Rusoteza 4:
Soroš je doveo Pašinjana da Azerima preda Karabah, sram da ih bude od guzicе, kad obraza nemaju
U koris ove 4. teze, mogu da kazem da mi je poznat jedan koji je od iste te bratije doveden na vlast sa ciljem da preda svoj "Karabah" svojim "Azerima".
U svom predizbornom programu nije o tome govorio ( tesko da bi dobio izbore ), ali se drekenjao po trgovima mahajuci "zatvorenickim odelima", preteci pokvarenim tajkunima zatvorom, kao i korruptivnim cinovnicima.
Mene licno je odusevilo njegovo predizborno obecanje da ce odmah po stupanju na vlast da otvori "Kancelariju Za Brze Odgovore" -
KZBO.
Kada je konacno preuzeo vlast, odmah se dao na posao predaje "Karabaha Azerima", pa mu i to malo bilo pa je uz Karabah svojim neprijateljima dao i jedno ogromno vestacko jezero, kako bi isti imali vode za pice i navodnjavanje...
"Korrumpirani cinovnici" su mu danas istaknuti clanovi partije i glavni drekavci po trgovima diljem zemlje, a "pokvarenim tajkunima" prodaje jos vise drzavne imovine u bescenje, kako im ne bi opao zivotni standard. Kriza je jbg...
Et, sve ovo sto se dogodilo ovde, dogodilo se i u Jerevanu. Sve isto 1 kroz 1.
Ima samo jedna mala, manje bitna razlika:
Ovog ovde ja na vlast kurirao:
a onog majstora iz Jerevana, ovaj ovde:
Firma ista... procedura oprobana i dobitna...
Zar mislis da su oni u Kremlju veverice, pa im nesto nije jasno. Kako ovde tako i tamo, sve im jasno - poso' ko svaki drugi poso'.
I mojoj malenkosti sve jasno,
jedino sto mi nije jasno a voleo bih da znam:
Na kojoj se adresi nalazi
KZBO?
Hteo bih nesto da se informisem, pa samo pitam...
O obrazu i guzicama cemo kasnije...