Rat Jermenije i Azerbejdžana

Ko je vaš favorit?

• Jermenija

• Azerbejdžan

• Neutralnost

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jermenija je zemlja prebogata prirodnim resursima i zato Dzordz Sotona Soros forsira Pasinjana maksimalno, samo da se dokopa tih astronomskih resursa koje samo Jermenija ima. :hahaha:
To bi bila teza br.4.

Forumska Rusoteza br.3 glasi:
Soroš je doveo Pašinjana da Azerima preda Karabah, sram da ih bude od guzicе, kad obraza nemaju

Opa, to je već TREĆE rusopravdanje na ovoj temi.
Ajde da budemo jasniji, kako tačno glasi ta rusoteza?
Nema. Gotovo. Zavrseno...

the moor.JPG

Poslednja izmena od moderatora:
Da pobrojimo radne rusoteze koje su se projavile i žustro branjene od strane čestitih kolega na ovoj temilici
Odaberite svoju omiljenu:

Rusoteza 1:
Rusija nije sprečila rat, zato što je Pašinjan stoka jedna soroševska izdajnička, nacista i gej, taman isti k'o i njegov drljavi narod. Tako im i treba da nauče lekciju, kome će oni novine i televiziju ograničavati!!!

Rusoteza 2:
Rusija nije sprečila rat niti se umešala, zato što jednako voli i Jermeniju i Azerbejdžan, jer su to sve njena deca rođena

Rusoteza 3:
Rusija je mudro sačekala pravi, a ujedno i optimalni, idealni i nikad bolji trenutak da se umeša i sve ih na kraju zaјеbala šahovski genijalno, kao što uvek radi i pokazala ko je tu tata

Rusoteza 4
:
Soroš je doveo Pašinjana da Azerima preda Karabah, sram da ih bude od guzicе, kad obraza nemaju

Poslednja izmena:
To bi bila teza br.4.

Forumska Rusoteza br.3 glasi:
U principu, naše kolege primenjuju pristup bosanske bukve. Šta god od ČINJENICA da navedeš, oni kažu "prozapadni Soroš Pašinjan".
To počinje da iritira
Rusoteza 3:
Rusija je mudro sačekala pravi, a ujedno i optimalni, idealni i nikad bolji trenutak da se umeša i sve ih na kraju zaјеbala šahovski genijalno, kao što uvek radi i pokazala ko je tu tata
preteruješ s sorošem a i sa interpretacijom teza. srbima koji vole ruse ne može objasniti da ne treba pa i da si u pravu. jer voleti i nije racionalno stanje,

shvataš bukvalno soroš. pod tim vidim simbol kupovinu i nametanja ideologije. predložio sam i termin epstajnovi. a može i srđe. može i globalisti. soroš dakle kao simbol moderne za prodane duše.

većina političara svuda u svetu su nečiji ljudi. a potencijalne vodje se pripremaju i gurnu u trenutku kad to zatreba. a ko gura anonimuse? -niko naravno.

tako je i neko gurao vuka jeremića. pogledaš ga malo bolje. a on neznalica koji je uleteo u ujedinjene nacije. ja pojma nemam, a znaš li ti kako mu je to uspelo?

Poslednja izmena:
Испратио сам овај рат ову битку због вјерских разлога, мени све јасно.
Теби? Изанализирај и спољну политику (е'о неке смјернице) обе земље разлика је невјероватна,
ја опет кажем - бар су заджали Јереван, а у овом случају можда и 85% НК иако
споразум још није довршен а РФ им је испословала већ заштиту споменика и вјерских објеката.
Kojih vjerskih razloga? Pa Jermeni nisu pravoslavci.

Napisao si većinom gluposti.
E, baš super.
Hajde, ispravi me.
Stavku po stavku.
Argumentovano

Ma pusti njihovu perspektivu, pitao sam za Rusiju a ne njih. Ne upravlja se Rusija sa tuđom voljom.
Ne, necu da pustim. Napravi ti to, molim te, jer si, otprilike, ustvrdio da su Jermeni antirusi, dok su Azeri full rusofili

Sto se bunis Dekstone, to su ti braca. :mrgreen: Ionako patoloski mrzis Evropljane (pa i Srbe samim tim) i sve evropsko. ;)
Zar ima razloga da ih volim ? Volim evropske gradove,stil življenja,ljudska prava...itd itd.
Ista ta Evropa je organizovala prebacivanje mudžahedina preko Zagreba u BiH koji su išli da likvidiraju Srbe i Hrvate. Ta Evropa u Beču uzgaja vehabistički centar koji im je došao nedavno glave. Pa je li to normalno. Današnjom Evropom nisu ni mnogi evropljani zadovoljni. Ni Hrvati,ni Mađari ni Poljaci,a ni Bugari

То су приче за малу дјецу, 95% Срба не смије јужније од Ниша због траума од ШЛД.
Да је другачије били би већина већ и у Алабанијама не само на КиМ (20 год.) :rtfm:
Ima i toga ali Kosovo ide silaznom putanjom. Azerbejdžan em raste ekonomski em demografski.

