- Poruka
- 76.576
Вартоломеј ради у интересу непријатеља Православља а то је масонско- ционистички колективни Запад.
А да ли је директно њихов плаћеник, то нзм, мада не би ме ништа чудило.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вартоломеј ради у интересу непријатеља Православља а то је масонско- ционистички колективни Запад.
Да је твој народ у окружењу дивљих хорди, и твој народ и ти бисте били стално на опрезу, као и Израелци.
Исто ти то несрбско зло, ко и банда из Кремља...Вартоломеј ради у интересу непријатеља Православља а то је масонско- ционистички колективни Запад.
Znas znas. Nego te navodim na tanak led.Вартоломеј ради у интересу непријатеља Православља а то је масонско- ционистички колективни Запад.
Да, они су тотално забраздили! Једино су Монаси Есфигмена у праву што не помињу цијаша Вартоломеја, иначе су сви остали пали под његову власт, нажалост!
Nisu oni skapirali ama bas nista.
Naime, oni nose aluminijumsku foliju na glavi
se se vakcina i aktivacije HAARP-a
Evo cujemo danas da je Izrael vakcinisao 266.000 Palestinske dece u Gazi, protiv decije paralize.
Sad kad krenu teorije zavera antivaksera, bice zabavno slusati to vristanje
Не би ме чудило да је цијаш. То указују његова дела.Znas znas. Nego te navodim na tanak led.
Po tebi je on Cijas, dakle sluga/placenik americke cije.
Hahahaha.Не би ме чудило да је цијаш. То указују његова дела.
Али ја сам са правом то написао за Вартоломеја, јер то показују његова дела! Док дела Патријарха Антиохијског ничим не указују да је он активиста Хамаса како си га ти оптужио!
Наравно да чита. Остаће упамћено да си Православног Патријарха називао џихадистом!Hahahaha.
Nebitno, cita publika sve....![]()
A ti Cijasem.Наравно да чита. Остаће упамћено да си Православног Патријарха називао џихадистом!![]()
Антиохијски Патријарх осуђује злочине и агресију циониста над Сувереним Либаном! И злочине у којима страдају хришћани Газе и Либана!A ti Cijasem.
Ja se i ne krijem. Antiohijski sluzi Hezbolahu (izjavama koje daje) a Carigradski NATO-u i Ciji.
I Porfirije moguce da sluzi NATO-u, on NATO Makedoncima daje autokefalije i prepisuje svetinje. A Vucicu otvoreno sluzi.
Ali cuti za zlocine Hezbolaha nad Hriscanima i generalno zlocine Islama nad svima! U sukobu Izraela i Heznolaha otvoreno je stao na stranu terorista, naspram Izraela u kom su upravo zrtve Hezbolaha nasle utociste iz Libana gdje mnogi i dan danas zive.Антиохијски Патријарх осуђује злочине и агресију циониста над Сувереним Либаном! И злочине у којима страдају хришћани Газе и Либана!
То га чини Честитим Човеком и Хришћанином, а не следбеником Хамаса, како си ти тврдио!
Стао је уз невин народ који страда!Ali cuti za zlocine Hezbolaha nad Hriscanima i generalno zlocine Islama nad svima! U sukobu Izraela i Heznolaha otvoreno je stao na stranu terorista, naspram Izraela u kom su upravo zrtve Hezbolaha nasle utociste iz Libana gdje mnogi i dan danas zive.
Sram sa ga bude!
Stao je uz Usralaha i Ajatolaha jer je kukavica koja se plasi da ga teroristi ne likvidiraju ako digne glas.Стао је уз невин народ који страда!
Да, добра идеја, само што Хамас не излази на ливаду да ратује, него пуца из строго цивилних објекатаДа очисте Хамас за 5 дана, а не да мрцваре цивиле и МЗ да би просјачили паре и оружје од Амера...
Јес, јес , нарочито Аћиф Ефенди и Муслиманска милицијаСрбске муџе су патриоте, још од СХС... Увек биле...
Није Србија Босна
У ком ти пропагандном веку живиш, 5пне?Јес, јес , нарочито Аћиф Ефенди и Муслиманска милиција
Стао је у одбрану Народа Либана који је жртва ционистичке агресије!Stao je uz Usralaha i Ajatolaha jer je kukavica koja se plasi da ga teroristi ne likvidiraju ako digne glas.
Zato je Amfilohije rekao: ako ja zacutim kamen ce da progovori.
Не, него четнички Војвода Исмет Поповац!Јес, јес , нарочито Аћиф Ефенди и Муслиманска милиција
Екуменисти су самостални патријарси и Хришћани, као што си ти светитељ...Наравно да чита. Остаће упамћено да си Православног Патријарха називао џихадистом!![]()
Раскол није добра ствар, драги Зилоте. Хитно се мораш вратити Мајци Цркви.Екуменисти су самостални патријарси и Хришћани, као што си ти светитељ...
Мртва трка ко више служи сатани, они у Москви, онај у Сирији, или онај у Истамбулу, ратују туђим главама у паузи за ручак...
Не треба да глумом бринеш за благословену душу, већ за своју у јереси проклету... То је твој крајњи мирјански домет, да себе не лажеш за почетакРаскол није добра ствар, драги Зилоте. Хитно се мораш вратити Мајци Цркви.
Ја не исповедам ниједну јерес, док неки твоји елитистички, манихејски и маркионитски ставови нису баш за похвалу.Не треба да глумом бринеш за благословену душу, већ за своју у јереси проклету... То је твој крајњи мирјански домет, да себе не лажеш за почетак
Битно је да твој патријарх јавно анатемише православље, шта има и ти да се напрежешЈа не исповедам ниједну јерес, док неки твоји елитистички, манихејски и маркионитски ставови нису баш за похвалу.
Ви негирате Цркву, а Бог каже ,,коме Црква није Мати, томе Бог није Отац".Битно је да твој патријарх јавно анатемише православље, шта има и ти да се напрежеш