RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2. Al-Baqara - Krava
Medina - 286 ajeta

Bismillahi rrahmani rrahim

U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog!

i kada smo Musau četrdeset noći obećanje ispunjavali, vi ste, u njegovu odsustvu, sami sebi čineći nepravdu, tele obožavati počeli.

Zatim smo vam, i poslije toga, oprostili da biste zahvalni bili;

i kada smo Musau Knjigu, koja rastavlja istinu od neistine,* dali da biste Pravim putem išli;

i kada je Musa rekao narodu svome: "O narode moj, prihvativši tele, vi ste samo sebi nepravdu učinili; zato se Stvoritelju svome pokajte i jedni druge poubijajte. To je bolje za vas kod Stvoritelja vašeg, On će vam oprostiti! On prima pokajanje i On je milostiv";

i kada ste uglas rekli: "O Musa, mi ti nećemo vjerovati dok Allaha ne vidimo!" - munja vas je ošinula, vidjeli ste.

Zatim smo vas, poslije smrti vaše, oživili da biste zahvalni bili.

I Mi smo vam od oblaka hladovinu načinili i manu i prepelice vam slali: "Jedite lijepa jela kojima vas opskrbljujemo!” A oni Nama nisu naudili, sami sebi su nepravdu nanijeli;

i kada smo rekli: "Uđite u ovaj grad i jedite što god hoćete i koliko god hoćete, a na kapiju pognutih glava uđite, i recite: ’Oprosti’ - oprostićemo vam grijehe vaše, a onima koji čine dobra djela daćemo i više!" -

onda su oni koji su bili nepravedni zamijenili drugom Riječ koja im je bila rečena i Mi smo na one koji su bili nepravedni s neba kaznu spustili zato što nisu poslušali;

i kada je Musa za narod svoj vodu molio, Mi smo rekli: "Udari štapom svojim po stijeni!" - i iz nje je dvanaest vrela provrelo, i svako bratstvo je vrelo iz kojeg će piti znalo. "Jedite i pijte Allahove darove, i ne činite zlo po Zemlji nered praveći!" -

Je li mingo,nebrate,jel ti znas reci sta o taoizmu i nesto drugo osim toga sto imas snimljeno na magnetnoj vrpci o muhamedanstvu.

Misliš zbog rezolucije SB?

Medvedev upozorio libijske vlasti i pozvao na uzdržanost

russian_president_dmitry_medvedev_double_eagle.jpg

Rusija poziva vlasti Libije da ne dopuste dalje pogoršanje situacije i ubijanje civilnog stanovništva, jer će u suprotnom to predstavljati zločin sa svim posledicama koje iz toga proizlaze, izjavio je ruski predsednik Dmitrij Medvedev. ''Odlučno pozivamo aktuelnu vlast Libije i sve odgovorne političare zemlje na uzdržanost, kako se ne bi dozvolilo dalje pogoršavanje situacije i uništavanje civilnog stanovništva. U suprotnom takve aktivnosti će biti okvalifikovane kao zločin sa svim posledicama koje proističu iz međunarodnog prava'', navedeno je u izjavi Medvedeva ruskog predsednika.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/237791/SAD-uvode-sankcije-Libiji-i-prekidaju-diplomatske-odnose

Ali šta zna predsednik Ruske Federacije.

Umesto što daje ovakve izjave, trebalo je da pozove Krstine "eksperte" radi
konsultacija.:hahaha:

Ili možda i on prati CNN?

