Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.411
E, aj mani me tih Informer lupetanja...
Значи, Ђилас и ти против народа.
400 милијарди.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, aj mani me tih Informer lupetanja...
Zenicu iz oka će ukrademo!Значи, Ђилас и ти против народа.
400 милијарди.

Menjanje gTertorija Madjarske je razbucana i podeljena zbog madjarske krivice za 1. svetski rat a sigurno ga nisu izazvali Madjari iz Transilvanije, oni su samo kaznjeni. Mislim na svaki period isti narod bi trebao da bude u jednoj drzavi, do poraza Napoleona su svi Moldavci bili zajedno a danas podeljeni u dve drzave. Hitler je stalno ponavljao a kasnije i Seselj da svi Nemci ili Srbi trebaju biti u jednoj drzavi pa zbog toga to danas ruzno zvuci.
Pa, o cemu pisemo jedni su kazneni, a drugi menjajuci strane u ratu, citaj q.....i se dobili teritorije kojim jos uvek nisu zadovoljni. Moldavci sa kojima sam kontaktirao u Moskvi nisu raspolozeni da postanu Rumuni, koliko sam upucen ni ostali.Tertorija Madjarske je razbucana i podeljena zbog madjarske krivice za 1. svetski rat a sigurno ga nisu izazvali Madjari iz Transilvanije, oni su samo kaznjeni. Mislim na svaki period isti narod bi trebao da bude u jednoj drzavi, do poraza Napoleona su svi Moldavci bili zajedno a danas podeljeni u dve drzave. Hitler je stalno ponavljao a kasnije i Seselj da svi Nemci ili Srbi trebaju biti u jednoj drzavi pa zbog toga to danas ruzno zvuci.
Zenicu iz oka će ukrademo!
P.s. a što se ovaj forumski rusonarod razdžilita na sagovornike? Da se nije razgnevio sibirski Dažbog, daleko bilo, pomeri se s mesta?"![]()
Ti neznaš digraš šah i zato nerazumeš bravure strateške geopoetike.Па љути сузбог пораза руске политикејер си безобразан и радиш противу народа, ваљда.
..nije potrebno samo promjeni naslov teme i dodaj po potrebi mađarska i vučić....moderatori o tome ionako ne vode računa....Jadan mađarski narod.. Sjebali ga ni krivog ni dužnog.
No, ostavimo to po strani i vratimo se temi
Ti neznaš digraš šah i zato nerazumeš bravure strateške geopoetike.
I sad tu pljuješ jer si plaćenik i vitez Bath reda lože Crni Okcident, 25-ti stepen!![]()
Dekadencija dijabolika!Таласократија, јамачно.
Situaciju u Vojvodini bolje poznajes od Vojvodana? Gomila gluposti koju nema smisla komentarisati.Има нешто што ти квари рачуницу.Ти дивни Немци из Војводине су хтели да направе сапун од својих суграђана-Срба, а не да подижу БДП Србији и Југославији..
Немачка мањина у Војводини је била једна од најмилитаризованијих групација у Европи, у много већој мери него Немци у Немачкој.Скоро сваки одрасли фолсдојчер је био члан неке војне, полицијске, паравојне или параполицијске формације.Није у питању само СС дивизија "Принц Еуген" већ је постојала читава мрежа фолксдојчерских оружаних формација.
Kada je tema vec spamovana. Ponašanje pojedinih forumasa je je slicno ponasanju Kinika na B92 forumu, koliko god nas on iritirao moram priznati da je nedostizan san za pretedente na njegovu "reputaciju" nemaju potencijala. Zabrinjavajuće moze biti da ovaj forum ne dozivi njegovu sudbinu, smisao zivota nekih forumasa bi izgubio smisao.Jadan mađarski narod.. Sjebali ga ni krivog ni dužnog.
No, ostavimo to po strani i vratimo se temi
a ti kao znas?...mozda za jedno pola godine, kad se ovo sa Karabahom uveliko zaboravi, teroristicko leglo Idlib u Siriji, u volsebnom blic-krigu SAA, bude ocisceno od terorista i inkorporirano u sirijsku drzavu...ili mozda raspolazes sa nekim drugim, provjerenim informacijama?...kao dosad....Ti neznaš digraš šah i zato nerazumeš bravure strateške geopoetike.
I sad tu pljuješ jer si plaćenik i vitez Bath reda lože Crni Okcident, 25-ti stepen!![]()
da budem iskren, čisto sumnjam za taj s-400, da je to došlo bez neke trgovine Kremlja i VašingtonaNe mogu da zamislim, niti želim uopšte, neku situaciju koja bi se bavila tom hipotezom, ali ako maštamo, pa naravno da ne bi ušli ako im to ne bi bilo za korist.
Međutim, da li bi Rusija pritekla Srbiji u nekoj ne daj bože situaciji ako bi Srbija bila ta koja bi Rusiji nešto omogućila, pa teško pitanje.
Recimo, sećam se one zajedničke vojne vežbe kod nas kad su Rusi S-400 gotovo krišom doturili kod nas, pa je nastao mali međunarodni skandal oko toga kako se dopustilo da Rusi dopreme i parkiraju svoju stratešku perjanicu na sred Balkana, pa makar i za šou.
