gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није Русија никога издала она само тражи ПРЕКИД АГРЕСИЈЕ то је једина земља која је то урадила
Kakav pojam...Ona nije ni za parking kod Arene, i tu bi zaboravila sta treba da radi...
![]()

Za Amere me nije toliko briga.Mnogo je važnije što bi one njihove pederske familije Rokfeleri,Rotšildi i slična đubrad pukla gomilu para i morala da žive u nekoj rupi pod zemljom ili da se sele u Evropu.Naravno.
Sta je 10 000 amera?
Nista.
Ali bitna je simbolika.
Izvini,ja zaboravio da su mi amerikanci uplatili net![]()
Rusija je izdala Libiju!
Što nisu stavili veto?Onda ne bi morali da traže prekid agresije.Jesi li razmišljala o toj mogućnosti ili si se tek sad otreznila?Није Русија никога издала она само тражи ПРЕКИД АГРЕСИЈЕ то је једина земља која је то урадила
Dosta bre!!!
Ti si se obrukala s ovom temom!@
Мерлинка прошетај
Đubrad fašistička! Sanjam dan kada će Vašington goreti!!!
Što nisu stavili veto?Onda ne bi morali da traže prekid agresije.Jesi li razmišljala o toj mogućnosti ili si se tek sad otreznila?
Svaka sličnost sa Srbijom je slučajna i Libijci su krivi za sve što im se dešava.Evo,malo pre su neke prepelice pisale kako je ista priča bila i sa Sadamom.Rusija zali Libiju kao sto je zalila i Srbiju.![]()
Ti nisi prirodna plavuša,tebe farbaju svaki dan.Da mi je znati kako izdržavaš tretman sa toliko boje za kosu?Зато што је 10 од 15 земаља гласало за војну интервенцију сви осим Русије ,Кине ,Индије ,Немачке и Бразила.
Пет против 15 земаља
Зато што је 10 од 15 земаља гласало за војну интервенцију сви осим Русије ,Кине ,Индије ,Немачке и Бразила.
Пет против 15 земаља
Заболе ме за Јапан
Русија не може да уђе у рат са НАТО ПАКТОМ и Америком због Либије она може само да АПЕЛУЈЕ као што и сада ради .
Ti nisi prirodna plavuša,tebe farbaju svaki dan.Da mi je znati kako izdržavaš tretman sa toliko boje za kosu?