RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Подржавам апел Русије за прекид срамне и злочиначке НАТО агресије.
Ми Срби најбоље знамо како нам је тешко било када су нас НАТО зликовци бомбама уцјењивали око уређења унутрашњих прилика.
НЕ У НАТО !!!

Подржавам апел Русије за прекид срамне и злочиначке НАТО агресије.
Ми Срби најбоље знамо како нам је тешко било када су нас НАТО зликовци бомбама уцјењивали око уређења унутрашњих прилика.
НЕ У НАТО !!!

Ni ti nisi bolji! Bezi!

Podrzavas!

Dogoreva. U celom bozjem ili vrazjem (kako god) svetu dogoreva do noktiju.

Voleo bih da imam ladno pivo, da je toplo vreme pa da mogu sa pivom na krov zgrade, i da kad me neko pita za misljenje celom jebenom svetu pokazem oba srednja prsta. I naravno, nastavim da pijem pivo.

Gadafi nema prava da bombarduje sopstvene ljude, fundamentaisti nemaju prava da podizu oruzanu pobunu radfi uvodjenja dzamahirije, a Sjedinjene Drzave imaju NAJMANJE prava da izigravaju dusebriznika i zastitnika ljudskih prava.
I tebi CNN propaganda udarila u glavu.

Da ne preterujemo... Ne bi usla ni u kakav svetski rat stavljanjem veta...

Мислиш да не би па Русија је трн у оку НАТО ПАКТУ .

Русија не може сама против целог света да се бори за Либију може да АПЕЛУЈЕ ДА СЕ ПРЕКИНЕ СА АГРЕСИЈОМ и ево да тражи састанак савета беузбедности .Русија једноставно је изградила став да проблем у Либији треба да реши народ Либије .

Мислиш да не би па Русија је трн у оку НАТО ПАКТУ .

Русија не може сама против целог света да се бори за Либију може да АПЕЛУЈЕ ДА СЕ ПРЕКИНЕ СА АГРЕСИЈОМ и ево да тражи састанак савета беузбедности .Русија једноставно је изградила став да проблем у Либији треба да реши народ Либије .
Ti nisi ljudsko stvorenje.Ti si gremlin.
bbq-gremlin.jpg

Ви као волите Либију али само када треба да пљунте Русију

СЛЕПЦИ НЕ БОМБАРДУЈЕ РУСИЈЕ ЛИБИЈУ НЕГО НАТО
РУСИЈА ТРАЖИ ОД САВЕТА БЕЗБЕДНОСТИ ПРЕКИД АГРЕСИЈЕ

Пун форум русофоба и идол-поклоника наци (нато) алијансе.

Знам они подржавају заправно НАТО АГРЕСИЈУ а пљују Русију која тражи ПРЕКИД АГРЕСИЈЕ који слепци бреее..Исто као да Русија неког бомбардује

A tebi Toma tek sad rekao sta da pises, pamislis da ces da ispadnes pametan, a pridruzio si se Komunistkinji.
:lol: :lol:

Тома се поводом Либије није оглашавао али је познато да има наклоности ка Русији...но, небитно је Томино мишљење у овом часу, а и мени нико из СНС не диктира шта да пишем. Комунисткиња и ја смо на идеолошки супростављеним странама лаи то свакако не значи да ако она каже "нес кафа је браон боје" да ћу ја да тврдим да је нес кафа љубичасте боје !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back