Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (4)

Da li će Izrael u potpunosti poraziti Hamas, Hezbolah i Hute?

• Ukupno glasova
    57
Lozenje je pocelo, bacaju se vec atomske, sledeci post stizu i neutronske iznad Poljske

Ko sme?

Setimo se Putina Kratkog kako je pretio februara 2022 "ako se neko umesa"

Kad ono ne da je NATO slao svega i svacega, nego slao i ceo niz drzava koje nisu NATO. Na primer Srbija, BiH sa aminom i bez veta od Dodika

A da ne pominjemo da navodno dolaze i Korejanci sa Severa, jer je mocna ruska armija nesposobna da izbaci Ukrajinu iz one vukojebine kako se zove Kursk
Извини,али промашио си тему. Тема није о Руским Победама у бившој Украјини, већ је тема о надмоћи следбеника Фатиме Ал Захре над зионским агресорима!

Poslednja izmena:
Извини,али промашио си тему. Тема није о Руским Победама у бившој Украјини, већ је тема о надмоћи следбеника Фатиме Ал Захре над зионским агресорима!
Kaze Vucic da ce Srbija povecati isporuke oruzja za Izrael

Al ce Bibi da roka ljute veabije, masala

Kaze Vucic da ce Srbija povecati isporuke oruzja za Izrael

Al ce Bibi da roka ljute veabije, masala
Види, у тренутном рату у Палестини и Либану ово су зараћене стране - зионски агресори са једне стране и Алијини потомци + Хамас са друге стране.

Нема никаквих вехабија, у ствари има, они су у савезу са Израелом.
Запиши. :)

Lozenje je pocelo, bacaju se vec atomske, sledeci post stizu i neutronske iznad Poljske

Ko sme?

Setimo se Putina Kratkog kako je pretio februara 2022 "ako se neko umesa"

Kad ono ne da je NATO slao svega i svacega, nego slao i ceo niz drzava koje nisu NATO. Na primer Srbija, BiH sa aminom i bez veta od Dodika

A da ne pominjemo da navodno dolaze i Korejanci sa Severa, jer je mocna ruska armija nesposobna da izbaci Ukrajinu iz one vukojebine kako se zove Kursk
A ko se umješao? Slanje oružja nije miješanje, po toj tvojoj stupidnoj logici onda i Iran učestvuje jer šalje Šahide dronove.

Lupetaš glupisti za medalju.

Dje sam te uvrijedio?

Kako nema opravdanja, kad mi nijesi pri ruci kako da ti se osvetim drugacije?
A šta mi možeš i da sam ti pri ruci? Da me udariš?
E to bi ti bila baš greška mada sumnjam da bi i pokušao kad bi bili blizu.
Nisam ti ja od tih krkana što bi da se biju ali ako bi baš insistirao ne bi mi bilo problem da sa tobom obrišem malo cipele.

A ko se umješao? Slanje oružja nije miješanje, po toj tvojoj stupidnoj logici onda i Iran učestvuje jer šalje Šahide dronove.

Lupetaš glupisti za medalju.
De de smiri se
Poceo si vec da pravis baloncice male u uglovima

Eno javljaju skrkalo buljuk tvojih kod Bejruta, plasim se da okacim video sa tnjitera, znaci ko spagete su ih razvukli

Back