RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci, nacisiti sa divljeg zapada, divljaci i vandali iz EU uz pomoć moćnog picopevca Sarkozija ponovo su započeli akciju okupacije i uvođenje nacionalsocijalističke demokratije u još jednu nezavisnu i slobodnu državu.

.nemoj tako grubo ,ovde ima puno "demokratskih" chlanova koji ce ti objasniti da je to totalno ispravno i da oni ne idu u libiju po naftu vec zele libijskom narodu sve najbolje ..................

Verovatno misliš na one koji su vikali "ubijaj Gadafi", "kolji Gadafi", "nemoj štedeti
rakete Gadafi", "sravni Bengazi Gadafi", "pobij ih što više Gadafi", a sada rone
krokodilske suze zbog francuske intervencije, jer se mnogo brinu zbog
stradanja libijskog stanovništva?:think:

Ali, zato se ti, vidim, nimalo ne brineš za ovo
3e841320fbb3cba0ab00a054f7d906b9_XL.jpg

To je za tebe demokratski, jel da? Nema veze što ovoga nije bilo u Libiji. Treba bombardovati Gadafija, a ovim ubicama u Jemenu dati svu moguću podršku. Licemeru...

Tripoli vec ima legalne jedinice koje brane Libiju, ali je odlika vas koji podrzavate pobunjenike da se kao teroristi infiltrirate u tudju zemlju i tamo pravite nj.esra.

Ma pusti ti te prazne priče. Zašto nisi u Tripoliju kod ljubljenog vođe? Napali ga
francusko-američki nacisti i svaka pomoć mu je više nego dobro došla.

Šta čekaš?:dontunderstand:

Ali, zato se ti, vidim, nimalo ne brineš za ovo To je za tebe demokratski, jel da? Nema veze što ovoga nije bilo u Libiji. Treba bombardovati Gadafija, a ovim ubicama u Jemenu dati svu moguću podršku. Licemeru...

A gde sam ja podržavao režim u Jemenu? Nađi mi taj post ili priznaj da si lažov.

Sve te diktatore koji ubijaju svoj narod treba ukloniti. Sve, bez razlike.

Ma pusti ti te prazne priče. Zašto nisi u Tripoliju kod ljubljenog vođe? Napali ga
francusko-američki nacisti i svaka pomoć mu je više nego dobro došla.

Šta čekaš?:dontunderstand:

Lepo ti rekoh, odlika terorista je da ulaze u tudje zemlje i tamo se bore za lovu. Pitanje je sta ti cekas, a pitanje je i sta mi se koj k.urac obracas kad te nista nisam pitao?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back