Raskid iz ljubavi

Tesko..toga ima samo u ljubavnim romanima i srceparajucim romanticnim filmovima
Kao ostavi je za njeno dobro , pa je tu tugovanje, potoci suza, ocaja da bi na kraju ponovo bili zajedno
Pazi ortaka ostavi devojka nakon 7 godina veze sa tom pričom...
Ja reko jesi realan, smorilo je.
Kao da se on ostvari, ona ga koči i zato ga ostavlja.

Znate ono ostavljam te, ali te stvarno volim i treba da ideš svojim putem, a ja te usporavam ili skrećem sa njega.
Kad nekog stvarno voliš ostavićeš ga za njegovo dobro da bi bio bolji bez tebe... i sl.

Da li postoji raskid iz ljubavi?
Postoji.
Cak postoji i ne ulazak u vezu iz brige da bi je emotivno unistio.
Nadsvest ti kaze
"Ako sam ja vec sheb... , ne moram i tebe povuci...".
Ali to su neke, 40+ fore nas matorih.
Pre toga je u pitanju cisto izivljavanje...

Znate ono ostavljam te, ali te stvarno volim i treba da ideš svojim putem, a ja te usporavam ili skrećem sa njega.
Kad nekog stvarno voliš ostavićeš ga za njegovo dobro da bi bio bolji bez tebe... i sl.

naravno
vecina takvih su mi specijalitet

po sistemu joe gideona...

If I die, I'm sorry for all the bad things I did to you
and if I live, I'm sorry for all the bad things I'm gonna do to you.

Uvek su u pitanju viškovi i manjkovi, nikad nije iz ljubavi.
Obostrano, pošto je za vezu potrebno ulaganje sa obe strane uključene u odnos.
Hmmm... pohađam besplatno kurs za Računovodstvo i Knjigovodstvo na NSZ portalu... Neverovatno je kako se ta materija useljava u moj rečnik!
:zcepanje:
Višak nečega negativnog, a manjak pozitivnog jednako je gubitak.
Na kraju kursića ću raspolagati terminologijom od koje će mnoge verovatno tek da zaboli glava.
:cvet:
Ipak, za opstanak ljubavi je potrebna volja, jednako jaka kod obe strane. Ako toga nema, ako se ravnoteža poremetila, jedno gleda da odmagli uz minimalne gubitke... koji se tovare onoj drugoj strani na leđa.
Retko je to sporazumno i jednako željeno, ali je jednako učešće u ubijanju međusobne ljubavi-ako je uopšte postojala.

Možda je moguće da stoji u 50+ varijanti :aha:
Ne, to nije vezano za godine.
Osoba na koju sam bacila oko mi je nežno stavila do znanja da bi radije crkala nego sa mnom da provodi vreme, i to odmah:
"Hej, ti si dobra devojka, a ja sam baraba i probisvet. "
To je taj isti stil.
Niti je baraba, niti probisvet, samo je odmah razgraničio stvari koje se meni sviđaju u odnosu na stvari koje on hoće od života.
Imali smo po 20ak, sreli se par puta uživo i licem u lice.
Nije hteo da me na licu mesta bombarduje, nego kao-Ti si dobra, lepa, pametna, a vidi mene-Zvonara Bogorodičine crkve-najgori sam."
Ma, da! To su jeftine sugestivne tehnike, a kad uznapreduje godinama... nije čudo da je neko u konfuziji i: "WTF?"

Ne, to nije vezano za godine.
Osoba na koju sam bacila oko mi je nežno stavila do znanja da bi radije crkala nego sa mnom da provodi vreme, i to odmah:
"Hej, ti si dobra devojka, a ja sam baraba i probisvet. "
To je taj isti stil.
Niti je baraba, niti probisvet, samo je odmah razgraničio stvari koje se meni sviđaju u odnosu na stvari koje on hoće od života.
Imali smo po 20ak, sreli se par puta uživo i licem u lice.
Nije hteo da me na licu mesta bombarduje, nego kao-Ti si dobra, lepa, pametna, a vidi mene-Zvonara Bogorodičine crkve-najgori sam."
Ma, da! To su jeftine sugestivne tehnike, a kad uznapreduje godinama... nije čudo da je neko u konfuziji i: "WTF?"
Pa idbijanje na kao lep način.
Al iskreno nije lep, još gori je! Jer je providno, pogotovo u tim godinama :bljak:

Back