Rat u Gruziji

Idiote, jaka Rusija ce ubrzo uchiniti Srbiju jakom, a ako je slaba Rusija, ubrzo ce Amerika uchiniti Srbiju slabom. Jel tih tvojih 100 grama mozga razume ovo?

ne znam cemu vredjanje:???:

opet pozivam moderatora da zavede red i osnovno vaspitanje

vi ste ipak izjavili , kako vam je draza jaka rusija od jake srbije:dash:
i kako ce to jaka rusija uciniti srbiju jakom:???:je li vec dovoljno jaka, ili treba jos da ojaca:???:i koliko dugo treba da cekamo:???:

aha:think:

sto znaci , automatski, da bi bila odusevljena nasim sveopstim napadom na kosovo:???:
mozda bi nam dala i neke avione, kamione, tenkove , i par miliona vojnika:???:

mislim, ipak je srbija strateski bitna za kinu , maltene od zivotnog interesa je integracija kosova u srbiju, jer bez jake srbije nema jake kine:???:

Za Kinu je Kosovo deo Srbije, to znachi da je ne bi interesovalo ako bi napali Kosovo, nasha unutrashnja stvar.

Ja bi navijao za Gruziju samo da nije napala neduzhne civile i pobila njih 1600, a preko 50000 proterala iz domova.

Ajde, pa ti si baš neki principjelan lik. Jedino što ti je princip kao kod afričkih plemena.

Šta je dobro: Dobro je kad mi upadnemo u teritoriju susjednog plemena, pokupimo njihovu stoku i silujemo njihove žene.

Šta je loše: Loše je kad oni to urade nama.

Poslednja izmena:
DIKTATOR
Daj nam ti onda relevantne podatke sta je zapravo istina.

pa dragi moj prijatelju, ne mislite valjda da smo mi koji kuckamo na forumu krstarici, relevantni i ozbiljni politicko vojni komentatori:mrgreen:

previse ozbiljno shvatate onda i ovaj forum, i vasu ulogu u njemu:think:

mislim , da je , kako sam primetio, dobar deo ucesnika , bar ovih rusofilski nastrojenih , ubedjen da bi sa svojim poznavanjem svetskih politickih i vojnih procesa, mogao komotno da radi u ozbiljnoj , medjunarodnoj medijskoj kuci, tipa CNN ili RUSSIA TODAY:hahaha:

Kako da proveri?
Shta ako preko adsl si IDI DADA AMIN, a preko kablovskog DIKTATOR.

ha, ha
dobra ti je ova a možda ima i satelitsku vezu, za svaki slučaj

u autobusu kupuje čovjek dvije karte a pita ga kondukter
"što će ti dvije karte kad si sam" a on će "pa ako jednu izgubim imam drugu"
Kondukter :"ako izgubiš obije?" a on će:" za taj slučaj imam pokaznu u stražnjem dzepu"

Back