- Poruka
- 4.833
Ne navijam ni za koga, ali bih voleo da Rusi osvoje Gruziju.
zasto bi voleo da rusija osvoji gruziju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne navijam ni za koga, ali bih voleo da Rusi osvoje Gruziju.

Nesto si ti pogresio....ko koliko trosi u milijardama:
hm...
Ja sam protiv Ruskog izzivljavanja na malenoj Gruziji...
Predlazem hitne intervencije NATO i Amerike, i nije mi jasno sto cute do sada...
imao bih jedno itanje...
vi sto dobro znate engleski , ako neko moze da mi kaze sta se prica po americkim forumima..
kako se reaguje?
Nije, ostatak americke avijacije je odlican.
Pazi kad cak i gledajuci Discovery mozes da skapiras da je taj avion krsh. Ok, kada se pojavio mozda je bio ne znam kako inovativan, svemirske tehnologije ku&ci palci.....ali.....
Ajde matereti ne rise vise hebo te NATO iznapusavace ih Rusi ko konje konju jedan!Zar si slijep i pored ociju?Rusija zadnjih par godina na celu sa Putinom je nanovo podizala svoju vojsku i vracala ponos ruskom vojniku, ulagala u tu novu armadu, vratila samopouzdanje vojsci koje joj je oteo Jeljcin i ostala prozapadna vnago (citaj g*vna).Kukavce crni NATO bi dosad uletio da je smijeo, pa nije Rusija kao Srbija,RS i ostale male bespomocne zemljice i sta ti mislis da su Medvedev i Putin marionete i budale?hm...
Ja sam protiv Ruskog izzivljavanja na malenoj Gruziji...
Predlazem hitne intervencije NATO i Amerike, i nije mi jasno sto cute do sada...
imao bih jedno itanje...
vi sto dobro znate engleski , ako neko moze da mi kaze sta se prica po americkim forumima..
kako se reaguje?
Pa trgovina je ionako uvek u toku. A što se tiče brutalnosti... ima, kao, neka vojska koja, kad ulazi u ratnom pohodu, deli bombone i baca cveće?
e boze moj, dikane...
zapadna propaganda kada ti na televiziji vidis Gornji kako gori...?
a i argumentacija ti je slaba; znaci ako su ameri bili brutalni prije 30 god. u vijetnamu, to isto "pravo" imaju i Rusi danas...
zive vjekovima zajedno...? sa Ruskim gazdom, koga definitivno vise nece...?
Ajde matereti ne rise vise hebo te NATO iznapusavace ih Rusi ko konje konju jedan!Zar si slijep i pored ociju?Rusija zadnjih par godina na celu sa Putinom je nanovo podizala svoju vojsku i vracala ponos ruskom vojniku, ulagala u tu novu armadu, vratila samopouzdanje vojsci koje joj je oteo Jeljcin i ostala prozapadna vnago (citaj g*vna).Kukavce crni NATO bi dosad uletio da je smijeo, pa nije Rusija kao Srbija,RS i ostale male bespomocne zemljice i sta ti mislis da su Medvedev i Putin marionete i budale?
E ovako ja cu ti prevesti pricam perfektno engleski.Kazu ovako:
Svi oni koji ne pricaju engleski jezik ne treba ni u ludilu da se bave politikom.
Nisu pozeljni u EU.
Treba da ostanu u skolskim klupama dok ne zavrse bar osnovnu skolu.
Eto to kazu.
Gruzija nije clanica NATO-a, zasto bi on ulijecao?
zasto bi voleo da rusija osvoji gruziju![]()
Ne bih da budem baba vanga sad ali... Nostradamus je prorekao pizdariju ogromnih razmera u ovom periodu ali će srbija ostati netaknuta koliko sam ja skapirao![]()
Rusi imaju Topol-m-najjace oruzje 21 Veka-Amerikanci nece imati slicno oruzje pre 2035 godine..

Ruku na srce to nije bila ni albanija ni kosovo pa je ulijetao!Nego ovdje cvika guza!Ovi mogu "pljunuti" i do Washingtona i New Yorka.....Gruzija nije clanica NATO-a, zasto bi on ulijecao?
amerikanci su vise nego brutalni danas u iraku...
Gornji gori iz nekog razloga i vojnog, a ne samo zbog obesti Rusa..
Gruzijci i trebaju da priznaju ruskog gazdu....ko im je bio ruski gazda onaj brka Dzugasvili Staljin....sto im je i poklonio tu Juznu Osetiju koja nikad nije bila njihova
Bre svako je 1990 dizao nogu da zapisa te Ruse, ko da su samo oni krivi za sve ono sto se desavalo u SSSR, a taj SSSR je stvoren u krvi ruskih seljaka i plemica...kad su im rasturili imperiju..
E ne moze vise tako...Ta Gruzija dobija gas iz Rusija, najveci izvoz imaju u Rusiju, gastarbajteri njihovi idu u Rusiju da rade i pomazu svoje porodice....
I sad oni treba da puste da im amerika neometano vrslja po Kavkazu preko razne boranije, dok oni cesljaju loknice i svedu se na siru okolinu Moskve..
zasto bi voleo da rusija osvoji gruziju![]()
Ruku na srce to nije bila ni albanija ni kosovo pa je ulijetao!Nego ovdje cvika guza!Ovi mogu "pljunuti" i do Washingtona i New Yorka.....
Ti Svabo nemoj da si bezobrazan.. to sto te trte tu po nemackoj i sto ti traze 4 jezika da bi im cistio go*na po klozetime mene boli ki*a...
ziveo sam u toj Nemackoj kao mali i nebi se vratio tu(mogu da odem kad hocu) da je u pitanju Francuska moglo bi da prodje ...
Engleski znam ali ne dovoljno dobro da bih bez glavobolje citao satima po njihovim forumima