Rat u Gruziji

Rusima ne treba narucito taj patrljak teritorije. Imaju oni teritorije i vise nego sto mogu da nasele za sledecih hiljadu godina.

Rusima treba nesto drugo. Treba im pokazna vezba da nisu sabijeni u kavez i da ne moze svako (citaj Amerika) da im vrslja po susedstvu, smenjuje i postavlja diktatore, i ugrozava njihove ekonomske i politicke interese. Jos i gore, Gruzini su po noci zasuli grad raketama i pobili ljude na spavanju, a medju njima i rusku vojsku i civile, a to ni jedna ozbiljna zemlja NE SME da prihvati. Srbija naravno nije ozbiljna zemlja nego banana republika, tako da bih molio da se obustavi sa stupidnim poredjenjima koji pocinju "a sta su Srbima..."

Da jos uprostim, za sporopalecu publiku - mi smo gnjide, a Rusi nece da budu gnjide nego veliki igraci.

Gruzija ce, kao sto je rekao moj imenjak, biti "kaznjena". Ne osvojena, jer im ne treba, vec kaznjena, ponizena, vojno neutralisana, i onemogucena u slicnim anti-ruskim avanturama za neko vreme.

Hruscov je svojevremeno rekao nesto sto idealno oslikava sadasnju rusku reakciju:

Nismo smatrali korisnom politiku jevandjelja i okretanje drugog obraza. Zato smo pokazali svima da cemo onima koji nas osamare po obrazu sutnuti glavu sa ramena.

TO JE TO

okretanje drugog obraza sa zapadnim stokama ne prolazi vec samo

ROKAJ SNIMAJ TAKTIKA

zato

ROKAJ SNIMAJ BACUSKA
726.gif

Po kriterijumu Moskva=Treci Rim (drugi je Konstantinopolj) koji je proklamovao ruski carizam
Ruski carizam nije validan za kanone ostalih pravoslavnih crkva ukljucujuci i nasu , a kamoli za celokupno hriscanstvo ,uostalom koliko znam u pravoslavlju je Vseljenska patrijarsija prva medju jednakim sto joj i samo ime kaze , a ona nije u Moskvi , o ostalih 80% hriscana koji nisu pravoslavni da i ne govorim , dakle nevidjena glupost i provala ,

Sta je propaganda...
Smesno kada gledam na CNN-u a nismo mi u pitanju....

Elem, Chilly Villy pisti preko telefona kako su nasli ruske bombe na kojima pise - ovo je za NATO, ovo je za SAD....:hahaha::hahaha:
Pa kaze-ovo je rat uperen i protiv demokratije i Gruzije i SAD od strane Rusije....
Mi cemo izdrzati u borbi za slobodu i demokratiju....
Nikada se necemo predati.....
:roll:

Inace, i Mek Kejn i Obama pojacali retoriku protiv Rusa....Predizborna kampanja u toku....

Sta je propaganda...
Smesno kada gledam na CNN-u a nismo mi u pitanju....

Elem, Chilly Villy pisti preko telefona kako su nasli ruske bombe na kojima pise - ovo je za NATO, ovo je za SAD....:hahaha::hahaha:
Pa kaze-ovo je rat uperen i protiv demokratije i Gruzije i SAD od strane Rusije....
Mi cemo izdrzati u borbi za slobodu i demokratiju....
Nikada se necemo predati.....
:roll:

Inace, i Mek Kejn i Obama pojacali retoriku protiv Rusa....Predizborna kampanja u toku....

Pa vidi to nije bash nishta neverovatno, s obzirom da su i Ameri nama slali bombe sa natpisima: " Ovo je za Albance" i sl.

ne ubedjujem ja tebe niusta, a pogotovo ne da nas Rusi mrze a Ameri vole ,samo rekoh da se koriste istom propagandom-"volimo mi vas al vam vodja ne valja pa vas eto malo rokamo,nista licno "

Dobro, ako nisi ti ima ih ovde mnogo....

Kazes lepo razguzili su nas, moramo da savijemo glavu, isto je tako bilo i sa Turcima i Habzburgzima, a ne da mlatimo bajke o medu i mleku koji nas ceka, tamo negde...

Bicemo zemlja poslednje kategorije u tom vrlom novom svetu poput BiH ili Albanije,tretirace nas ko Rusija Gruziju, umesto bla, bla, za sve je kriv Milosevic, velikosrpski nacionalizam, Ratko Mladic itd, itd...sve ce biti dobro samo da se oslobodimo tih tereta

Poslednja izmena:
Ruski carizam nije validan za kanone ostalih pravoslavnih crkva ukljucujuci i nasu , a kamoli za celokupno hriscanstvo ,uostalom koliko znam u pravoslavlju je Vseljenska patrijarsija prva medju jednakim sto joj i samo ime kaze , a ona nije u Moskvi , o ostalih 80% hriscana koji nisu pravoslavni da i ne govorim , dakle nevidjena glupost i provala ,

kako to mislish ostalih 80% nisu pravoslavni..pa imash grchku, jermensku,etiopsku, rumunsku,gruzijsku,srpsku,sirijsku..i josh neku, zaboravio sam koju, i sve su pravoslavne:eek:

Evo tekst one pesme koju sam uploadovao

Kada se mota
crvena flota
u Karipskom moru pored Jamajke,
batale dužnosti radne do Rusije majke.

Na šnel kursu
u Zion toursu
ponuda je par ekselans,
puši se, svira, dok Rusi ne padnu u trans.

RUSKI ZBOR:
Jamaika lučšaja perspektjiva
dlja naševa koljektjiva.
Čornije dnji sejčas minovalji,
sliškom mnoga rabuotali.

Rastafari, rastafari, rastafari…

REFREN:
GET UP ruski mornari,
dobrodošli na rastafari.
STAND UP u ponos Jamajke,
svira se reggae na balalajke.

Umesto vodke
vrte se smotke,
k'o ikonu čuvaju sliku,
dive se Haile Selassija delu i liku.

A kada đuska
nacija ruska,
Jah se budi, pokazuje zube.
Sviraju trube pa čuje ih Castro sa Kube.

http://www.cnn.com/2008/WORLD/europe/08/11/georgia.russia/index.html

Ja sam napisao ruski carizam, nisam ni rekao celokupno pravoslavlje, a jos manje sve hriscanske denominacije...narocito rimokatolici kojima je prvi Rim i dalje centar hriscanstva ili Vaseljenska Patrijarsija koja je i dalje u drugom Rimu:lol:

Istina je da ni prvi, ni samoproklamovani drugi, ni samoproklamovani treci vise ne postoje....
Nema vise ni katolickih Svetih rimskih carstva, ni Vizantije ni Ruske carevine;)

Covek ti je odgovorio, uz to, Moskva je prestonica drzave sa najvecim brojem pravoslavnih hriscana i po tome je i prestonica hriscanstva. Ne znam na koje to ostale hriscane mislis, valjda ne na pripadnike katolicke sekte? Kakve veze ima katolicizam sa hriscanstvom?

Back