Rat u Hrvatskoj i Bosni

pod odmorom su me znali vrijedat napadat i govorit da sam ubica i zlocinac,a jedan me osamario.
Oprosti što doživljavaš neprijatnosti zbog mene.
U sledećem ratu ću ih ponovo surovo i jako brutalno kazniti, taj put zbog uvreda koje su ti naneli i tog šamara.
:heart:
218558899

Rođena sam 2002. Nitko od mojih nije bio u tom ratu,mi smo ziveli u Norveskoj otac je umro 2011 a mama ne zeli da mi prica o tome. Ne znam nista o tome. Samo znam da su me ti Hrvati i Muslimani u Norveskoj cesto napadali da sam cetnik,a ja niti ne znam sta su oni. Spominjali su neku Srebrenicu da su Srpske snage tamo ubile 8900 muslimana pa su me napali i fizicki zbog toga kao da sam ja kriva za to. Sta je bilo s tim ratovima?
Proguglaj malo po presudama medjunarodnog suda u Hagu, to ti je u Holandiji, i sve ce ti se kasti, jer ni jedan rat u bilo kojem kraju svijeta, nije bolje dokumentovan i obradjen ko sto je ovaj za rahmetli jugoslaviju....

Rođena sam 2002. Nitko od mojih nije bio u tom ratu,mi smo ziveli u Norveskoj otac je umro 2011 a mama ne zeli da mi prica o tome. Ne znam nista o tome. Samo znam da su me ti Hrvati i Muslimani u Norveskoj cesto napadali da sam cetnik,a ja niti ne znam sta su oni. Spominjali su neku Srebrenicu da su Srpske snage tamo ubile 8900 muslimana pa su me napali i fizicki zbog toga kao da sam ja kriva za to. Sta je bilo s tim ratovima?
Proguglaj malo po presudama medjunarodnog suda u Hagu, to ti je u Holandiji, i sve ce ti se kasti, jer ni jedan rat u bilo kojem kraju svijeta, nije bolje dokumentovan i obradjen ko sto je ovaj za rahmetli jugoslaviju....

Tvoja tema je za podforum "Istorija".

Ma goni se i ti i presude haškog političkog suda možeš slobodno da se obrišeš sa njima ispod repa!

Nemoj da te lože ovdašnji Alahovi sledbenici, oni su POČELI TAJ RAT.

Oni su prvi PRIPUCALI NA SRPSKE SVATOVE NA ILIDŽI iz čista mira.

I prvi su počinili ZVERSTVA :

unnamed (1).jpg

glave-foto-sd-ilustracija.jpg

Sve dalje što se dešavalo samo su užasne posledice tog čina.

Nek te ne brine ni Srebrenica, mnogi čija se imena nalaze na tamošnjim nadgrobnim pločama danas ŽIVE I RADE U ZAPADNIM ZEMLJAMA

Back