Kažu tada se opipavao puls, kako će to NATO i zapad reagovati na to blic prisustvo Rusije na našoj teritoriji, prosto je bila jedna mala proba kako bi možda jednog dana u nekom slučaju bilo da Rusija ima stratešku poziciju nad jednom regijom izvan svojih granica, dominantom NATO članicama.
E sad, kad bi zamisli tu neku situaciju da od Rusa očekujemo nešto, to bi značilo da bi i Rusija morala da dobije nešto još više, pa što da ne recimo permanetno vojno prisustvo na teritoriji naše zemlje.
Tako da zapravo teško da bi Rusija morala da kalkuliše koliko onaj kome Rusija pomaže. Upravo je to jedan od razloga zašto recimo je i dalje nerešeno pitanje diplomatskog statusa ruskog humanitarnog centra u Nišu, jer nije to pitanje Ruske kalkulacije, nego naše, i povratnog odgovora recimo baš Nemačke, SAD.
Što opet može biti u nekoj hipotezi problem, jer ako se vodimo tvojim pitanjem, zašto bi Rusi priskočili ako mi njima nismo učinili konkretno u tom slučaju.
Dakle, to je geoplotika, igra interesa, gde onaj manji uvek mora više da stavi na tas, može više da izgubi, više da se zameri.
Rusi se nikome ne zameraju do sada, barem ne da izazivaju, druga stvar što mogu biti opstrukcija po tuđe agende. Rusija u Siriji naravno da smeta, ali Rusija je tamo legitimno, ne može niko njoj zvanično da zameri i bude kivan jer ide putem međunarodnog prava. Rusija je i u NK sada legitimno, opet niko ne može da zameri njeno iskrcavanje snaga na tuđoj teritoriji kada je sve po ps-u.
Ali Rusija iako ima pravo da bude i tamo i onamo ima pre svega interes, ima pozitivan račun, dugoročnu agendu, oni se jesu stavili u određenu opasnost. Nije nimalo mila sitaucija kada se u Siriji sudaraju sa Amerikancima, gde je jedan metak dovoljan da situacija eskalira, ali je prosto rizik po njihovim strateškim kalkulacijama isplativ.
slažem se, ali nije pametno ni istrčavanje sa ambasadom Srbije u JerusalimuНаравно, само моја је поента да не треба ни од Руса правити вјештачки непријатеље,нема потребе.
Daj ti mujaga socijale samo. Moskva finansira plus što oni uzimaju lovu od svoji poreznih obveznika.kad već pominješ Čečene, da dodam da se 95% budžet Čečenije finansira iz Moskve...
ipak su Čečeni, opasniji borci od arapa...drugar mi radi u Moskvi, kaže da su Čečeni ozbiljna mafija u svakom pogleduDaj ti mujaga socijale samo. Moskva finansira plus što oni uzimaju lovu od svoji poreznih obveznika.
Kasno primili islam tek u 19 vijeku ili malo ranije,a postali ultra religiozni. Za njih kažu da ih je gotovo nemoguće asimilovati. Ipak zadnjih par godina se raseljavaju iz Rusije te ih je moguće svugdje vidjeti od Austrije,Francuske,Poljske,Belgije...ipak su Čečeni, opasniji borci od arapa...drugar mi radi u Moskvi, kaže da su Čečeni ozbiljna mafija u svakom pogledu
Реално Алек у геополитици није урадио ништа паметно од како је на власти...slažem se, ali nije pametno ni istrčavanje sa ambasadom Srbije u Jerusalimu
1. Ja ne znam kome ti ovo objašnjavaš. Više puta sam rekao da je Turska pokazala da, u ovom trenutku i na ovom području, bolje projektuje svoju moć i svoje interese u poređenju sa Rusima.
2. Isto ne znam kome ovo objašnjavaš. Ne znam da je iko na temi govorio da Rusija treba da zarati sa Azerbejdžanom?
U čemu je stvar?
S čijim stavovima ti debatuješ?
Čiji "ekstremizam" ti "koriguješ"?
Da li i ti voliš Mr. Straw Man?
Ma to je da se brane ako udare na njih.Inače Rojters je danas izvestio o "Gradovima" koje su njihovi novinari zabeležili, pa su navodno uputili pitanje i ruskoj i azerbejdžanskoj strani koja je svrha višecevnih raketnih lansera u mirovnoj misiji, ali su do momenta izveštavanja ostali bez odgovora.![]()
da te podsetim, u junu mesecu u Dižonu, u Francuskoj, kada je došlo do sukoba Ćečena i arapa...prvi put u Francuskoj, da neka manjinska grupa razbije arape...nije u pitanju samo brutalnost Čečena, već i njihov broj u dižonuKasno primili islam tek u 19 vijeku ili malo ranije,a postali ultra religiozni. Za njih kažu da ih je gotovo nemoguće asimilovati. Ipak zadnjih par godina se raseljavaju iz Rusije te ih je moguće svugdje vidjeti od Austrije,Francuske,Poljske,Belgije...