Rat Jermenije i Azerbejdžana

Ko je vaš favorit?

• Jermenija

• Azerbejdžan

• Neutralnost

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Русија се није повукла из Јерменије и даље има своје базе плус сада су распоређени и код јерменских крајишника.
То је рецимо као да је Слобо послао мировњаке у скоро пола сачуване Хр. Крајине плус имате мир.
Не знам чему толика фрка?

Русија се није повукла из Јерменије и даље има своје базе плус сада су распоређени и код јерменских крајишника.
То је рецимо као да је Слобо послао мировњаке у скоро пола сачуване Хр. Крајине. плус имате мир.
Не знам чему толика фрка?
U principu se nista nije promenilo.
Cenu svojih politickih brljotina ce platiti na kraju Pushinyan koji vec morao ozbiljno da se priprema za zivot u egzilu.
Neka mu Saakashvilli nadje negde smestaj u Ukri.

То је врло оптимистичан опис за хиљаду и кусур војника у некој брдској вукојебини, одсечених од сваког директног контакта са Русијом.

Над ким су конкретно доминантни?

Da, belodano ovo je bezizlazna situacija za Ruse ((( ....

Dominani su nad ovim babama sto ostase !

p.s. Moze se svet okrenut na glavu , moze se na Krstarici napisati jos 17 000 000 0000 umnih analitickih postova , al Rusi ostaju u Actehu ad infinitum )) .... forevermore ))) ....

Nisam ja ljut, nego nemam puno razumevanja za prizemne doskocice i igre
Narocito kad me tako nesto iznenadi od ljudi cije misljenje, inace, cenim
Чекај водиш каталог русолажи и зезаш ове наше напаћене русофиле а љутиш се ако неко бар покуша нормалну дискусију ,немој да ме зезаш сада.

а љутиш се ако неко бар покуша нормалну дискусију ,немој да ме зезаш сада.
A, sorry, druže, ti ni ne vodiš diskusiju.
Jednu jedinu moju poruku nisi citirao niti pokušao da debatuješ, nego si ošamario etiketu "ekstremista" i počeo narativ srednje pameti, gde si ti ta srednja pamet, objektivna, realna i uviđavna, a da argumente ponudio nisi.

Kažem ti, razumem te, verovatno si na taj način N puta ispao pametan u svojoj okolini do sada.
Ali, nema razloga za zaprepašćenje kad ti neko skrene pažnju da je takav pristup priglup, uglavnom.

A, sorry, druže, ti ni ne vodiš diskusiju.
Jednu jedinu moju poruku nisi citirao niti pokušao da debatuješ, nego si ošamario etiketu "ekstremista" i počeo narativ srednje pameti, gde si ti ta srednja pamet, objektivna, realna i uviđavna, a da argumente ponudio nisi.

Kažem ti, razumem te, verovatno si na taj način dN puta ispao pametan u svojoj okolini do sada.
Ali, nema razloga za zaprepašćenje kad ti neko skrene pažnju da je takav pristup priglup, uglavnom.
Опет си почео етикетирати лично мене као аргумент мада сам тражио само добронамјерно да ме увјериш у своје ставове без каталога русолажи.Видим ја љут си али добро,све ок.

Опет си почео етикетирати лично мене као аргумент мада сам тражио само добронамјерно да ме увјериш у своје ставове без каталога русолажи.Видим ја љут си али добро,све ок.
Svašta :)
Nisam uopšte ljut, ovo pišem paralelno sa stvarima koje radim, vrlo lagano.
Etiketiranje si počeo ti, u našem slučaju.
Nego ti nisi očekivao da, nakon što si me nazvao "ekstremista", od mene dobiješ odgovor koji si dobio.

"Јереван" и даље калкулише око споразума.
Колико ли је мудро ил' се ситуација промјенила.
Слику твоју љубим, шапћем твоје име ... :whistling:
95AE50F6-DC6B-4D8D-8155-A3D8E5FBCF40_w408_r1_s.jpg

Evo ... tiha grmljavina.