Rusoteza 4:

U koris ove 4. teze, mogu da kazem da mi je poznat jedan koji je od iste te bratije doveden na vlast sa ciljem da preda svoj "Karabah" svojim "Azerima".
U svom predizbornom programu nije o tome govorio ( tesko da bi dobio izbore ), ali se drekenjao po trgovima mahajuci "zatvorenickim odelima", preteci pokvarenim tajkunima zatvorom, kao i korruptivnim cinovnicima.

Mene licno je odusevilo njegovo predizborno obecanje da ce odmah po stupanju na vlast da otvori "Kancelariju Za Brze Odgovore" - KZBO.

Kada je konacno preuzeo vlast, odmah se dao na posao predaje "Karabaha Azerima", pa mu i to malo bilo pa je uz Karabah svojim neprijateljima dao i jedno ogromno vestacko jezero, kako bi isti imali vode za pice i navodnjavanje...
"Korrumpirani cinovnici" su mu danas istaknuti clanovi partije i glavni drekavci po trgovima diljem zemlje, a "pokvarenim tajkunima" prodaje jos vise drzavne imovine u bescenje, kako im ne bi opao zivotni standard. Kriza je jbg...

Et, sve ovo sto se dogodilo ovde, dogodilo se i u Jerevanu. Sve isto 1 kroz 1.

Ima samo jedna mala, manje bitna razlika:

Ovog ovde ja na vlast kurirao:
1605396603009.png

a onog majstora iz Jerevana, ovaj ovde:
1605396583898.png

Firma ista... procedura oprobana i dobitna...

Zar mislis da su oni u Kremlju veverice, pa im nesto nije jasno. Kako ovde tako i tamo, sve im jasno - poso' ko svaki drugi poso'.

I mojoj malenkosti sve jasno,
jedino sto mi nije jasno a voleo bih da znam:

Na kojoj se adresi nalazi KZBO?
Hteo bih nesto da se informisem, pa samo pitam...

O obrazu i guzicama cemo kasnije...

Zar ima razloga da ih volim ? Volim evropske gradove,stil življenja,ljudska prava...itd itd.
Ista ta Evropa je organizovala prebacivanje mudžahedina preko Zagreba u BiH koji su išli da likvidiraju Srbe i Hrvate. Ta Evropa u Beču uzgaja vehabistički centar koji im je došao nedavno glave. Pa je li to normalno. Današnjom Evropom nisu ni mnogi evropljani zadovoljni. Ni Hrvati,ni Mađari ni Poljaci,a ni Bugari
da, da..samo naš vrhovnik još uvek mantra o pridruživanju EU i otvaranju poglavlja...tu je i ivica dačić, sa istom mantrom...a šefa mu roknuli u Hagu

iz kog bi razloga Kremlj intervenisao, na strani Srbije...

Iz
E, baš super.
Hajde, ispravi me.
Stavku po stavku.
Argumentovano

Ne, necu da pustim. Napravi ti to, molim te, jer si, otprilike, ustvrdio da su Jermeni antirusi, dok su Azeri full rusofili
Pa evo samo taj o napadu na ruski avion. Rusi su u Siriji ubili najmanje 30 turskih vojnika. Objašnjenje je bilo "nisu trebali biti tu"

30 je 30 puta više od 1.

Je li Turska pozvala NATO da interveniše zbog stradanja turskih vojnika? Nije, jer nisu dječijeg shvatanja kao ti.

Samo to što si naveo je smiješno i dovoljno.

Iz
Pa evo samo taj o napadu na ruski avion. Rusi su u Siriji ubili najmanje 30 turskih vojnika. Objašnjenje je bilo "nisu trebali biti tu"

30 je 30 puta više od 1.

Je li Turska pozvala NATO da interveniše zbog stradanja turskih vojnika? Nije, jer nisu dječijeg shvatanja kao ti.

Samo to što si naveo je smiješno i dovoljno.
previše veruješ u Kremlj i Putina...

Back