Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (4)

Da li će Izrael u potpunosti poraziti Hamas, Hezbolah i Hute?

• Ukupno glasova
    57
Нема запада у Украјини- само Украјинци уз нешто мало помоћи.

Тако их успешно газе, да је Путин морао да моли дебелог корејског бог-цара за помоћ.
Zapad je u Ussrajini još od 2014.
Rusi ne ovise ni o kome pa ni o S. Koreji. A ako se pruža prilika za par tisućinki korejskih bojovnika koji bi nakon duge pauze opet da se bore protiv nacizma, zašto da ne? Dobro će im doći iskustvo kad odluče spržiti južnog susjeda.

:ceka:

Да је твој народ у окружењу дивљих хорди, и твој народ и ти бисте били стално на опрезу, као и Израелци.

Мсм...дошли млади људи из целог света да праве безбрижну журку и забаве се. Пропутују, виде нове пределе, културе, упознају нове људе.

Ни на крај памети им није да ће нешто лоше да се деси. Можда ће мало више да попију и то је то.

Кад..оно...на њих одједном јуришају дивље звери из свих могућих праваца. Део побију, део силују, део утамниче.

Мсм...дошли млади људи из целог света да праве безбрижну журку и забаве се. Пропутују, виде нове пределе, културе, упознају нове људе.

Ни на крај памети им није да ће нешто лоше да се деси. Можда ће мало више да попију и то је то.

Кад..оно...на њих одједном јуришају дивље звери из свих могућих праваца. Део побију, део силују, део утамниче.

Лако је жалити се сад. Вештина је тај догађај представити као вишу, космичку правду. То је изазов.

Да је твој народ у окружењу дивљих хорди, и твој народ и ти бисте били стално на опрезу, као и Израелци.
Da je moj narod isterao milione ljudi da bi tu gradio svoje, da moj narod decenijama praktikuje aparthejd i okupira delove svih susednih država, da moj narod smatra sve svoje komšije nižim bićima, ja ne bih živeo u tom narodu.

Bezbrižno pravili žurku odmah izvan zidina najvećeg otvorenog zatvora na svetu, srca mala.

Moj narod je bio u okruzenju divljih hordi i neprijatelja koji su htjeli da ga porobe i istrijebe. Pritisnut "odasvud". Stara Crna Gora.

Sjeca glava i trijebljenje neprijatelja se pokazala uspjesnom.

Narocito to navodim posto je neprijatelj isti: Islam

Moj narod je bio u okruzenju divljih hordi i neprijatelja koji su htjeli da ga porobe i istrijebe. Pritisnut "odasvud". Stara Crna Gora.

Sjeca glava i trijebljenje neprijatelja se pokazala uspjesnom.

Narocito to navodim posto je neprijatelj isti: Islam
Zapravo, upravo si opisao narod u Gazi.

Okružen divljom hordom koja želi da ih istrebi, pritisnut odasvud, jedini odgovor je brutalni otpor.

Arapi su Putinov saveznik jer su puni ko brod

Au, pa vec si okrenuo drugo, licemerno lice?

Zar nisi kazao koliko malopre

Sreća im je da su Arapi glupi i nesposobni zajedno djelovat inače bi tu flekicu brzo zbrisali s lica zemlje

Elem,
Par Arapskih familija tu i tamo je bogato. Jer su saveznici USA.

Vecina Arapa je teska sirotinja. Siromasniji i od Rusije.

У ком тренутку су колеге скапирале да им противник није Америка, већ ЕУ?
Nisu oni skapirali ama bas nista.

Naime, oni nose aluminijumsku foliju na glavi

Plase se vakcina i aktivacije HAARP-a

Evo cujemo danas da je Izrael vakcinisao 266.000 Palestinske dece u Gazi, protiv decije paralize.

Sad kad krenu teorije zavera antivaksera, bice zabavno slusati to vristanje

I takvi goli i bosi gaze prebogati zapad u Ussrajini :ceka:

Ah ja, UAEmirate isto nema pas za šta da jede

Fukare

z:D
U Emiratima, recimo tamo gde jeste bogato, u Dubaiju je 95% stanovnistva ne-arapsko. Stranci. Tako da je vecina tog bogatstva tamo inostrano. Neki Arapi u emiratima su zaista bogati, ali takvih je par familija. Vecina je obicna svetina.

U recimo Kataru ima oko 400.000 domorodaca, i oko 4.500.000 stranaca. Stranci cine preko 90% Katara.

Etc.

Zapad je u Ussrajini još od 2014.
Rusi ne ovise ni o kome pa ni o S. Koreji. A ako se pruža prilika za par tisućinki korejskih bojovnika koji bi nakon duge pauze opet da se bore protiv nacizma, zašto da ne? Dobro će im doći iskustvo kad odluče spržiti južnog susjeda.

:ceka:
Da, Rusi su tako silni da im je 2014. Ukrajina nalupila pi.čke, a već 3 godine sa punom silom Imperije su uspeli da zauzmu 20% Ukrajine i onda da izgube pola toga.

Da vam sutra Zelenski uđe u Moskvu vi biste rekli da je to genijalni ruski potez da ga uvuku u kotao ili šta god.

To ste isto tvrdili kad je Hilari skembala Gadafija.

Sto bi rusofili voleli da je Rusija sposobna da ovako bombarduje ko Izrael svoje Hamasovce

Ali jbga, nisu sposobni.
Rusija je još sposobnija da napravi haos, da izvrši tzv. sprženu zemlju bombama ali to ne želi da uradi.

Kakve ti gluposti lupetaš govori činjenica da Rusija ima samo strsteških bombardera više od 200. Oni lete na visinama koje su nedostupne za ukrajinske sisteme i PVO čak ne moraju ni ući u vazdušni prostor mogu iz daljine sravniti sa zemljom bilo koji grad.

Da ne pričamo o artiljeriji ili raketama ili čak i taktičkim nuklearnim projektilima kojima može uništiti Kijev ili Ljvov recimo za 5 minuta.

Ko će da je spriječi u tome? Ko može i smije da je spriječi?
Zato ne lupetaj tek da bi nešto napisao, provaljuješ se.

Back