Danny Elfman
Ističe se
- Poruka
- 2.533
A šta ti čekaš? Zašto nisi u Tripoliju?![]()
Tripoli vec ima legalne jedinice koje brane Libiju, ali je odlika vas koji podrzavate pobunjenike da se kao teroristi infiltrirate u tudju zemlju i tamo pravite nj.esra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta ti čekaš? Zašto nisi u Tripoliju?![]()
Vi sto ste protiv Gadafija samo napred za Bengazi sta cekate majku mu?
Podrzao bi Muamera taman da sutra zarati sa tom "domacom" zutom stokom.![]()

Znaci, nacisiti sa divljeg zapada, divljaci i vandali iz EU uz pomoć moćnog picopevca Sarkozija ponovo su započeli akciju okupacije i uvođenje nacionalsocijalističke demokratije u još jednu nezavisnu i slobodnu državu.
Vi sto ste protiv Gadafija samo napred za Bengazi sta cekate majku mu?
Ебте, јел ти мама ту црвену мицну на пијаци пазарила???A šta ti čekaš? Zašto nisi u Tripoliju kod ljubljenog vođe?![]()

Verovatno misliš na one koji su vikali "ubijaj Gadafi", "kolji Gadafi", "nemoj štedeti
rakete Gadafi", "sravni Bengazi Gadafi", "pobij ih što više Gadafi", a sada rone
krokodilske suze zbog francuske intervencije, jer se mnogo brinu zbog
stradanja libijskog stanovništva?![]()
Da sam vojnik NATO-a nebih odbio poziv za let u libiju ali posto nisam mogu da ladim ja*a
Da sam vojnik NATO-a nebih odbio poziv za let u libiju ali posto nisam mogu da ladim ja*a
Tripoli vec ima legalne jedinice koje brane Libiju, ali je odlika vas koji podrzavate pobunjenike da se kao teroristi infiltrirate u tudju zemlju i tamo pravite nj.esra.

Ма НАТО-у фали пешадије, не оклевај. ти и Бенгази на Тантору у ...Бенгази!!!Da sam vojnik NATO-a nebih odbio poziv za let u libiju ali posto nisam mogu da ladim ja*a

ПЕТИЦИЈА:
Stop aggression against independent Libya
http://www.thepetitionsite.com/1/free-libya/
НЕДЕЉА - ПРОТЕСТ У БЕОГРАДУ - ПОДРШКА ЛИБИЈСКОМ НАРОДУ:
1. U 14h ispred muzeja 25 maj.
2. U 16h na trgu republike
![]()
ПЕТИЦИЈА:
Stop aggression against independent Libya
http://www.thepetitionsite.com/1/free-libya/
НЕДЕЉА - ПРОТЕСТ У БЕОГРАДУ - ПОДРШКА ЛИБИЈСКОМ НАРОДУ:
1. U 14h ispred muzeja 25 maj.
2. U 16h na trgu republike
![]()
Ali, zato se ti, vidim, nimalo ne brineš za ovo To je za tebe demokratski, jel da? Nema veze što ovoga nije bilo u Libiji. Treba bombardovati Gadafija, a ovim ubicama u Jemenu dati svu moguću podršku. Licemeru...
Ma pusti ti te prazne priče. Zašto nisi u Tripoliju kod ljubljenog vođe? Napali ga
francusko-američki nacisti i svaka pomoć mu je više nego dobro došla.
Šta čekaš?![]()

A gde sam ja podržavao režim u Jemenu? Nađi mi taj post ili priznaj da si lažov.
Sve te diktatore koji ubijaju svoj narod treba ukloniti. Sve, bez razlike.

Lepo ti rekoh, odlika terorista je da ulaze u tudje zemlje i tamo se bore za lovu. Pitanje je sta ti cekas, a pitanje je i sta mi se koj k.urac obracas kad te nista nisam pitao?

Четврти рајх,стациониран у САД?А Трибуни пуштају г(л)асове.
СААААМОООО,
КО ТО ОДЛУЧУЈЕ КО ЈЕ ДИКТАТОР!?![]()
Kad su mogli da se zalazu za bombarovanje Srbije sto ne bi za Libiju?

Четврти рајх,стациониран у САД?