Rat Jermenije i Azerbejdžana

Ko je vaš favorit?

• Jermenija

• Azerbejdžan

• Neutralnost

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Samo potvrdjujete ono sto i ja pricam.
Sta potvrdjuje?
AZ je daleko naprednija zemlja od Srbije u svakom pogledu, a Beograd je samo jedna prljava kasaba u poredjenju sa Baku...

Ovde se igrao UEFA Super cup:
1605398361557.png

Po toj logici je Azerbejdzan bogatiji i sredjeniji i od Hrvatske npr. , s obzirom da Hrvati jos uvek igraju na Maksimiru i na Poljudu, koji su izgradjeni jos u doba tita.... :roll: :roll: Iako svi podaci govore suprotno.
Ne, nego mi smeta kad krenete da potcenjujete Azere bez ikakvog razloga.
Ljudi imaju svoju politicku i ekonomsku elitu, svoji na svome. Nisu prodali strancima sve sto imaju.
Imaju jako lepe plaze, a ne zavise od toga da li ce im turisti doci ili nece. Ebe im se, kupaju se sami i uzivaju.
Imaju mnogo bogatih i pametnih ljudi koji ulazu pare u svoju zemlju, sta im fali?

Ne, nego mi smeta kad krenete da potcenjujete Azere bez ikakvog razloga.
Ljudi imaju svoju politicku i ekonomsku elitu, svoji na svome. Nisu prodali strancima sve sto imaju.
Imaju jako lepe plaze, a ne zavise od toga da li ce im turisti doci ili nece. Ebe im se, kupaju se sami i uzivaju.
Imaju mnogo bogatih i pametnih ljudi koji ulazu pare u svoju zemlju, sta im fali?
Imaju jednog čoveka koji vlada autokratski već 17 godina kao i Erdogan. Kada umru Alijev i Erdogan ima da plaču ko u Severnoj Koreji ako im se pre toga ne dese neke revolucije i slično jer to tako biva u zemljama gde jedan čovek vlada skoro 20 godina ili više.

Back