Rat u Gruziji

Ko je rekao da ih volim? Mislim Amere? Vrati se isto i procitaj da sam rekao da su smradovi i jedni i drugi. I Rusi i Ameri.... Evo izvinjenje imas i sa moje strane....
E vidis to nije kako treba!Zasto?Vidi Ameri priznaju nezavisnost Kosova!Jel tako?Tako je!Rusi ne priznaju nezavisnost Kosova!Jel tako?Tako je! E sad po tebi ko je bolji za Srpski narod?Ja mislim da su Rusi a to sto oni gaze tamo neke zemlje u Aziji bas me zabole ja gledam ono sto je nase a to solidarnost i te price Americke sapunice!Sto sad ne brane Gruziju oni su ih uvukli u to!

E vidis to nije kako treba!Zasto?Vidi Ameri priznaju nezavisnost Kosova!Jel tako?Tako je!Rusi ne priznaju nezavisnost Kosova!Jel tako?Tako je! E sad po tebi ko je bolji za Srpski narod?Ja mislim da su Rusi a to sto oni gaze tamo neke zemlje u Aziji bas me zabole ja gledam ono sto je nase a to solidarnost i te price Americke sapunice!Sto sad ne brane Gruziju oni su ih uvukli u to!

Pa svesni su i oni da bi konflikt sa rusijom sada bio i previse.Rusija cas posla naoruza Iran.Iran zapreti celom regionu vojnim udarom pa da vidis kako bi se tresle gace celom svetu.
A Evropa i sad zvace gace.U slucaju eventualnog sukoba NATO-a i Rusije clanice bi bile zbrisane sa lica zemlje...E sad sto je to nametnuta volja politicarima,narod bi pobegao glavom bez obzira...Da je baba zensko bio bi deda,*** da nije prso SSSR druga prica bi danas bila.Tesko da bi postojao ovakav poredak kakav je sad

Definitivno jeste. I sigurno ce da urade sve sto mogu da to sprece.

U tom slucaju puca cela koncepcija NATO, pitanje je koja sledeca drzava ne bi ratovala.

Znash kako, u sluchaju velikih konflikata svaka od 4 velike sile ( SAD, EU, Rusija, Kina), kao i manje sile gledale bi ako mogu da izbegnu. Recimo EU bi odgovaralo da se porokaju Rusija i SAD, da dejstvuju nuklearkama jedni po drugima i jedni druge unishte a posle toga bi EU bila vodeca svetska sila. Gde se dvoje biju treci profitira.

Haha koliko Rusija ima samo neustenog bojnog otrova.Citao sam negde,toliko ga ima da moze 3 puta da unisti covecanstvo...Ne znaju sta ce sa njim.Jedino u svemir da lansiraju :rotf:

A Amerikanci ce kao da ginu na terenu?:mrgreen:
Samo ce da sede u fotelji i pritiskati dugmice za lansiranje projektila sa hiljadu kilometara razdaljine, u nekom ne daj boze scenariju.

Back