Rat u Gruziji

Nije svaki rat isti i to Rusija pokazuje svojim vitestvom - nema napade na elektroenergetski sistem, nema napada na bolnice, civilne vozove, mostove... Nema svega onoga sto karakterise zapadne divljake koji imaju dosta pristalica i na ovom forumu. Rusija je prestonica hriscanstva i i u ratu se ponasa hriscanski.

Ma hajde. :dash::dash:

Nešto mi govori da nisi imao prilike omirisati barut.

ovo mi je vec poznato -mi nemamo nista protiv nevinog srpskog naroda ,nego protiv zlocinca Milosevica :mrgreen: jel i Ruje bacaju letke u kojima to isto pise za Sakasvilija kao sto su ovi radili 99. ?

Pa da...Nas Amerikanci u stvari vole, a za sve je kriv Milosevic, tako su pricali pred izbore u septembru 2000...i dace nam velike pare i potecice med i mleko

Vole nas isto kao Iracane, zar nas ne ubedjujete sve vreme tako...i da trebamo da idemo sa njima sve srecnji i klonimo se Rusa koji nas mrze
Isto valjda tako vole i Rusi Gruzine
Nek:heart:cveta na planeti:roll:

Donqihote vracen je izgleda onaj pocetni tvoj naslov koji si stavio kad si otvorio temu gruzijska "Oluja" nad Osetijom :ok:

Vidim.
Original je glasio: "Počela je gruzijska Oluja nad Osetijom", ali nemam ništa ni protiv ovoga.
Ono "počela je" bilo aktuelno kad sam postavio temu, sat vremena nakon napada.

Sad bi moglo i da glasi: "Propala je gruzijska Oluja nad Osetijom":mrgreen:.

Rusima ne treba narucito taj patrljak teritorije. Imaju oni teritorije i vise nego sto mogu da nasele za sledecih hiljadu godina.

Rusima treba nesto drugo. Treba im pokazna vezba da nisu sabijeni u kavez i da ne moze svako (citaj Amerika) da im vrslja po susedstvu, smenjuje i postavlja diktatore, i ugrozava njihove ekonomske i politicke interese. Jos i gore, Gruzini su po noci zasuli grad raketama i pobili ljude na spavanju, a medju njima i rusku vojsku i civile, a to ni jedna ozbiljna zemlja NE SME da prihvati. Srbija naravno nije ozbiljna zemlja nego banana republika, tako da bih molio da se obustavi sa stupidnim poredjenjima koji pocinju "a sta su Srbima..."

Da jos uprostim, za sporopalecu publiku - mi smo gnjide, a Rusi nece da budu gnjide nego veliki igraci.

Gruzija ce, kao sto je rekao moj imenjak, biti "kaznjena". Ne osvojena, jer im ne treba, vec kaznjena, ponizena, vojno neutralisana, i onemogucena u slicnim anti-ruskim avanturama za neko vreme.

Hruscov je svojevremeno rekao nesto sto idealno oslikava sadasnju rusku reakciju:

Nismo smatrali korisnom politiku jevandjelja i okretanje drugog obraza. Zato smo pokazali svima da cemo onima koji nas osamare po obrazu sutnuti glavu sa ramena.

Poslednja izmena:
Pa da...Nas Amerikanci u stvari vole, a za sve je kriv Milosevic, tako su pricali pred izbore u septembru 2000...i dace nam velike pare i potecice med i mleko

Vole nas isto kao Iracane, zar nas ne ubedjujete sve vreme tako...i da trebamo da idemo sa njima sve srecnji i klonimo se Rusa koji nas mrze
Isto valjda tako vole i Rusi Gruzine
Nek:heart:cveta na planeti:roll:
ne ubedjujem ja tebe niusta, a pogotovo ne da nas Rusi mrze a Ameri vole ,samo rekoh da se koriste istom propagandom-"volimo mi vas al vam vodja ne valja pa vas eto malo rokamo,nista licno "

Back