RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako se ne varam, oni brane državu i legalni režim, dok ovi drugi ubijaju zarad preuzimanja vlasti i moći.
Da je JNA uradila ono što joj je bila dužnost, mi bi sad vodili drugačije živote. To je posao države, policije i vojske.
Ti si se svrstao na jednu stranu iz nekih ličnih političkih ili ekonomskih razloga, u to ne ulazim. Ja nisam, meni su i jedni i drugi daleki, ali sam objektivan po pitanju razbijanja jedne legalne države i njenog prava da se odbrani. Ako to podrazumeva upotrebu sile, i to je legalan način. Problem nastaje onog trenutka kad se umešaju države sa strane i mobilišu, obuče i naoružaju teroriste, pošalju ih da ruše vlast i kasnije se same uključe u taj rat.

То је стара пракса и метода.... Тако је отет Тексас од Мексика. Амерички Конгрес је послао групу од 86 агената у Тексас да изазове немире и обезбеди алиби за напад и отцепљење Тексаса од Мексика. Има песмА о томе, радо је певају, као химну :"86 њих јаше кроз ноћ"....

Тако је и Панама отета Костарики да би се направио канал који ће Американци да контролишу. А пре 15-так година је нападнута и уништена, Претседник Норијега је ухапшен под оптужбом да је нарко дилер, сада је испоручен Француској да и ту мало робија, до смрти, да неби изашао на слободу и ту испричао своју причу о улози Америке и њених "агенција" у тим догађајима. А симптоматично је да је до напада дошло годину дане пре но што је требала да истекне концесија Америке над каналом и да се канал врати под суверенитет и контролу Панами и њеној влади! Која коинциденција са догађајима у Либији!? Пука случајност или.......:think:
Таквих светлих примера има још, да не замарамо скуп! УЖАС!

ma Britanci po obicaju aktivno ucestvuju na terenu.Sumnjam da nemaju timove i oni i francuski legionari medju "pobunjenicima",koji markiraju ciljeve na zemlji

Uopšte nije isključeno, no navodim se isključivo informacijama iz štampe a tu je potvrđeno sledeće :

- Da libijske pobunjenike vodi čovek koji je poslednjih 20 godina živeo u Americi
- Da je Obama naredio Saudi Arabiji da pošalje oružje pobunjenicima
- Da pobunjenici koriste švedsko naoružanje koje je obezbedila Engleska
- Da su SASovci u Libiji i da su doneli eksplozivne naprave kao pomoć pobunjenicima

Dobiće Putin zatvor od ovolikog uvlačenja. Ne verujem da čovek poput Putina voli
dupeuvlakače i beskičmenjake.

Baš naprotiv, mislim da mu se povraća od takvih.

Niko se Putinu nije dublje uvukao od tvoje DS kamarile. Niko. A on ne yebe dva posto, bajker s desne a Mirko s leve strane.
Dominacija tribune, dominacija i poniženje :mrgreen:

Otuda što je jedan deo vojske otkazao poslušnost Gadafiju. Otuda što plemenske
starešine (od kojih su mnoge na strani opozicije) imaju sopstveno naoružanje
(najviše automatskih pušaka AK-47). Otuda što su demonstranti opljačkali vojna
skladišta i kasarne, pogotovo na istoku Libije.

Imaš još neko pitanje ili slabije kapiraš, pa treba da ponovim?

То смо видели и у Албанији када су требали да оправдају наоружавање шиптарски трориста на Косову и Метохији...Слом албанске армије, пљачка војних магацина од стране "цивила" и хоп, сво то наоружање се обрело на територији Србије! Па зар мислиш да то није мало провидно да би се тако лако поверовало у такве сценарије?
Ја добро "капирам" а и ти "капираш" и разлика је само у томе што ја нисам саздан тако да се покоравам сили "као мечка тојаги" и не прихватам да изигравам кретена и малоумника зарад сендвича и флаше пива којом се купују "симпатизери младих и зрелих демокрација"! Додуше ја имам избора, имам своју професију, зарађујем више од својих прохтева, па не морам да дрхтим шта ћу и како ћу ако тих сендвича сутра нестане и будем морао да зарадим хлеб својим знањем и рукама. Ја то радим, ево има томе 25 година! А шта ће ови малоумници који "отворених кљунова" чекају да их "демократија нахрани" када пукне тиква .... СТРАШНО!!!

