vesnica_90
Aktivan član
- Poruka
- 1.717
Naravno da cu prestati... Ali neka prestanu i oni....
eo ja prestala.

jabuchilo kaze prosla oluja.zivela Rusija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da cu prestati... Ali neka prestanu i oni....
Hvala Bogu pa mi nisi brat... Jer da jesi odavno bi bio ostavljen kraj kontejnera... Da delis prostor sa pacovima od po 2 kile komad. Kao zec....
ebote, ko saakashvili da te pravio. ajde sad, lalamo.
Definitivno jeste. I sigurno ce da urade sve sto mogu da to sprece.Ako ih prime, bice ono shto kazhem jer je Rusiji Ukrajina u NATOu nozh u vratu.
U tom slucaju puca cela koncepcija NATO, pitanje je koja sledeca drzava ne bi ratovala.Postoji mogucnost da Nemachka i Francuska prihvate ulazak u NATO, ali da odbiju ucheshce u ratu.
eo ja prestala.![]()
jabuchilo kaze prosla oluja.zivela Rusija!
zeleni traktor konvertovao je kisobranske markice u refleksirajucem tetraedru?
Rodila majka budalu.... Da bi se smejale komsije... I postar....
E vidis to nije kako treba!Zasto?Vidi Ameri priznaju nezavisnost Kosova!Jel tako?Tako je!Rusi ne priznaju nezavisnost Kosova!Jel tako?Tako je! E sad po tebi ko je bolji za Srpski narod?Ja mislim da su Rusi a to sto oni gaze tamo neke zemlje u Aziji bas me zabole ja gledam ono sto je nase a to solidarnost i te price Americke sapunice!Sto sad ne brane Gruziju oni su ih uvukli u to!Ko je rekao da ih volim? Mislim Amere? Vrati se isto i procitaj da sam rekao da su smradovi i jedni i drugi. I Rusi i Ameri.... Evo izvinjenje imas i sa moje strane....
E vidis to nije kako treba!Zasto?Vidi Ameri priznaju nezavisnost Kosova!Jel tako?Tako je!Rusi ne priznaju nezavisnost Kosova!Jel tako?Tako je! E sad po tebi ko je bolji za Srpski narod?Ja mislim da su Rusi a to sto oni gaze tamo neke zemlje u Aziji bas me zabole ja gledam ono sto je nase a to solidarnost i te price Americke sapunice!Sto sad ne brane Gruziju oni su ih uvukli u to!
Definitivno jeste. I sigurno ce da urade sve sto mogu da to sprece.
U tom slucaju puca cela koncepcija NATO, pitanje je koja sledeca drzava ne bi ratovala.
а зашто се смијеш?:???:Haha koliko Rusija ima samo neustenog bojnog otrova.Citao sam negde,toliko ga ima da moze 3 puta da unisti covecanstvo...Ne znaju sta ce sa njim.Jedino u svemir da lansiraju![]()
Haha koliko Rusija ima samo neustenog bojnog otrova.Citao sam negde,toliko ga ima da moze 3 puta da unisti covecanstvo...Ne znaju sta ce sa njim.Jedino u svemir da lansiraju![]()
A Amerikanci ce kao da ginu na terenu?
Samo ce da sede u fotelji i pritiskati dugmice za lansiranje projektila sa hiljade kilometara razdaljine, u nekom nedaj boze scenariju.
каже.. америка има око 9.000, а Русија око 16.000....![]()
A Amerikanci ce kao da ginu na terenu?
Samo ce da sede u fotelji i pritiskati dugmice za lansiranje projektila sa hiljadu kilometara razdaljine, u nekom ne daj boze scenariju.
каже.. америка има око 9.000, а Русија око 16.000....![]()
ти имаш вррх неких 14-15Ti si vise od 20 puta gledao Dan Nezavisnosti.Koliko imas godina,sad te najozbiljnije pitam
Ti si vise od 20 puta gledao Dan Nezavisnosti.Koliko imas godina,sad te najozbiljnije pitam
отприликеA treba im 5-6...Ostale ne bi ni stigli da upotebe.![]()
ти имаш вррх неких 14-15![]()