Libijski narod ce izdrzati on ce se osloboditi time sto ce se narod Libije oslboditi diktature i Libija ce postati demokratska zemlja koja ce biti bazirana na Islamu.Ljudi ce imati slobodu i uzivace u strastima lijepe prirode Libijske drzave.Libija je jedna lijepa zemlja i ona ce sve uciniti kako bi dala zadovoljstvo svakom muslimanu koji dodje u zemlju jer Libija je gostoprimiljiva ddrzava i ona je lijepa jer Libvvija je nesto posebno u islamskom svijetu,.

ako može primer za zemlju demokratsku baziranu na islamu.....iz radoznalosti pitam

Medvedev upozorio libijske vlasti i pozvao na uzdržanost

russian_president_dmitry_medvedev_double_eagle.jpg

Rusija poziva vlasti Libije da ne dopuste dalje pogoršanje situacije i ubijanje civilnog stanovništva, jer će u suprotnom to predstavljati zločin sa svim posledicama koje iz toga proizlaze, izjavio je ruski predsednik Dmitrij Medvedev. ''Odlučno pozivamo aktuelnu vlast Libije i sve odgovorne političare zemlje na uzdržanost, kako se ne bi dozvolilo dalje pogoršavanje situacije i uništavanje civilnog stanovništva. U suprotnom takve aktivnosti će biti okvalifikovane kao zločin sa svim posledicama koje proističu iz međunarodnog prava'', navedeno je u izjavi Medvedeva ruskog predsednika.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/237791/SAD-uvode-sankcije-Libiji-i-prekidaju-diplomatske-odnose

Ali šta zna predsednik Ruske Federacije.

Umesto što daje ovakve izjave, trebalo je da pozove Krstine "eksperte" radi
konsultacija.:hahaha:

Ili možda i on prati CNN?

Ne, nego imaju dil s amerikancima i boli ih ona stvar za Libiju i Gadafija. Pa duvaju u istu frulu. Tako su i nas slično ****** dok je bio ona vucibatina Jeljcin. Brani nas, brani a onda dobije dil s amerima i nas pusti niz vodu.

Znaci, ne mogu da verujem sta citam....................zar ne primecujes da si ostao sam sa tvojim stavovima.

Možda sam ja ostao sam sa mojim stavovima na ovom forumu, ali vi ste ostali sami
na čitavom svetu, bar što se tiče stavova sa ove teme.

Nađi mi još nekoga ko podržava Gadafija, osim ljudi sa Krstarice?:lol:

Sa Krstarice na kojoj više od 50% forumaša, glasa za to da je Srbiji potrebna
ultradesničarska (nacistička) partija.

E jevropo, jevropice, čast je biti manjina na ovom forumu.:hvala:

Gadafi će izbeći vojnu intervenciju UN i NATO
Blic - Pre 42 minuta
TRIPOLI - Nakon rezolucije Saveta bezbednosti UN kojom su Libiji uvedene sankcije, zamrznuta imovina porodice Muamera Gadafija i uvedena zabrana putovanja za najbliže okruženje libijskog diktatora, Međunarodna zajednica (MZ) je iscrpla realne mogućnosti za uticaj na razrešenje libijske krize. O vojnoj intervenciji UN i NATO nije bilo reči na prekjučerašnjoj sednici, a utoliko je manje moguća nakon što su pobunjenici juče osvojili ključni grad nadomak Tripolija i sveli teritoriju koju kontroliše Gadafi na beznačajnu meru.

To praktično znači da prave borbe tek počinju. Međunarodna zajednica je, kako tvrdi vojni analitičar Aleksandar Radić, od starta svesna da u Libiji nema na koga da se osloni i da je saradnja sa pobunjenicima veoma rizičan potez.

Irena Radisavljević

Jel,to pobunjenici pucaju,ili je novinarska zvaka.

Pa do juče ste se kleli u Ruse.:sad2: Šta je sad ovo? Ni oni vam više nisu dobri?:sad2:

Kleli ?! Pa valjda je normalno da gledaju prvo sopstveni interes. Ako se mi tu ne uklapamo - nema nam spasa. Sreća je da smo kroz istoriju imali više zajedničkog. A i istog smo porekla. Rusija je najveća zemlja na svetu. Mi Srbi to moramo da uvek da imamo u vidu, da jedna takva sila ne može da se ponaša neozbiljno i neodgovorno po sopstveni interes.

