Расна и национална мржња Усташе су живе

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
како да реагује модерација кад су про усташки настројени?
siegheil7pe.jpg

Пост Астрице од 0ре сат врмена

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9456393&postcount=137

ОВО ЈЕ ЗА ТРАЈНИ БАН

Sve, sve, al' preko ove najvece rechenice nikako ne moze da se predje... A chinila mi se u redu gospodja, chak sam mislio i da je branim... Mozda i da te iscimam da postavish post na koji je odgovarala zbog objektivnosti... Al' ne vredi... Ta rechenica je jednostavno... Je*eno monstruozna, ako ne svima, ono sigurno svima nama koji smo to bombardovanje preziveli... Tako da, nema druge... Ban.

Кажњена С5 ...

За дан или два ето ње (и оног у чијем је срцу) поново
да пљују по Србији и Србима и да величају кољаче ...

Shta??????? Ne mogu da verujem! Nishta kada se bude ta KURVETINA vratila, ja cu lepo da zapalim. Ne pada mi na pamet da budem sa njom u istom virtuelnom prostoru:mrgreen:

Можда је ово добро да се врати ,и да можемо отворено да јој кажемо да је усташа
на сваки њен пост
јер се сам декларисала
мислим да овде модерација неће моћи да нам то забрани

Haha ustasha, cekaj samo da vidish arsenal atributa koji sam joj pripremio:hahaha:

Shta??????? Ne mogu da verujem! Nishta kada se bude ta KURVETINA vratila, ja cu lepo da zapalim. Ne pada mi na pamet da budem sa njom u istom virtuelnom prostoru:mrgreen:

Дуле брате избациш псовке и на њен пост одговориш са
усташо пали ,
ти си брате кући она је странац усташа деларисана

Можда је ово добро да се врати ,и да можемо отворено да јој кажемо да је усташа
на сваки њен пост
јер се сам декларисала
мислим да овде модерација неће моћи да нам то забрани

Tako je, i meni je drago sto se stoka otvoreno pokazala, a ne ko njene kolege sto ovde i dalje licemerno izigravaju dusebriznike, a nisu nista bolji od nje.

Slazem se sa pinkijem 100%.

Ako ovo sto je doticna napisala nije za Trajni ban onda ne znam sta je.

Ma kakav ban bre, mnogo ce je to potresti kao da nema shta da radi drugo. Mislim ovo je za zatvor ili ludnicu. Znachi u zivotu zensko nisam udario(cak ni kada zasluze:mrgreen:), ali imam osecaj da bi ovu spodobu tako mlatio da bi ruke polomio o nju. Shto mi je zao shto je ovako daleko:(

videh da je pocrnela...ali kako i na koliko, obavestenje je tu pa procitja. ili da ti ja prenesem poentu:hahaha::hahaha:

А хоћеш ли мени да пренесеш поенту шта ти значи овај део :

Učlanjen: 07.01.2007.
Pol: muški
Tekstova u blogu: 9

Асоцијације на "Жуту кућу" ???

Пост Астрице од 0ре сат врмена

Original postavio Astrica
Bitno je da su Njemci bili dobri i nisu nikoga ubili.A od preživjelih Srba sve sami retardi koji se mogu vidjeti na ovom forumu.Ali zašto ne Njemci.Pa u Švabiju se ipak bježalo od UDB-e,a i marke nisu bile za odbacit.****** kak pare mogu zavest čovjeka,a di neće Srbina .Pa i sam Adam je bio Srbin.Istrijebiti sveti narod.Mislim da ih je trebalo ostaviti žive,ali im napraviti lobotomiju.Ustvari već i izgledate tako.Gore nego Kenedijeva sestra kojoj su napravili lobotomiju.Da imam moć poslal bi jednog ustaškoga duha da vas sve izmaltretira.Možda Maxa Luburića.A ja bi voljela da sretnem vašeg ljubljenoga Nedića ponos i diku vašu idola onog kreleta Šešelja a bome i Arkana.Bome što ste čekali 50 godina da se svetite budale? Glupi ste do bola.I apsolutno me boli kazneni bod koji ću dobiti zbog ovih komplimenata upućenih vama.Ja vas prezirem jer ste jadni. Malo vam je NATO intervencija bila koju ste zaslužili i od one Milice napravili boginju.A kolko ste vi nevine djece poubijali to je manje važno.I ne samo ustaš'ku,poubijali ste i ostale nesrbe.Ja vam ž+elim potres kakav je ovih dana u Italiji.Ali nema Boga.Da ima Boga kaznio bi vas na takav način kreteni jedni retardirani. Netko ko zbog gubitka utakmice pali stadion se stvarno može ponostiti svojim činom.Najhrabriji ste ionako iza monitora lajavci.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9456393&postcount=137

ОВО ЈЕ ЗА ТРАЈНИ БАН

Skandalozan post!!!! Jedan od najogavnijih postova ikada napisanih na ovom podforumu!!!!

:rtfm: Vidim dobila je samo 5 poena!!!:evil:

Važno da je NEPOBEDIVO SUNCE DOBIO 7 poena za neku sitnicu i da ga nema već 10 dana na forumu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back