A mogli su to sve da sprece ali kasno Rus na Kosovo ups NK stize.
bravo, Kolumbo!...to i ja govorim svo vrijeme, ali ti tvoje drustvance na ovom forumu, ne kapira...smijesno je i pomisliti da Rusi nisu znali za napad Azera na Karabah i prije nego se dogodio....smijesno je vjerovati, da kad se taj napad vec desio, da su Rusi bili zateceni i nisu znali ili nisu smjeli da reaguju....sve ostalo ne mora biti receno....onom ko je pametan, dakako....

bravo, Kolumbo!...to i ja govorim svo vrijeme, ali ti tvoje drustvance na ovom forumu, ne kapira...smijesno je i pomisliti da Rusi nisu znali za napad Azera na Karabah i prije nego se dogodio....smijesno je vjerovati, da kad se taj napad vec desio, da su Rusi bili zateceni i nisu znali ili nisu smjeli da reaguju....sve ostalo ne mora biti receno....onom ko je pametan, dakako....
Pa znali su :sad2: naravno ... kako KGB da nesto ne zna...
Ali nisu reagovali...
Nego sta si ti sad novo nesto napisao ... zasto mi spamujes post ? da se nadoveze neki tvoj kolega ?

Obično masu vesti primimo zdravo za gotovo

No ako i malo uđemo u "problematiku" nekog regiona ne može a da se ne nametne neki zaključak

Pogledam sada TANAP ide preko Gruzije , zaobilazi Jermeniju

Država sa minimalnim resursima koja je mogla bar da ima prihod od tranzita gasa je na neki volšeban način "izostavljena" - tu joj pred nosem izvor energije a oni isključeni

Gruzija koja je kažu prozapadna očigledno najviše stvara problema Jermeniji , dok se ona krlja sa Azerima umesto da se dogovori

Ok, možda su pokušali da dovođenjem Pašinjanan nešto izmene , ali su opet sebi skočili u usta i opet je njih Zapad žrtvovao

Valjda će se sada sve izmeniti po njih kada Rus kontroliše taj sektor

Svašta :)
Nisam uopšte ljut, ovo pišem paralelno sa stvarima koje radim, vrlo lagano.
Etiketiranje si počeo ti, u našem slučaju.
Nego ti nisi očekivao da, nakon što si me nazvao "ekstremista", od mene dobiješ odgovor koji si dobio.
Да али ја нисам никога конкретно етикетирао нити тебе назвао екстремом,некако си се сам нашао у причи.
Ти и овај партизан. :D

И онда видим да нисам погрешио јер читајући тему углавном су све слични ставови навијачки, не само твоји, да се разумијемо.
Из једне Тихи крајност у другу.Онда си почео писати како та моја умјереност можда опија али нема везе с везом а средња памет у друштву нема прођу на теми о Нагарно-Карабаху и убацио ме у каталог русолажи све са закључком како је мој став магловит и уопштен. :lol: Онда сам тражио да ме увјериш у свој став, јер си ти ето самопроглашено или шта већ паметан у друштву и онда си се наљутио.

Kojom trasom prolazi TANAP?

bca4b27718497d13f57a2c7191502.jpeg

рансадриатический газопровод, который является частью «Южного газового коридора» из Азербайджана, начал коммерческие поставки газа. Оператор проекта сообщил, что топливо подают в Грецию и Италию.
«Через четыре с половиной года после начала строительных работ в Салониках Трансадриатический газопровод (TAP), 878-километровая система по транспортировке газа через Грецию, Албанию, Адриатическое море и Италию, начала коммерческие операции», — говорится в сообщении TAP AG.
Газопровод является частью «Южного газового коридора» протяженностью 3,5 тыс. километров из Азербайджана. В качестве альтернативы поставкам российского газа по нему планируется ежегодно поставлять 6 млрд кубометров в Турцию и 10 млрд кубометров в Европу.
Строительство Трансадриатического газопровода обошлось в 3,9 млрд евро. Проект принадлежит британской BP (20%), азербайджанской SOCAR (20%), итальянской Snam (20%), бельгийской Fluxys (19%), испанской Enagás (16%) и швейцарской Axpo (5%).
Председатель совета директоров Мурат Гейдаров заявил, что TAP стал первым проектом по поставкам азербайджанского газа в Европу и Евросоюз получил дополнительный источник топлива.

