same libijce a kamoli za srbe.
kao sto nije dobro ni u srbiji.

ako gadafi bude zbacen srbi nece moci da rade u iraku sve i da hoce jer ce sve njihove poslove preuzeti amerikanci englezi i francuzi

Isto kao sto nakon americke okupacije Iraka nije vise bilo mesta za srpske firme i radnike

a ti si ANTISRBIN jer navijas da srbi u libiji izgube sve poslove

i NATO sluga i domaci izdajnik mogao bih reci

Dete koje drži bezazlenu parolu nema šta da radi na opasnim mestima, kakvi su skupovi visokog rizika. Dete treba da bude dete, a ne da mu u ruke stavljaju parole koje ne razume, a nedavno smo i mi sami imali priliku da vidimi kako izgleda manipulacija decom.

Ali je normalno dati detetu AK-47?

Licimurština na kvadrat. Čak bolest, rekao bih...:think:

Kao sto mozete zapaziti Libija je jedna lijepa zemlja koja tezi da bude demokratska i slobodna zemlja koja zeli temeljiti svoje pricnipe na Islamu i na volji naroda.Libija stoga nije neka mala zemlja nego je to jedna izrazito velika zemlja koja ima puno lijepih gradova i ima puno kamila i pustinja tako da nha jugo-zapadu preovladjuju Tuarezi a to su pustinjske lutalice koji lutaju pustinjom i oni su jedni veoma dobri ljudi.Libija zato treba biti jedinstvena i biti rijesena da se oslobodi svfakog jarma a to je jarma predsjednika Gadhafija koji vlada na okrutan nacin.Libija zeli slobodu a svi muslimani daju podrsku ustanicima u Libiji koji se bore puskom o ramenu protiv znatno jaceg protivnika.Sada je dioslo na red da se Ustanici revansiraju i da povrate sve gradove i da na kraju zauzmu Tripoli i zavrse sa pitanjem Gadhafija u Libiji.Mislim da ce Gadhafiju ipak suditi Libijski sud i da ce on odgovarati za sva nedjela koje je on pocinio.
Libija treba poslije rata graditi jednu politiku na vezu sa Amerikom i da joj Amerika bude glavni mentor.

Pa normalno da kada zbace Gadafija da tada tamo nece raditi ni Srbi ni osrtali Evropljani.

Zato ga i ruse.

Pre rusenja Huseina u Iraku, tamo je radilo 80% evropskih firmi.

Sada su sve americke.

Mangupe pametni.

Ali je normalno dati detetu AK-47?

Licimurština na kvadrat. Čak bolest, rekao bih...:think:

Haj'mo još jednom.
Gde je ona fotografija nastala, kada ja nastala, ko su deca na slici, zbog koga i za koga imaju to oružje?

Kad dobijemo relevantne odgovore na ova pitanja, možemo da nastavimo sa tvojim bezuspešnim i subjektivnim pokušajima.

Kao sto mozete zapaziti Libija je jedna lijepa zemlja koja tezi da bude demokratska i slobodna zemlja koja zeli temeljiti svoje pricnipe na Islamu i na volji naroda.Libija stoga nije neka mala zemlja nego je to jedna izrazito velika zemlja koja ima puno lijepih gradova i ima puno kamila i pustinja tako da nha jugo-zapadu preovladjuju Tuarezi a to su pustinjske lutalice koji lutaju pustinjom i oni su jedni veoma dobri ljudi.Libija zato treba biti jedinstvena i biti rijesena da se oslobodi svfakog jarma a to je jarma predsjednika Gadhafija koji vlada na okrutan nacin.Libija zeli slobodu a svi muslimani daju podrsku ustanicima u Libiji koji se bore puskom o ramenu protiv znatno jaceg protivnika.Sada je dioslo na red da se Ustanici revansiraju i da povrate sve gradove i da na kraju zauzmu Tripoli i zavrse sa pitanjem Gadhafija u Libiji.Mislim da ce Gadhafiju ipak suditi Libijski sud i da ce on odgovarati za sva nedjela koje je on pocinio.
Уго, тролу, иди мало прочачкај уста дебелом, замашћеном, Американском *****!!!

