Jevdjo
Ističe se
- Poruka
- 2.995
Pa kako sad to?
The Gunslinger ubedjen da Rusi u stvari obozavaju gruzine, obican narod, sto da ih deportuju? Bolje da im daju pasose kao Osetima....![]()
Ilegalci su ilegalci!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako sad to?
The Gunslinger ubedjen da Rusi u stvari obozavaju gruzine, obican narod, sto da ih deportuju? Bolje da im daju pasose kao Osetima....![]()
Neko od moderatora/admina/whatever se izgleda zeyebava..opet promenili naslov.

Rat u Gruziji odlican naziv za temu nema potrebe da se menja verujem da svi podrzavaju taj naslov teme?

Neko od moderatora/admina/whatever se izgleda zeyebava..opet promenili naslov.
Rusima ne treba narucito taj patrljak teritorije. Imaju oni teritorije i vise nego sto mogu da nasele za sledecih hiljadu godina.
Rusima treba nesto drugo. Treba im pokazna vezba da nisu sabijeni u kavez i da ne moze svako (citaj Amerika) da im vrslja po susedstvu, smenjuje i postavlja diktatore, i ugrozava njihove ekonomske i politicke interese. Jos i gore, Gruzini su po noci zasuli grad raketama i pobili ljude na spavanju, a medju njima i rusku vojsku i civile, a to ni jedna ozbiljna zemlja NE SME da prihvati. Srbija naravno nije ozbiljna zemlja nego banana republika, tako da bih molio da se obustavi sa stupidnim poredjenjima koji pocinju "a sta su Srbima..."
Da jos uprostim, za sporopalecu publiku - mi smo gnjide, a Rusi nece da budu gnjide nego veliki igraci.
Gruzija ce, kao sto je rekao moj imenjak, biti "kaznjena". Ne osvojena, jer im ne treba, vec kaznjena, ponizena, vojno neutralisana, i onemogucena u slicnim anti-ruskim avanturama za neko vreme.
Hruscov je svojevremeno rekao nesto sto idealno oslikava sadasnju rusku reakciju:
Nismo smatrali korisnom politiku jevandjelja i okretanje drugog obraza. Zato smo pokazali svima da cemo onima koji nas osamare po obrazu sutnuti glavu sa ramena.
Ruski carizam nije validan za kanone ostalih pravoslavnih crkva ukljucujuci i nasu , a kamoli za celokupno hriscanstvo ,uostalom koliko znam u pravoslavlju je Vseljenska patrijarsija prva medju jednakim sto joj i samo ime kaze , a ona nije u Moskvi , o ostalih 80% hriscana koji nisu pravoslavni da i ne govorim , dakle nevidjena glupost i provala ,Po kriterijumu Moskva=Treci Rim (drugi je Konstantinopolj) koji je proklamovao ruski carizam
GEORGIAN PRESS:"GEORGIJA WILL NEVER SURENDER"

Sta je propaganda...
Smesno kada gledam na CNN-u a nismo mi u pitanju....
Elem, Chilly Villy pisti preko telefona kako su nasli ruske bombe na kojima pise - ovo je za NATO, ovo je za SAD....
Pa kaze-ovo je rat uperen i protiv demokratije i Gruzije i SAD od strane Rusije....
Mi cemo izdrzati u borbi za slobodu i demokratiju....
Nikada se necemo predati.....
Inace, i Mek Kejn i Obama pojacali retoriku protiv Rusa....Predizborna kampanja u toku....
ne ubedjujem ja tebe niusta, a pogotovo ne da nas Rusi mrze a Ameri vole ,samo rekoh da se koriste istom propagandom-"volimo mi vas al vam vodja ne valja pa vas eto malo rokamo,nista licno "
Bus je upravo saopstio kako je invazija na stranu zemlju neprihvatljiva u 21-om veku !!!!!!
no comment![]()
Ruski carizam nije validan za kanone ostalih pravoslavnih crkva ukljucujuci i nasu , a kamoli za celokupno hriscanstvo ,uostalom koliko znam u pravoslavlju je Vseljenska patrijarsija prva medju jednakim sto joj i samo ime kaze , a ona nije u Moskvi , o ostalih 80% hriscana koji nisu pravoslavni da i ne govorim , dakle nevidjena glupost i provala ,

Pa vidi to nije bash nishta neverovatno, s obzirom da su i Ameri nama slali bombe sa natpisima: " Ovo je za Albance" i sl.

Ruski carizam nije validan za kanone ostalih pravoslavnih crkva ukljucujuci i nasu , a kamoli za celokupno hriscanstvo ,uostalom koliko znam u pravoslavlju je Vseljenska patrijarsija prva medju jednakim sto joj i samo ime kaze , a ona nije u Moskvi , o ostalih 80% hriscana koji nisu pravoslavni da i ne govorim , dakle nevidjena glupost i provala ,

Chilly Villy pisti preko telefona kako su nasli ruske bombe na kojima pise - ovo je za NATO, ovo je za SAD
Evo i Obama osudio rusku agresiju.
Zakuvalo se....
nista!
da ih smiri :shock:Ruski carizam nije validan za kanone ostalih pravoslavnih crkva ukljucujuci i nasu , a kamoli za celokupno hriscanstvo ,uostalom koliko znam u pravoslavlju je Vseljenska patrijarsija prva medju jednakim sto joj i samo ime kaze , a ona nije u Moskvi , o ostalih 80% hriscana koji nisu pravoslavni da i ne govorim , dakle nevidjena glupost i provala ,
Ja sam cuo da ruski agresori peku na raznju gruzinsku decu.
I sve vicu "zig hajl!" a ono jadno dete poslednjim dahom prosapce "Amerika... Amerika..."