Апсолутно се слажем, то је једина ствар коју нисам поменула а мислила сам!
Свака част!
Ali bih joj rekla da razmisli,jer postoji serija ljudi koje { zajedno i on} mogu da povrede,na duge staze.
Moji roditelji su razvedeni, i otac se ozenio 3 meseca posle razvoda....kada si mladji sve progutas... da bi bio u blizini onih koje volis..... ali kako odrastas, shvatas da u tom odnosu nikada nece biti istinske ljubavi i topline, bez obzira sto su stvari ,,formalno -pravno,, najbolje moguce .... (svi smo ljubazni, fini, trpeljivi, pokloncici za rodjendane i tako.... )
ali vremenom, potpuno je jasno da ce se ta zena okrenuti prvenstveno interesima svoje porodice.... a kao sto znamo zene to umeju da urade vrlo perfidno i tanano, da ih ne primetis, tako da njen muz nema nikakav konkretan razlog da joj zameri, ali ona jednostavno odasilje signale ,,mi smo celina,,
a ti si gost.... i to je POTPUNO PRIRODNO u biti jedne zene da se bori za svoje gnezdo...... e sad...... kada bih ja u zivotu trebala da preuzmem tu ulogu na sebe jednog dana.....????????? ne bih volela da sam u kozi tih zena, iz razloga sto znam koliko sada kada sam i sama majka osudjujem neke njene postuke..... i ne postoji mislim nacin da to tako ne zavrsi !!!!

bilo je tu i trenutaka kada su se lecile neke ,,pubertetske,, bolesti.... kada sam ja za sve sto nemam ili ne mogu.... krivila kako sam koga stigla, sto u slucaju kada ti je porodica jednistvena mnogo brze prodje i ostavi manje posledice.... na srecu sve je po mene zavrseno o.k ... zavrsila fax, zaposlila, imam svoju porodicu.... ali rane su ostale.... i danas sa roditaljima imam distanciran odnos i oboje ih pomalo osudjujem i krivim sto moje dete nema ,,jedinstvene babu i dedu,,..... sto nisu imali snage da preguraju, da se izbore za svoju porodicu i dom