Mohamed Al-Liby
Србија = крађе
Србија = плен
Србија = прљави
Србија = *****
Србија = издајницима
Србија = просјак
Србија = жалости
Србија = први пут виде добро
Србија деца = Харам (Бастардс)
Србија = плаћеници
Наравно, нису сви ја заступам Гадафија презира
ــــــــــــــــــ
THANK YOU GOOGLE TRANSLATOR BECAUSE I DONT KNOW HOW THESE PEOPLE SPEAK LIKE DOGS WOF WOF ...

Haj'mo još jednom.
Gde je ona fotografija nastala, kada ja nastala, ko su deca na slici, zbog koga i za koga imaju to oružje?

Kad dobijemo relevantne odgovore na ova pitanja, možemo da nastavimo sa tvojim bezuspešnim i subjektivnim pokušajima.

A znači po tebi postoje slučajevi u kojima je normalno da dete od 6 ili 7 godina drži
AK-47?:eek::think:

Ovo sa gotovo fanatičnom podrškom na Fejsu je jako doprinelo tome, da nas Libijci
zavole (opozicija).

Jako pametno, nema šta.

jel tebi stalo do libije?
koje su tvoje prognoze o libiji posle gadafija?

moje su ono, podele, podela zemlje, gradjanski rat, siromastvo i beda i zapadna eksploatacija stnovnistva i nacionalnih resorsa.

uposte ne mislim da je tebi stalo do libijaca, ti si jednostavno titov ustasa koji mrzi srbe i udaras kontru ovde.

tebe cela krstarica treba da stavi na ignore listu, da te baci u djubre i da sa djubretom ne komunicira, tako da ja zovem svoje kolege ovde da te stave na tu listu sad i odmah.

Poslednja izmena:
Mislim da ce Libija poslije rata imati mnogo vece sanse da bude bogata i blagoslovljena zemlja nego sto je to Gadhafijeva Libija.Gadhafijeva Libija je bila totalitarna drzava i ona ne vrijedi nista a poslije rata Libija ce biti demokratska zemlja i imat ce puno slobode i novaca.

Pa svakako i neće ići i neće raditi.
Jer ovi nisu Gadafi, i neće sarađivati sa Srbijom već sa svojim gazdama, Amerikom i ostalima.

jel tebi stalo do libije?
koje su tvoje prognoze o libiji posle gadafija?

moje su ono, podele, podela zemlje, gradjanski rat, siromastvo i beda i zapadna eksploatacija stnovnistva i nacionalnih resorsa.

uposte ne mislim da je tebi stalo do libijaca, ti si jednostavno titov ustasa koji mrzi srbe i udaras kontru ovde.

tebe cela krstarica treba da stavi na ignore listu, da te baci u djubre i da sa djubretom ne komunicira, tako da ja zovem svoje kolege ovde da te stave na tu listu sad i odmah.

djubre bre jedno pokvareno
Негде на око двестотој страници ове теме један од форумаша га је назвао:,,Првом лудом форума!".:hahaha:
Мораћу да га нађем и частим сваки дан по репутацију!!!
:cool:

Негде на око двестотој страници ове теме један од форумаша га је назвао:,,Првом лудом форума!".:hahaha:
Мораћу да га нађем и частим сваки дан по репутацију!!!
:cool:

nemoguce da je preyebo jaguara i minga :)

mingo je ipak smesan a i ume da otvori dobar topik ponekad, ovi ostali su mi na ignore, ukljucujuci i ovog pakosnog bengazija..

Libija je jedna zemlja koja ce docekati slobodu i demokraciju tako da hvala koalicionim snagama i hvala Americi koja se zalozila da pomogne Libijskom narodu koji zarko zeli demokraciju i svrgavanje diktature pod vojdstvom Gadhafija.Mislim da Amerika cini jednu veliku uslugu Libijskom narodu a Libijci se ponoce Amerikom koja pomaze Libiji da postane demokratska zemlja i da bude zemlja muslimana koji imaju demokraciju.Mislim da ce sada padati gradovi za gradovima i da ce tek sada biti najzesce.Libija je jedna lijepa zemlja i ona je fantasticna za turizam tako da bih volio otici poslije rata u Libiju da bih se molio Allahu i da bih obilazio Dzamije i da bih otisao u pustinju sa kamilom.Libijski narod zeli da ima Islamsku demokraciju koja ce biti lijepa i bitce zasnovana na Islamu i svi Libijci ce voljeti Islam i ici ce masovno u Dzamije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back