krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.438
Jermenija je zapravo priznala NK sve ostalo su rusolaži.Ma, sjajno.
Pašinjan je Soroš, razumeo sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jermenija je zapravo priznala NK sve ostalo su rusolaži.Ma, sjajno.
Pašinjan je Soroš, razumeo sam
Rusoteza no. 5Jermenija je zapravo priznala NK.
Брате уђем ти на профил и видим ово!I nisam klon, ti si los moderator kada ne znas ko je a ko nije klon... skip za sada.
Moj nick vas posebno grize ... neka tako i ostane.
De Sisi protiv De Sisija.Rusoteza no. 5
Брате уђем ти на профил и видим ово!
Шта друго да помислим осим Деки Југословен.
Код вас партизана вјечито нека унутрашња борба између Стаљина и Русије,Тита и Србије.
![]()
i ti si mod ... e moj ti.

Ja kazem Mico lezi, a ona nije mogla da legne nego sela....i ti si mod ... e moj ti.
Acteh ostaje u Rusiji vo vjeki vjekov )))) ....
go toSamo vi pisite, odlicna diskusija - sjajne analize .....
A Acteh ostaje u Rusiji vo vjeki vjekov )))) ....
Моје примедбе су моје без тих прича русо/фоб/фил *урац палац како никако да сконташ, какве су теби то је најмањи проблем и најмање битно.Када неко било ко донесе закључак тактика средња памет на основу пар форумских порука о овој теми како онда тек наставити дискусију, нема тактике нисмо у рингу причамо о теми опуштено што се мене тиче.Tvoje primedbe su suviše uopštene i maglovite.
Moguće da si tom taktikom srednje pameti do sada ispadao pametan u društvu, ali moraš obratiti pažnju gde nije smisleno nastaviti to

Prema svecu i troparМислим пази каталог русолажи, шта је то а да се уозбиљимо за почетак.
"Друже" небитно је ко си, имаш партизанку козарчанку на профилу све са срцима и још причаш о БИХ.i ti si mod ... e moj ti.
Bosanci uvek sporije kapiraju ...
Ubi se covek razmisljajuci ko sam , da li sam klon ili Deki.
Ja sam mu tema...![]()
Ruski angažman u Siriji je 98% briljantan.Rusi vrlo dobro brane Asadov rezim i Siriju generalno , zasto to nije bio slucaj sa Jermenijom koja je cak u ODKB za razliku od Sirije ... naravno svako ce reci interesi...
Fanatik ne ume da se razocara cak iako ga izda svoj najmiliji .. ode i digne se u vazduh da ispuni zadatak.
To je opasno ako znamo da u Srbiji postoje neke Rusostruje i Natostruje ... napravice stetu ponovo.
A znas koliko mene zabole sta ti mislis , koristis tacno udbaske metode da diskreditujes sagovornika."Друже" небитно је ко си, имаш партизанку козарчанку на профилу све са срцима и још причаш о БИХ
Довољно да закључим колико си збуњен и изгубљен у времену и простору.Још један пионир Титов.

Da, on, Bajden yebace mu sve po spisku, opasno se naostrio, a sve iz 100 razloga.
Obecao je grckim i jermenskim Amerikancima ( pa su ga i birali) da ce napraviti red
u Sredozemnu moru, Kipar inclusive, da ce USA u martu iduce godine konacno izglasati
Genocid, da ce se USA vratiti Kurdima, znaci Obaminoj politici i podrzavanju Kurda
i da ce ponovo doci na dnevni red Hagia Sophia, mada je to vec Pompeo pre neki
dan, izbegavajuci susret sa turskim zvanicnicima u poseti Patrijarhu lepo i objasnio.
Zaboravice on, mozda je vec i zaboravio, ali razne su ptice grabljivice uvek tu.Izlapeli poštar će do idue godine zaboraviti ono što je obećao a i ako se priseti praviće se da je zaboravio.
Ма ок према свецу и тропар,то и ја мислим али како ћеш полемисати на форуму тако што сваки пост који није теби прав убациш у каталог русолажи?Prema svecu i tropar
Сада дефитивно доминантно руско војно пристуство на терену по мени није издаја.Увјерите ме у супротно једва чекам.
Али нема нико други осим руских војника, то је моја поента.Раније су били барем заинтересовани САД и Француска.То је врло оптимистичан опис за хиљаду и кусур војника у некој брдској вукојебини, одсечених од сваког директног контакта са Русијом.
Над ким су конкретно доминантни?
Ozbiljno pričam sa ozbiljnim sagovornicima, pri čemu mi saglasnost stavova uopšte nije kriterijum "ozbiljnosti", nego nastup, logika i znanje sagovornika.Ма ок према свецу и тропар,то и ја мислим али како ћеш полемисати на форуму тако што сваки пост који није теби прав убациш у каталог русолажи?
Nad kotom 704, ako nisi znao!Над ким су конкретно доминантни?
Mislis Azeri i Jermeni nisu mogli da se dogovore oko teritorije, pa onda Rusi resili da to prisvoje.Samo vi pisite, odlicna diskusija - sjajne analize .....
A Acteh ostaje u Rusiji vo vjeki vjekov )))) ....