- Poruka
- 51.779
Ovde americki marinac sa odlikovanjima pod napadom savesti objasnjava kako je ubijao civile po naredjenju oficira u Iraku!
Ma sta imam od toga?
Srusen most i zrtve u Grdelici.
njihova naknadna pamet mi ne treba/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde americki marinac sa odlikovanjima pod napadom savesti objasnjava kako je ubijao civile po naredjenju oficira u Iraku!
Подржавам апел Русије за прекид срамне и злочиначке НАТО агресије.
Ми Срби најбоље знамо како нам је тешко било када су нас НАТО зликовци бомбама уцјењивали око уређења унутрашњих прилика.
НЕ У НАТО !!!
I tebi CNN propaganda udarila u glavu.Dogoreva. U celom bozjem ili vrazjem (kako god) svetu dogoreva do noktiju.
Voleo bih da imam ladno pivo, da je toplo vreme pa da mogu sa pivom na krov zgrade, i da kad me neko pita za misljenje celom jebenom svetu pokazem oba srednja prsta. I naravno, nastavim da pijem pivo.
Gadafi nema prava da bombarduje sopstvene ljude, fundamentaisti nemaju prava da podizu oruzanu pobunu radfi uvodjenja dzamahirije, a Sjedinjene Drzave imaju NAJMANJE prava da izigravaju dusebriznika i zastitnika ljudskih prava.
НЕ КЛЕВЕЋИ ! НАРАВНО ДА НЕ ПОДРЖАВАМ ДИВЉАЧКИ НАПАД НАТО СНАГА НА ЛИБИЈУ, У КОМЕ ЈЕ ВЕЋ ПОГИНУЛО 48 ЉУДИ !Ni ti nisi bolji! Bezi!
Podrzavas!
Da ne preterujemo... Ne bi usla ni u kakav svetski rat stavljanjem veta...
Vicksto.Sve što sam naveo je istina.A za tebe šaljivdžijo imam sledeće:mrš u ...

Ti nisi ljudsko stvorenje.Ti si gremlin.Мислиш да не би па Русија је трн у оку НАТО ПАКТУ .
Русија не може сама против целог света да се бори за Либију може да АПЕЛУЈЕ ДА СЕ ПРЕКИНЕ СА АГРЕСИЈОМ и ево да тражи састанак савета беузбедности .Русија једноставно је изградила став да проблем у Либији треба да реши народ Либије .
НЕ КЛЕВЕЋИ ! НАРАВНО ДА НЕ ПОДРЖАВАМ ДИВЉАЧКИ НАПАД НАТО СНАГА НА ЛИБИЈУ, У КОМЕ ЈЕ ВЕЋ ПОГИНУЛО 48 ЉУДИ !
Елаборирај, како ја то подржавам лицмере...???Ne klevecem! Nemas sta da podrzavas licemere, kao Komunistkinja!
Пун форум русофоба и идол-поклоника наци (нато) алијансе.Како вам је криво што Русија тражи прекид агресије ,пропао вам план да по стоти пут попљујете Русију .
Пун форум русофоба и идол-поклоника наци (нато) алијансе.
Пун форум русофоба и идол-поклоника наци (нато) алијансе.
1999. godine Rusija je zalila Srbiju.
2011. godine Rusija zali Libiju.
Koga ce sledeceg da zale?
A tebi Toma tek sad rekao sta da pises, pamislis da ces da ispadnes pametan, a pridruzio si se Komunistkinji.
A tebi Toma tek sad rekao sta da pises, pamislis da ces da ispadnes pametan, a pridruzio si se Komunistkinji.

Đubrad fašistička! Sanjam dan kada će Vašington goreti!!!