lav8
Poznat
- Poruka
- 8.133
Pa, recimo, 1.000 puta uspešnije nego Somalijci, a u Somaliji su baš popušili od crnčića sa puškama k'o ribarski štapovi.
Jel to bese ono kad su neke amerske marince,odrali na zivo i stavili na rostilj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, recimo, 1.000 puta uspešnije nego Somalijci, a u Somaliji su baš popušili od crnčića sa puškama k'o ribarski štapovi.
pre toga smo imali ubistva i oruzhanu pobunu podrzhavanu od strane amera i NATO pakta..
Zašto? Mogli su i ako nastave sa akcijama van Osetije, samo vazdušnim napadima na infrastrukturu da ove smore kao NATO nas.
A pre toga svi sadili ljubičice?
Zašto? Mogli su i ako nastave sa akcijama van Osetije, samo vazdušnim napadima na infrastrukturu da ove smore kao NATO nas.
pre toga smo imali ubistva i oruzhanu pobunu podrzhavanu od strane amera i NATO pakta..
Na kraju će koš rusi ispasti humani jer su okupirali suverenu i međunarodno priznatu državu.
aha a one gomile izginulih pandura,civila,terorista i ostalih 97. ,98. i pocetkom 99. su ustvari bili opticka varka , to znaci da je i Ramus opravdano pusten iz zatvora posto mu se optuznica odnosila na 98. godinu ,a tada nije bilo frke na Kosovufrka na kosovu je nastala tek kada je NATO napao, koliko se setjam..
Definitivno, zarad mentalnog zdravlja nekih korisnika (ukoliko oštećenja već nisu trajna), treba da uklonim nebulozne komentare i autore istih... Ovo je već postalo ispiranje mozga...
Mislim da su Rusi u ovom sukobu mnogo aktivniji nego NATO onda.Rusija nema tako mocnu avijaciju, a i sama je, nas je napalo 20 zemalja.
Mislis? Ne bi me bilo ovde verovatno, bila bi negde u toj odvratnoj evropi i davala vam moralnu podrsku![]()
Pre će biti humanista.Pa ti si posto pravi diktator![]()
aha a one gomile izginulih pandura,civila,terorista i ostalih 97. ,98. i pocetkom 99. su ustvari bili opticka varka , to znaci da je i Ramus opravdano pusten iz zatvora posto mu se optuznica odnosila na 98. godinu ,a tada nije bilo frke na Kosovu![]()
Ma ameri su ''prvaci sveta u humanosti'',samo opusteno,neki ce i ovde da zavrse kao Sakasvili,a onda.....![]()
Mislim da su Rusi u ovom sukobu mnogo aktivniji nego NATO onda.
Najvaznije si zaboravio
Rusi sakupljaju ratno iskustvo
Ko je zavrsio ratnu skolu zna o cemu pisem
Ipak je ovo nesto drugo od manevarskih vjezbi![]()
niko te ni sada ne sprechava da budesh tamo..samo, koji chesh im kurchitj imaju oni jeftine radne snage i za izvoz..![]()
Mislim da su Rusi u ovom sukobu mnogo aktivniji nego NATO onda.
Dok ni jednom albancu na Kosovu nije falila ni dlaka s glave
Varash se, za 4 dana su izgubili 4 aviona, NATO za 78 svega 2.
Cega su se plasili?![]()
Dobrovoljaca SRS.![]()