Kakvi ekonomski razlozi? Zar neko mora da bude plaćen, čim ima različito mišljenje
od tvog?

Možda si ti takav i imaš neki stav samo kada te neko plati, ali nisu svi takvi.

A što se objektivnosti tiče, ne bi je ti prepoznao sve da ti ista padne na glavu
sa desetog sprata. Nemaš ti O od objektivnosti.

Toliko si zaslepljen mržnjom prema... nečemu, valjda svemu u šta uperi prst demokratski zapad, da nisi u stanju da pročitaš šta sam napisao? "... iz nekih političkih ili ekonomskih..." to je nabrajanje, neke od mogućnosti, ali ti si se odmah uhvatio za jednu od njih, zanimljivo.
Volim vidovite forumaše koji nešto tvrde, kao što ti ovde pišeš o mojoj objektivnosti. Na osnovu čega to pišeš? Gde sam se ja svrstao na jednu stranu kao što si ti učinio?
Ti si u ovoj temi nastupio eusforično i sa navijačkim strastima. To te jasno svrstava na jednu stranu i oduzima ti objektivnost. To isto važi i za one koji na sličan način brane drugu stranu, iz nekih ličnih političkih, ekonomskih... razloga.

Libija je jedna lijepa zemlja koja treba da se obnovi i koja polsije rata treba izgledati slobodno i demokratski.Mislim da se takodjer moraju obnoviti Dzamije koje su najvaznije za muslimane jer Dzamije moraju biti sagradjene i obnovljene i da se nikad ne desi ono sto se desilo u Zawiyah i Misrati da se ruse Dzamije za ostvarivanje sopstvenog cilja.Mislim da ce Liobija izgledati jos ljepse nego sto je bila i volio bih otici u Libiju i da sa sobom povedem cijeli Bosnjacki narod kako bi mogli uzivati u jednoj muslimanskoj drzavi.

Libija je jedna lijepa zemlja koja treba da se obnovi i koja polsije rata treba izgledati slobodno i demokratski.Mislim da se takodjer moraju obnoviti Dzamije koje su najvaznije za muslimane jer Dzamije moraju biti sagradjene i obnovljene i da se nikad ne desi ono sto se desilo u Zawiyah i Misrati da se ruse Dzamije za ostvarivanje sopstvenog cilja.Mislim da ce Liobija izgledati jos ljepse nego sto je bila i volio bih otici u Libiju i da sa sobom povedem cijeli Bosnjacki narod kako bi mogli uzivati u jednoj muslimanskoj drzavi.
О Уго, тролу, јеси ли данас опајао уста масном, великом Американском *****?

kako se opozicione snage približavaju Tripoliju

.....

plane-libya-007.jpg

О Уго, тролу, јеси ли данас опајао уста масном, великом Американском *****?

Nisama opajao usta sa Amerikanskom kitom jer ja volim Amerikance zato sto su humani ljudi i pomazu ugrozenima tako da sam radostan sto su muslimani koancno shvatili da su ih diktatori lagali i da su ih napajali mrznjom prema Americi jer ona je bila pokrice za njihovo dugo vladanje.Inace Libija ce biti demokratska zemlja i ona ce prodavati svoju naftu po pristojnoj cijeni tako da se nadam da ce Libija biti jedna bogata zemlja koja je naseljena muslimanima a muslimani mogu biti ponosni na svoje revolucionare jer oni su slomili dilemu izmedju demokracije i diktature jer oni su izabrali demokraciju jer u demokraciji lezi Serijat koji je povoljan po muslimane.

Nisama opajao usta sa Amerikanskom kitom jer ja volim Amerikance zato sto su humani ljudi i pomazu ugrozenima tako da sam radostan sto su muslimani koancno shvatili da su ih diktatori lagali i da su ih napajali mrznjom prema Americi jer ona je bila pokrice za njihovo dugo vladanje.Inace Libija ce biti demokratska zemlja i ona ce prodavati svoju naftu po pristojnoj cijeni tako da se nadam da ce Libija biti jedna bogata zemlja koja je naseljena muslimanima a muslimani mogu biti ponosni na svoje revolucionare jer oni su slomili dilemu izmedju demokracije i diktature jer oni su izabrali demokraciju jer u demokraciji lezi Serijat koji je povoljan po muslimane.

Modovi, zar su dozvoljeni dupli nalozi na forumu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back