bca4b27718497d13f57a2c7191502.jpeg

рансадриатический газопровод, который является частью «Южного газового коридора» из Азербайджана, начал коммерческие поставки газа. Оператор проекта сообщил, что топливо подают в Грецию и Италию.
«Через четыре с половиной года после начала строительных работ в Салониках Трансадриатический газопровод (TAP), 878-километровая система по транспортировке газа через Грецию, Албанию, Адриатическое море и Италию, начала коммерческие операции», — говорится в сообщении TAP AG.
Газопровод является частью «Южного газового коридора» протяженностью 3,5 тыс. километров из Азербайджана. В качестве альтернативы поставкам российского газа по нему планируется ежегодно поставлять 6 млрд кубометров в Турцию и 10 млрд кубометров в Европу.
Строительство Трансадриатического газопровода обошлось в 3,9 млрд евро. Проект принадлежит британской BP (20%), азербайджанской SOCAR (20%), итальянской Snam (20%), бельгийской Fluxys (19%), испанской Enagás (16%) и швейцарской Axpo (5%).
Председатель совета директоров Мурат Гейдаров заявил, что TAP стал первым проектом по поставкам азербайджанского газа в Европу и Евросоюз получил дополнительный источник топлива.

U neku ruku jasan mi je njihov pokušaj da se umile Zapadu, ali očigledno je da su bili nevešti

Krenuli su agresivno i đonom na Rusiju i to kada vreme nije .

Zato kod nas zaista treba ceniti max i opoziciju i one pro zapadne , koji su uvek imali meru do koje sarađuju sa Zapadom a da potpuno i do kraja sebi ne skočimo u usta .

Kada vidim kako prolaze mnogi koji su pokušali nešto kao i mi i kako oni prolaze moram jedno reći - mi smo zaista ozbiljan narod ,

Što bi Pavle Vujisić rekao majoru Gašparu: "je li to štos iz Minhena?".

Vađenjem se samo dublje ukopavaš, Emihs.
Па врати се на поруку о екстремним и превише навијачким ставовима па ћеш видјети да нисам никога етикетирао.
Ја немам проблем да реплицирам на поруку било коме, ушао сам више на тему када сам запазио тезу која се врти: "издаја Русије!" И онда сам написао шта сам написао укратко не ваља када је Русија агресивна(Грузија), не ваља када је посредник у миру каквом таквом.Ти си први реплицирао у смислу мани ме те умјерености и од тада ме мање више етикетираш ја знам ти не знаш, средња памети. :D Али добро изгубио сам интересовање за тему у међувремену.Наставите по старом.

"Јереван" и даље калкулише око споразума.
Колико ли је мудро ил' се ситуација промјенила.

Pogledajte prilog 800954
putin bi u americi dobio izbore i kad masovno varaju. navarati se nebi mogli koliku on podršku po svetu ima. mislim što se tiče običnih ljudi.

a gubi naravno glasove soroševih stručnjaka.

Па врати се на поруку о екстремним и превише навијачким ставовима па ћеш видјети да нисам никога етикетирао.
Ја немам проблем да реплицирам на поруку било коме, ушао сам више на тему када сам запазио тезу која се врти: "издаја Русије!" И онда сам написао шта сам написао укратко не ваља када је Русија агресивна(Грузија), не ваља када је посредник у миру каквом таквом.Ти си први реплицирао у смислу мани ме те умјерености и од тада ме мање више етикетираш ја знам ти не знаш, средња памети. :D Али добро изгубио сам интересовање за тему у међувремену.Наставите по старом.
Na sve ti je odgovoreno

Back