Možda sam ja ostao sam sa mojim stavovima na ovom forumu, ali vi ste ostali sami

Slobodno pogledaj komentare na vesti na B92 i Blic-u.
Kako ne shvataš da je današnja vlast u Srbiji potpuno kompromitovala ideju demokratije i evropejstva svojim nezajažljivim lopovlukom , nesposobnošću i partijašenjem. Samo zahvaljujući njima Toma grobar će (najzad) doći na vlast. Ako to ne shvataš onda si mnogo gluplji nego što se na prvi pogled može primetiti.

Za ove koji se bacaju olako recima kao sto sto je :
KAKO TUMACIM STO JE AMERIKA UZ LIBIJSKI NAROD
KAKO TUMACIS STO JE RUSIJA UZ LIBIJSKI NAROD

SAMO VAM MOGU RECI ONO STO SAM VEC NEKOLIKO PUTA REKAO

ONI NISU NI UZ CIJI NAROD ONI SU SVI SAMO UZ SVOJE INTERESE A VAS JE PROBLEM STO TO NE MOZETE DA VIDITE.

Znaci ako sam dobro razumeo clana iznad dva posta ili tri,to izgleda ovako,na primer neki se organizuju u Srbiji u nekom delu Srbije i krenu da svrgavaju vlast pri tome krenu da pucaju i ubijaju svoje sunarodnike,znaci ovi sto oce da ih ubiju bi trebali da puste demonstrante da ih ubiju a drzava ne sme da reaguje,bez obzira ko je predsednik,jel tako.

ma i treba nato da mu se nayebe mame diktatorske.............ubija sopstveni narod,

da bi se ocuvao na vlasti.....gori je od slobe i sadama zajedno...

Jesi ti bio tamo pa video to ????
NISI nego stvaras misljenje na osnovi onoga sto si video na TV a sta si video pa vec par dana jedan te isti snimak nigde nema tih zrtava Gadafijevog rezima nema ih ni u onim oslobodjenim gradovima KAKO TO ???????

Sta vi znate o Slobi i Sadamu kada donosite ovakve pausalne ocene.

Znaci ako sam dobro razumeo clana iznad dva posta ili tri,to izgleda ovako,na primer neki se organizuju u Srbiji u nekom delu Srbije i krenu da svrgavaju vlast pri tome krenu da pucaju i ubijaju svoje sunarodnike,znaci ovi sto oce da ih ubiju bi trebali da puste demonstrante da ih ubiju a drzava ne sme da reaguje,bez obzira ko je predsednik,jel tako.

Pričaju gluposti. Svi, a posebno zapadne vlasti, upotrebljavaju silu koliko žele ili moraju. Biju zapadni panduri pa sve puca. Nemci, Francuzi, Grci .... Nema zajebancije s vlastima.

ma i treba nato da mu se nayebe mame diktatorske.............ubija sopstveni narod,

da bi se ocuvao na vlasti.....gori je od slobe i sadama zajedno...
Tи би то изјавио за ма кога јер си опседнут НАТО-ом, гобамом и шљамом, без обзира што би одласком Гадафија дошло до многогодишњег хаоса у земљи.
Једино би се амерофашисти накрали нафте!
Патологија!!!
:sad2:

Jesi ti bio tamo pa video to ????
NISI nego stvaras misljenje na osnovi onoga sto si video na TV a sta si video pa vec par dana jedan te isti snimak nigde nema tih zrtava Gadafijevog rezima nema ih ni u onim oslobodjenim gradovima KAKO TO ???????

Sta vi znate o Slobi i Sadamu kada donosite ovakve pausalne ocene.

nisam ali vise verujem celom zapadnom svetru nego diktatoru koji je vec 40 godina na vlasti......

a jesi ti mozda bio tamo, pa znas sve/?

cast mi je biti clan foruma gde se sakupljaju ljudi koji misle svojom glavom :D
pukovnice, dobrodosli u Srbiju, ako Vas muka natera :hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back