Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (4)

Da li će Izrael u potpunosti poraziti Hamas, Hezbolah i Hute?

• Ukupno glasova
    57
De de smiri se
Poceo si vec da pravis baloncice male u uglovima

Eno javljaju skrkalo buljuk tvojih kod Bejruta, plasim se da okacim video sa tnjitera, znaci ko spagete su ih razvukli
Ja sam smiren, tvoja glupost da se NATO "umješao aktivno" ne uzbuđuje već nasmijava.

Tvoje likovanje nad ubijenim civilima Bejruta pokazuje da si nedozreo temi.

Ланцет је Србин... Како муџе могу да буду његови?

To pitaj Tixoglua i Duleta Mracka

Oni gaje najintimnija osecanja prema Erdoganu, Cecenima, Ajatolama u Qomsu i onim bosonogim mucenicima u Jemenu
За њих су сви који не мисле као они ,,муџе". Чак су и Православног Патријарха Антиохије овде неки форумаши означили као члана Хезболаха.

Дотле то иде .

За њих су сви који не мисле као они ,,муџе". Чак су и Православног Патријарха Антиохије овде неки форумаши означили као члана Хезболаха.

Дотле то иде .
Cetvrti put lazes na tu temu. Nije clan nego sluga Hezbolaha.

Mada tebi je Carigradski Patrijarh sluga NATO-a.

sve više Pazaraca studira u BG i sve manje ide u Bosnu / Tursku. Znam lično par njih. A sad da li je to liberalnija sorta ne znam, Muslimanima se nikada ne može verovati u namerama.
А Јеврејима може?

Није ни поента да се унутарлокално ратује, ако те нису врбовали Масони или Арабијског мистици да продајеш насиље и оружје, ко Пататина мафија из ЊЈ или Тихомирова из Кремља и Техерана

Napisao si da ne radi u interesu Paravoslavlja. A posto NATO vrslja po Ukrajini, gdje je on priznao ukrajinsku crkvu, zakljucak je da radi za NATO.

A ako po tebi ne radi za Pravoslavlje i za NATO, za koga radi?
Наравно, не ради у интересу Православља. Али нисам га означио као слугу НАТО пакта, док ти Патријарха Антиохије јеси означио као активисту Хезболаха.

Back