vesnica_90
Aktivan član
- Poruka
- 1.717
Koju 1917.???? Zna se na koga se odnosi.... I zna se ko je u Crvenoj armiji bio glavni...
KO? Aj nam objasni..ime prezime, poreklo, veroispovest

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koju 1917.???? Zna se na koga se odnosi.... I zna se ko je u Crvenoj armiji bio glavni...
Gde, i kako je to Rusija uopšte u ratu sa SAD?al ako rusija pobedi amerikance !
kakve bre veze ima to sto je bilo pre?
to je davna istorija .
sadasnjost je takva da srbija ne moze da oslobodi kosovo nikako bez pomoci rusa. zato su rusi moj jedini saveznik i moj jedini izbor.
a tebe briga za kosovo , meni je to jasno, ti bi samo da zivis "lepo" na rasprodaji srpske zemlje, naroda i drzave...
e pa nece moci....
mi na kosovo mozemo se vratiti samo uz pomoc rusa! suvise smo slabi da pobedimo ameriku al ako rusija pobedi amerikance i pomeri svoju zonu uticaja na balkan mi cemo moci da oslobodimo nase kosovo!
samo i jedino tako! jer i nemci i amerikanci podrzavaju da kosovo bude siptarsko a od svih velikih sila koje imaju interesa na balkanu jedina sila koja se tome protivi je rusija!
zato je svaka ruska pobeda u stvari pobeda za spas srbije i oslobodjenje kosova!
al americke podguzne muve kao mile1234 to nikada nece moci da shvate
Koje 1945.????Zahvali se Rusima u ime svih silovanih zena u Vojvodini i Beogradu.... Takodje i za Prvi srpski ustanak.... Ali da ne idemo dalje zadrzi se na WW2.
Ti nemas nivo. I ne znas nista.
Idealan si za ovu vrstu zezanja, stvarno.
KO? Aj nam objasni..ime prezime, poreklo, veroispovest![]()
Ovdje imamo 20 % Hrvata i Muslimana koji se trude da prosvijetle zalutale Srpske duse (hvala netreba), imamo oko 30-35% srpskih su*paka koji bi i rodjenu mater prodali za koji dinar, dolar, evro i sl.(moneta i nije toliko vazna bitno da se prima u banci),15% njih uopste nema pojma sta radi ovdje a ono sto je ostalo zdravo i trezveno polemise o necemu od cega zavisi ne samo njihova vec i buducnost njihove djece!NIKAD NECU DOZVOLITI DA SE MOJE DIJETE STIDI STO JE PRAVOSLAVAC a to neki ovdje vec uveliko cine pod okriljem tamo neke suplje demokratije!mi na kosovo mozemo se vratiti samo uz pomoc rusa! suvise smo slabi da pobedimo ameriku al ako rusija pobedi amerikance i pomeri svoju zonu uticaja na balkan mi cemo moci da oslobodimo nase kosovo!
samo i jedino tako! jer i nemci i amerikanci podrzavaju da kosovo bude siptarsko a od svih velikih sila koje imaju interesa na balkanu jedina sila koja se tome protivi je rusija!
zato je svaka ruska pobeda u stvari pobeda za spas srbije i oslobodjenje kosova!
al americke podguzne muve kao mile1234 to nikada nece moci da shvate
Lepo, ali ne čini li ti se da taj izbor, ipak, zavisi od - Rusa, a ne od tebe?zato su rusi moj jedini saveznik i moj jedini izbor.
..
Ovdje imamo 20 % Hrvata i Muslimana koji se trude da prosvijetle zalutale Srpske duse (hvala netreba), imamo oko 30-35% srpskih su*paka koji bi i rodjenu mater prodali za koji dinar, dolar, evro i sl.(moneta i nije toliko vazna bitno da se prima u banci),15% njih uopste nema pojma sta radi ovdje a ono sto je ostalo zdravo i trezveno polemise o necemu od cega zavisi ne samo njihova vec i buducnost njihove djece!NIKAD NECU DOZVOLITI DA SE MOJE DIJETE STIDI STO JE PRAVOSLAVAC a to neki ovdje vec uveliko cine pod okriljem tamo neke suplje demokratije!
Ameri i Britanci su sravnili Leskovac, Podgoricu, vise je ljudi poginulo u njihovim bombardovanjima..Beograda i ostalih gradova Srbije nego nemackim, a to su radili i na Uskrs...
O devedesetima da ne govorim...
Rusi su primorali Turke da izvrse odredbe Bukureskog mira, i daju Srbiji autonomiju
1914 su usli u rat na strani Srbije, a 1916, su pripretili izlazkom iz rata, ako Francuzi ne prevezu srpsku vojsku..
1945, su ocistili Srbiju od nacista...
A to da su povalili neku snajku, dok su prolazili je tacno..Zato se i kaze tesko zemlji kuda prodje vojska..
Pa kazi ti nama ko je bio glavni i ko je o svemu odlucivao u Crvenoj armiji i koga je procentualno bilo najvise...
Pogledaj moje komentare na ovoj strani:
http://forum.krstarica.com/threads/226633&highlight=napashce
Zar nisam vidovit?
vidish decko na pitanje se ne odgovara pitanjem.ja eto sluchajno znam a ti trabunjash.uglavnom.kad se natrabunjash ondaKcu ti napishem![]()
Zahvalicu se onima koji su u sastavu UN 1992.god. u naselju Grbavica (Sarajevo) uzeli puske u ruke i stali u odbranu civilnog stanovnistva kad su tvoja braca Turci probili liniju odbrane VRS!Koje 1945.????Zahvali se Rusima u ime svih silovanih zena u Vojvodini i Beogradu.... Takodje i za Prvi srpski ustanak.... Ali da ne idemo dalje zadrzi se na WW2.
O devedesetima nemoj molim te... Narocito ne o bombardovanju... Ona pijandura nam je extra pomogla...
Jel bombardovanje tih gradova bilo 1945.?
Rusi su omogucili Turcima da se vrate na teritoriju Srbije 1813.
Povalili neku??? Broj silovanja je za to vreme bio veci nego za 3 i po godine koliko su Nemci bili...
sa tobom nesto nije u redu. hronicno mrzis ruse koji ti nisu nikad ucinili nista nazao a volis one koji tvoj narod ubijaju i maltretiraju vec 20 godina?
sa tobom nesto nije u redu. hronicno mrzis ruse koji ti nisu nikad ucinili nista nazao a volis one koji tvoj narod ubijaju i maltretiraju vec 20 godina?
Zahvalicu se onima koji su u sastavu UN 1992.god. u naselju Grbavica (Sarajevo) uzeli puske u ruke i stali u odbranu civilnog stanovnistva kad su tvoja braca Turci probili liniju odbrane VRS!
Lepo, ali ne čini li ti se da taj izbor, ipak, zavisi od - Rusa, a ne od tebe?![]()
Sta vredi kad su ga Rusi silovali 1944.
pa zavisi od rusa al ove za koje ti glasas tadic i dinkic gledaju sto mogu vise ruse da oteraju i da im omrznu srbiju. izrodi pogani....