Rat u Gruziji

Rusi su omogucili Turcima da se vrate na teritoriju Srbije 1813.
..

Jok more, kad su sredili probleme sa Napoleonom, a tada je i Moskva spaljena, primorali su Turke da ispostuju odredbe mira koje su se na nas odnosile i daju nam autonomiju sto je Milos iskoristio..

Sta si ocekivao, da dok im Francuzi gaze zemlju, oni biju srpske bitke..

Jok more, kad su sredili probleme sa Napoleonom, a tada je i Moskva spaljena, primorali su Turke da ispostuju odredbe mira koje su se na nas odnosile i daju nam autonomiju sto je Milos iskoristio..

ps:
a ako su ti silovali babu ne sekiraj se, verovatno je do sada prebolela...

Tako ce biti oduvek... I uvek ce nas zaj,ebati...

Za ps. Ne s.erendaj.... I nemoj da mi glumis duhovitog lika...

Guzenje koje si preziveo ocigledno ostavilo posledice... Jos i gay.... Neka sine, sacuvaj to za nekog iz BIH....
Ma ne ja sam cmaroljubac a ti si naguze*ni znaci nisu mene nego tebe pa od toga vuces tako teske poslijedice da cim te neko napomene na to ti pocnes pijeniti a nisam iz BiH posto vidim da su ti pogledi siroki (izmedju Konjarnika i NBGD)!

ne vredi da pricas preskocio gradivo.il ucio po komunjarskom sistemu.:D

Gradjanski rat zbog Mladica?Pa to mogu jedino ograniceni radikali da pokrenu,sto je ravno pokretanju drzavnog udara.Dakle zatvor im ne gine...Draskovic je to mogao da radi devedesetih,nek se usudi toma danas,najmanje 20 godina robije mu ne gine.Ne lupajte gluposti.

Rusija je raj! Amerika je tamnica!:hahaha:

majko mla.

nit je amerika tamnica nit je rusija raj jedina je razlika sto rusija podrzava srbiju u njenim granicama a amerika ne i samim tim rusija je nas saveznik a amerika neprijatelj!

jel mozes ti to da skapiras?

1. interes srbije je da povrati kosovo
2. rusija priznaje kosovo kao deo srbije
3. amerika priznaje kosovo kao nezavisnu drzavu, bombardovala je i napala srbiju da taj svoj projekat ostvari

zakljucak: srbija nema teoretske sanse da povrati kosovo kao deo americke interesne sfere vec iskljucivo kao ruske..

ENDE

Dakle sledeci tok stvari je:

-Rusi postavljaju prorusku vlast u Gruziji.
Koliko videh na netu Rusi rekli Kondolizi da Sarkasvili mora da ode.
-Amerika ubedjuje Nemachku da hitno prime Ukrajinu u NATO
-Izbija gradjanski rat u Ukrajini; Rusija ulazi vojskom u Ukrajinu
Ocekujem da ce ih primiti cim pre. A za kasnije dogadjaje videcemo sta ce biti.
-Moguce da ce u medjuvremenu biti uhapshen Mladic, shto ce dovesti do gradjanskog rata i u Srbiji
Vrlo verovatno za hapsenje i vrlo brzo mislim da ce biti. Mada ne verujem da ce to dovesti do nekog pogorsanja situacije u Srbiji. Protesti da, ali rat ne verujem. Mada ako do toga dodje, pouceni situacijom iz Gruzije, eto nama Amera na tenkovima.:mrgreen:
-Amerika ulazi u konflikt u Ukrajini.
Ako ih prime u NATO, onda bi morao ceo NATO da se ukljuci, bar po njihovom ugovoru.
-Da lice biti nuklearna kataklizma, ili ce se zavrshiti podelom Ukrajine, nisam pametan da predvidim
Zavisi od pameti tih politicara ako imaju istu.:)
Sve ovo ce se desiti do kraja 2008 zhivi bili pa videli!
Samit NATO bese u decembru.;)

Gradjanski rat zbog Mladica?Pa to mogu jedino ograniceni radikali da pokrenu,sto je ravno pokretanju drzavnog udara.Dakle zatvor im ne gine...Draskovic je to mogao da radi devedesetih,nek se usudi toma danas,najmanje 20 godina robije mu ne gine.Ne lupajte gluposti.

Rekao sam moguce, ako se to desi paralelno sa gradjanskim ratom u Ukrajini. U suprotnom ce proci kao i sa Karadzhicem.

Back