- Poruka
- 33.100
Pa i to implicira istu stvar.Ti si admin, da ne kazhem car, ti se pitash, ali ja bih ipak bar stavio:
Gruzijska ''Oluja'' protiv ruskog ''Milosrdnog andjela''.
Hajde na temu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i to implicira istu stvar.Ti si admin, da ne kazhem car, ti se pitash, ali ja bih ipak bar stavio:
Gruzijska ''Oluja'' protiv ruskog ''Milosrdnog andjela''.
Ja sumnjam. Ameri su sada u pozi za gledanje...Ajde bacite se na temu.
Dakle,koliko je istina da je moguc napad na Iran?
Katastrofalan, tendenciozan naslov. Predlazem bojkot ove teme.
Da vas pitam, kako vam ovih dana shljaka Internet, jer imate problema?
Ja imam, konsultovao sam se sa provajderom, kazhe da nisam jedini u zadnjih nekoliko dana. Sve vas to pitam zato shto se i gruzijski mediji a i RIA novosti zhale da ih napadaju hakeri.
I s kojim pravom si sad menjao naslov teme drugog korisnika?
Nemoj da nastupaš na taj način. Bilo je problema prvobitnom temom, pa je otvorena druga. Kasnije kada sam rešio to, spojio sam teme i sada je ostao ovaj naslov.I s kojim pravom si sad menjao naslov teme drugog korisnika?
Vidi ovog....![]()
Ekonomske posledice gruzijske krize http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=08&dd=11&nav_category=78&nav_id=312834
raste cena nafte...
Nemoj da nastupaš na taj način. Bilo je problema prvobitnom temom, pa je otvorena druga. Kasnije kada sam rešio to, spojio sam teme i sada je ostao ovaj naslov.
Ajde bacite se na temu.
Ajde bacite se na temu.
Jao ididada otkrio si se
A ja mislio ovde vishe ne smeju klonovi da budu
Ili to vazi samo za patriJotske klonove?
Koji nachin?
Temu je otvorio dupont a ne ti
Nije shija nego vrat
A ti si mu izmenio naslov
Kompleksash
Interesantno da cena nafte pada-zlato je danas palo 35 dolara po uncu-rublja i evro padaju prema USA dolaru..
Znaci ova kriza odgovara USA..
http://www.bloomberg.com/markets/commodities/cfutures.html
Objasnio sam ti šta se desilo, videli su svi prisutni sled događanja.Koji nachin?
Temu je otvorio dnqihote a ne ti
Nije shija nego vrat
A ti si mu izmenio naslov
Kompleksash