Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 92.154
Dobro, Boske... Ajde, uživaj...Pa naveo si gluposti i pokazao sam ti da su gluposti!!
Zar je rusofilstvo mjerilo interesa Rusije i ubistvo jednog vojnika povod za rat?
Jesi svjestan ti šta lupetaš?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, Boske... Ajde, uživaj...Pa naveo si gluposti i pokazao sam ti da su gluposti!!
Zar je rusofilstvo mjerilo interesa Rusije i ubistvo jednog vojnika povod za rat?
Jesi svjestan ti šta lupetaš?!
Turska rovari na sve strane ; Libija,Sirija,Irak,Nagorno Karabah,nekada su i njihovi avionu bombardovali Srbiju 1999. Stvarno su hodajuće zlo.Nezvanično ali evo zvanično:
Tri ubijena i 11 ranjenih, pa?!
https://www.rts.rs/page/stories/sr/...si-greskom-ubili-turske-vojnike-u-siriji.html
Sta potvrdjuje?Samo potvrdjujete ono sto i ja pricam.
Dobro, Boske... Ajde, uživaj...
Војно их НАТО ојачао, имају подршку ЕУ тако да могу да раде шта хоће ...Turska rovari na sve strane ; Libija,Sirija,Irak,Nagorno Karabah,nekada su i njihovi avionu bombardovali Srbiju 1999. Stvarno su hodajuće zlo.
nekada su i njihovi avionu bombardovali Srbiju 1999.

Vole boljševici Turke, pa to ti je....
Verni istoriji![]()

Pa dobro ali ubistva vojnika nisu bila razlog za rat, to ja njemu objašnjavam.Turska rovari na sve strane ; Libija,Sirija,Irak,Nagorno Karabah,nekada su i njihovi avionu bombardovali Srbiju 1999. Stvarno su hodajuće zlo.
Ne znam kome objašnjavaš, pošto ja to tvrdio NISAM.Pa dobro ali ubistva vojnika nisu bila razlog za rat, to ja njemu objašnjavam.
Ne igraju se EP u fudbalu na "potemkinovim selima", nego na ozbiljnom stadionu u Bakuu:Potemkinova sela, a sto se tice onog tvog autosovinizma iznad (''azerbejdzan super zemlja, Srbija gowno''), svi podaci govore suprotno.
nego na ozbiljnom stadionu u Bakuu:
Napisao si da je "napad na rusku vojsku" jedan od razliga zašto bi Rusija vojno intervenisala protiv Azerbejdžana, je li tako?!Ne znam kome objašnjavaš, pošto ja to tvrdio NISAM.
Možda je tebi lično lakše da tako postaviš, da sagovornik tvrdi da je nebo dole, a zemlja gore, no to su već tvoji lični izazovi
Gde tačno napisao ?Napisao si da je "napad na rusku vojsku" jedan od razliga zašto bi Rusija vojno intervenisala protiv Azerbejdžana, je li tako?!
Pa u odgovoru na moje pitanje jbt!!Gde tačno napisao ?
Ne, nego mi smeta kad krenete da potcenjujete Azere bez ikakvog razloga.Po toj logici je Azerbejdzan bogatiji i sredjeniji i od Hrvatske npr. , s obzirom da Hrvati jos uvek igraju na Maksimiru i na Poljudu, koji su izgradjeni jos u doba tita....![]()
Iako svi podaci govore suprotno.
NavediPa u odgovoru na moje pitanje jbt!!
Imaju jednog čoveka koji vlada autokratski već 17 godina kao i Erdogan. Kada umru Alijev i Erdogan ima da plaču ko u Severnoj Koreji ako im se pre toga ne dese neke revolucije i slično jer to tako biva u zemljama gde jedan čovek vlada skoro 20 godina ili više.Ne, nego mi smeta kad krenete da potcenjujete Azere bez ikakvog razloga.
Ljudi imaju svoju politicku i ekonomsku elitu, svoji na svome. Nisu prodali strancima sve sto imaju.
Imaju jako lepe plaze, a ne zavise od toga da li ce im turisti doci ili nece. Ebe im se, kupaju se sami i uzivaju.
Imaju mnogo bogatih i pametnih ljudi koji ulazu pare u svoju zemlju, sta im fali?
Imaju jednog čoveka koji vlada autokratski već 17 godina

Baš im je super politički sistem.A pre njega , od 1991. do smrti je vladao njegov tatko, kome je borhan tadici podigao spomenik i to bas blizu crkve Sv. Marka.![]()
Dakle?
Pa pročitaj koje je bilo moje pitanje, sve treba sad da posebno navodim?!!Dakle?
Gde je tvrdnja "ubistva vojnika su razlog za rat" za šta se ti ubi ubeđujući u suprotno?