Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Vec sam ti reciplirala da oko stare Atine.
Reciplirala,kažeš,ha...?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec sam ti reciplirala da oko stare Atine.
I ne vracaj se.

Шта је Русија могла да уради да крене још један светски рат и да ослобађа .Италија је била за бомбародовање и ако су били у блиским односима са Гадафијем ближи него са Русијом.
Rusi, ****** licemerne... Što nisu pre koje veče glasali protiv bombardovanja? Sada kao žale... Žale pichku matere svoje. Mamu im hebem licemernu, kukavičku.
Prošetaj do Moskve pa nas obavesti šta se tamo dešava,jel' može?Poseti i Černobil,vidi jel' proradila elektrana.Sve je to usput.Зашто мене нападате јер МОСКВА ТРАЖИ ПРЕКИД АГРЕСИЈЕ јел вам криво што ПРОГОВАРА
ОК, само сам желио да искажем саосећање са либијским народом и направим паралелу између 1999-те у Србији и 2011-те у Либији.Sta vi koji kuratz zvrljate na engleskom,tripujete citaju pa ce vas uzmu ko uzorak,ne brinite se ti sto citaju znaju srpski.
Prošetaj do Moskve pa nas obavesti šta se tamo dešava,jel' može?Poseti i Černobil,vidi jel' proradila elektrana.Sve je to usput.
Зашто мене нападате јер МОСКВА ТРАЖИ ПРЕКИД АГРЕСИЈЕ јел вам криво што ПРОГОВАРА

najvažniji post u svetu bloga.
sledi jedna od najružnijih grešaka koja se neretko može čuti, čak i od finih ljudi. koncentracija sada>>
jer = zato što
je l' = je li = jeste li
+ lekcija iz pravopisa: je_l' (ne jel)
ej! sa jer se ne pita.
je l' nije veznik uzročnih rečenica.
obrnuto je.
nadam se da prvi put čujete ovu glupost, mene sramota da ispravljam ljude s kojima komuniciram kad kažu "jer ideš...?" :x
edit: rečca li.
anonimni čitalac bloga kaže da se jel piše upravo ovako, a pošto se to ne podudara sa današnjom lekcijom, dodaću još par redova.
oko pisanja te/tih reči nisu se svi jezičari složili. otprilike, u svakoj knjizi pravopisa ili gramatike iz moje police stoji drugačije pravilo, koliko se sećam. ali ono što je sigurno je da je l' ne može ni po kom osnovu biti nepravilno.
Ko ebe ruske pedere na vlasti.Pokazali su svoje pravo,lešinarsko lice i zažmurili a sad gutaju smeće iz kanalizacije.Шта ти бре желиш од мене јел ти нападаш мене или Русију што тражи ПРЕКИД АГРЕСИЈЕ.
Па зар нису дигли руку '99. године пред бомбардовање Србије?![]()
Шта ти бре желиш од мене јел ти нападаш мене или Русију што тражи ПРЕКИД АГРЕСИЈЕ.
ЈЕ Л ТЕ НИЈЕ СРАМОТА!?
Али не због овог ЦРВЕНОГ!
http://openminddead.blogspot.com/2006/11/najvaniji-post-u-svetu-bloga.html
Шта ти бре желиш од мене јел ти нападаш мене или Русију што тражи ПРЕКИД АГРЕСИЈЕ.
Шта је Русија могла да уради да крене још један светски рат и да ослобађа .Италија је била за бомбародовање и ако су били у блиским односима са Гадафијем ближи него са Русијом.
Bilo jednom neđe na brdovitom balkanu jedno Kosovo...od davnina beše Srpsko....Porobljavaše ga,vjekovima i dan danas.
Običan srpski plot na Kosovu je stariji od Američke nacije izemlje...
Dok je Srbin šetao kosovom Amerikancu se nije znalo ni za sjeme...
Sada Amerikanac uredjuje Kosovo.
On bolje zna šta je nama najbolje...jes on se razumije.
On je Kuvajt odvojio.Jes on zna šta je kuvajtu najbolje.On je Irak porobio itu je znao šta je iračanima najbolje.
Porobiće Libiju jer i tu zna šta je najbolje.
porobiće Iran,Koreju...
Dokle će ološ kojem se za sjeme nije znalo dok su sve naše države postojale da nam kroji budućnost i prepravlja istoriju?!
Udri pukovniče da ne budeš i ti sutra:bila jedna zemlja uafrici...Zvala se Libija...Bila je slobodna.BILA!!! više nije...
Pogotovo neće sad,posle Fukušime.Čak mislim da će potpisati još jedan START,vrlo brzo.Da ne preterujemo... Ne bi usla ni u kakav svetski rat stavljanjem veta...
Po lek, pa u krevet.