Rat u Gruziji

kako to mislish ostalih 80% nisu pravoslavni..pa imash grchku, jermensku,etiopsku, rumunsku,gruzijsku,srpsku,sirijsku..i josh neku, zaboravio sam koju, i sve su pravoslavne:eek:
rekoh da preko 80% hriscana na svetu nisu pravoslavci, a ne 80% pravoslavnih nisi me razumeo , a nijedna pravoslavna crkva osim mozda ruske ne smatra Moskvu za prestonicu hriscanstva .

Evo tekst one pesme koju sam uploadovao

Kada se mota
crvena flota
u Karipskom moru pored Jamajke,
batale dužnosti radne do Rusije majke.

Na šnel kursu
u Zion toursu
ponuda je par ekselans,
puši se, svira, dok Rusi ne padnu u trans.

RUSKI ZBOR:
Jamaika lučšaja perspektjiva
dlja naševa koljektjiva.
Čornije dnji sejčas minovalji,
sliškom mnoga rabuotali.

Rastafari, rastafari, rastafari…

REFREN:
GET UP ruski mornari,
dobrodošli na rastafari.
STAND UP u ponos Jamajke,
svira se reggae na balalajke.

Umesto vodke
vrte se smotke,
k'o ikonu čuvaju sliku,
dive se Haile Selassija delu i liku.

A kada đuska
nacija ruska,
Jah se budi, pokazuje zube.
Sviraju trube pa čuje ih Castro sa Kube.

http://www.cnn.com/2008/WORLD/europe/08/11/georgia.russia/index.html

ja rastafaraj man..ovoga mi krsta..nego chija je to pesma?

rekoh da preko 80% hriscana na svetu nisu pravoslavci, a ne 80% pravoslavnih nisi me razumeo , a nijedna pravoslavna crkva osim mozda ruske ne smatra Moskvu za prestonicu hriscanstva .

Ne smatra ni RPC, niti ruski patrijarh glumi pravoslavnog papu, ali isto to mi ne damo ni vaseljenskom koji nekad pokusa da se tako predstavlja

Poslednja izmena:
Mora da propao Kushnerov "puj pike vishe ne vazi" plan na vratjanje stanja pre "vojno-redarstvene akcije" pa su malo nervozni.

Treba ruske mirovne snage da budu zamenjene neutralnim snagama NATO.

Haha uvek se setim onog svinjoglavog Djani de Mikelisa kad je devedeset i neke dosao u Beograd sa trojkom EU i uvredjeno na nesto odgovorio "sta, pa zar vi ne verujete u nase najbolje namere!"

Sta je propaganda...
Smesno kada gledam na CNN-u a nismo mi u pitanju....

Elem, Chilly Villy pisti preko telefona kako su nasli ruske bombe na kojima pise - ovo je za NATO, ovo je za SAD....:hahaha::hahaha:
Pa kaze-ovo je rat uperen i protiv demokratije i Gruzije i SAD od strane Rusije....
Mi cemo izdrzati u borbi za slobodu i demokratiju....
Nikada se necemo predati.....
:roll:

Inace, i Mek Kejn i Obama pojacali retoriku protiv Rusa....Predizborna kampanja u toku....

Pa da, predizborna kampanja plus kaspijski bazen...;)

Ne smatra ni RPC, niti ruski patrijarh glumi pravoslavnog papu, ali isto to mi ne damo ni vaseljenskom koji nekad pokusa da se tako pretstavlja

pa znam,jednostavno za pravoslavce ne postoji jedinstvena prestonica hriscanstva poput Rima za katolike i ona samim tim nije u Rusiji kao sto Gunsliger balegari ovde ,al sta ces sta zna svinja sta je dinja

Sad ce Gruzija da propeva Sevdah Metal tipa The sky is falling down hahaa.A ovi Stand and fight

11455450118241ks1rx.jpg

Sta je propaganda...
Smesno kada gledam na CNN-u a nismo mi u pitanju....

Elem, Chilly Villy pisti preko telefona kako su nasli ruske bombe na kojima pise - ovo je za NATO, ovo je za SAD....:hahaha::hahaha:
Pa kaze-ovo je rat uperen i protiv demokratije i Gruzije i SAD od strane Rusije....
Mi cemo izdrzati u borbi za slobodu i demokratiju....
Nikada se necemo predati.....
:roll:

Inace, i Mek Kejn i Obama pojacali retoriku protiv Rusa....Predizborna kampanja u toku....

svakih nekoliko minuta stizu razlicite vijesti sa jedne ili druge strane..vise se nezna sto je istina, sto propaganda i kome vjerovati...istina su samo slike na tisuce izbjeglica i nesretnih civila, najprije iz osetije a sada iz Gruzije...navodno je grad Gori opustosen a prema slikama izvjestitelja Rusi za sobom ostavljaju sprzenu zemlju...ruse sve pred sobom...osim ostrih protesta od USA nedolazi nista i nece...a EU tipicno...kompromis....a Rusi nece jer su konacno dobili priliku da demonstriraju moc i silu koju (ponovo) imaju, da i ostalima pokazu i daju do znanja sto ih ceka, ako se i dalje okrecu zapadu...i da pokazu da je taj zapad samo "tigar od papira" jer eto nedolazi im u pomoc kad je potrebna...

Sad ce Gruzija da propeva Sevdah Metal tipa The sky is falling down hahaa.A ovi Stand and fight

11455450118241ks1rx.jpg

ajmo metal poruke za gruzine:"
I Can't Remember Anything
Can't Tell If this Is True or Dream
Deep down Inside I Feel to Scream
this Terrible Silence Stops Me
Now That the War Is Through with Me
I'm Waking up I Can Not See
That There's Not Much Left of Me
Nothing Is Real but Pain Now

Hold My Breath as I Wish for Death
Oh Please God,wake Me