Rat u Gruziji

A pre toga svi sadili ljubičice?

Ne nego je neko sadio "marihuanchice" i trgovao ljudskim organima, belim robljem i narkoticima. Sve to je podrzavala EU i SAD. Opshte je poznato da se narkoici transportuju iz Bondstila po drzavama EU i svetu. Pitam se zashto je Afganistan prvi priznao Kosovo?

Koliko se ja secam, shiptarchine su sistematski proterivali Srbe sa Kosova i to decenijama. Do dolaska Miloshevica komuna je sve to zatashkavala i gurala pod tepih. Kad je neko konachno rekao "dosta", odmah se reaguje i takav pojedinac se okarakterishe kao nacionalista. Hocesh da kazesh da smo mi krivi za rat na Kosovu?
Zbog takvih propada drzava.

Definitivno, zarad mentalnog zdravlja nekih korisnika (ukoliko oštećenja već nisu trajna), treba da uklonim nebulozne komentare i autore istih... Ovo je već postalo ispiranje mozga...

aha a one gomile izginulih pandura,civila,terorista i ostalih 97. ,98. i pocetkom 99. su ustvari bili opticka varka , to znaci da je i Ramus opravdano pusten iz zatvora posto mu se optuznica odnosila na 98. godinu ,a tada nije bilo frke na Kosovu :roll:

Tada je vec NATO, napao samo mi toga nismo bili svesni...Cistili su se motori i menjalo ulje u Avijanu...NATO dolazi kao kulminacija, ovo je razrada, a pre toga su bili prolog i uvertira

Posho je lokacija vidna "NS", jasno m i zashto tako prichash. Otrcana fora "patriJote" i "primitivci" vishe ne pali. U opoziciji ima mnogo vishe edukovanih i savesnih gradjana. Oni za razliku od vas ne prodaju zadnjicu onom ko ih ugnjetava za shaku evra i ulazak u kolo pljachkasha i vucibatina obavijenih velom "velikih demokrata".

Mislim da je bilo dosta.

Ne verujem da ce Rusi ici na rasparchavanje ili celokupnu okupaciju Gruzije.
Njima je sama Juzna Osetija bezznachajna-75 000 ljudi,ali svakako ne zele zbog toga da dozvole da ih Sakashvili protera.
Cilj je smena rezima u Tibilisiju.
Oni ce ici na isti scenario kao i Srbija posle NATO Bombardovanja.
Ostace vojno prisutni u Abhaziji i Juznoj Osetiji ali nece menjati granice.
Sakashvilija ce ili ubiti ili podrzavajuci opozociju pokushati"legalno" da ga smaknu( ako se ne da ko Sloba onda novi 5.Oktobar ovoga puta u ruskoj reziji)
To bi po meni za Ruse bilo najpametnijji sled dogadjaja.

Back