Расипање сексулане енергије или бацања бисера пред свиње

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.963
аутроска тема

Паметни људи , креативни људи , велики научници ,међу којима први Никола Тесла, су своју сексулану енергију , најјача енергија на свету , каналисали у другом смеру за велике пројекте , на креативне идеје , на изуме ..Уметници знају да је канилсање сесксулане енергије а не њено распање путем сексуланог односа доноси нове креације, нова дела , да ли је грех распати ту енергију или је боље да се користи у неке више циљеве и зшто није раширена свест о каналисању сексулане енергије ?

Под термином каналисање мислим да човек може да усмери своју сексулану енергију ка вишим циљевима , да испољи своју кретивност а не да тек тако баци бисер пред свиње и остане празан.

Човек свашта може да ументоли,
па и сексуалну енергију да трансформише у нешто друго.

Али реално - ради се о малој енергији.
Оргазам троши енергије колико је потребна да се попнеш на 2. спрат

Нас је професор руског у основној школи учио нешто боље,
да је љубав огроман покретач,
и да човек због љубави може да заврши факултет са свим десеткама.

Када расипаш такву снажну енегију на некога , то је као да бисере бацаш у блато или пред свиње ..то што можеш да искористиш за више циљеве у жвоту , на сопствено усваршавање , на кретивно мотивисање , ти бациш тек тако ..није Никола Тесла био будала , ни они нити сви други који су успели да ту енергију усмере на креативност

Када расипаш такву снажну енегију на некога , то је као да бисере бацаш у блато или пред свиње ..то што можеш да искористиш за више циљеве у жвоту , на сопствено усваршавање , на кретивно мотивисање , ти бациш тек тако ..није Никола Тесла био будала , ни они нити сви други који су успели да ту енергију усмере на креативност

И мени је требало доста времена док сам схватио
шта је дар од Бога.

Ценим ја рад, ред и самодисциплину,
али Тесла је био надарен,
то се не постиже сексуалном апстиненцијом !

И мени је требало доста времена док сам схватио
шта је дар од Бога.

Ценим ја рад, ред и самодисциплину,
али Тесла је био надарен,
то се не постиже сексуалном апстиненцијом !

Код Тесле то није била класична апстиненција него усмеравање те сексуалне енергије , не слажем се са том да је мала јер је сексулана енергија најјача енергија света јер је зачетак или рађање живота , на своје изуме .

Значи енергију , сексуалну енергију која прави свет , нови живот , он је усмерио ка својим изумима .

vidi u praviu si po meni donekle ...
Zamisli tek koju bi energiju imalo to dete od Nikole Tesle i srecne dobitnice sto kaze Gan?
koji bi to tek genije bio. Mada obzirom da tesla nije kratkovid skapirao je da u neku ruku svoje potomke
spasava od nekog sveta koji je on provalio da je u neku ruku lose mesto.

Po meni nikada nije rasipanje energije. Jer mozda bas tad vidis ko si ti a ko ta druga strana.
U svakom slucaju covek citav zivot uci

a kako je to lepo napisao ...

„Uvek sam mislio da žena poseduje one delikatne kvalitete uma i duše koji su je u tom pogledu učinili superiornom u odnosu na muškarca. Stavljao sam je na uzvišeni pijedestal, figurativno govoreći, i po nekim nesumnjivo važnim svojstvima smatrao znatno višom od muškarca. Obožavao sam stopala stvorenja koje sam uzdigao na tu visinu i, kao svaki pravi obožavalac, osećao sam se nedostojnim predmeta tog obožavanja”, kaže Tesla.

аутроска тема

Паметни људи , креативни људи , велики научници ,међу којима први Никола Тесла, су своју сексулану енергију , најјача енергија на свету , каналисали у другом смеру за велике пројекте , на креативне идеје , на изуме ..Уметници знају да је канилсање сесксулане енергије а не њено распање путем сексуланог односа доноси нове креације, нова дела , да ли је грех распати ту енергију или је боље да се користи у неке више циљеве и зшто није раширена свест о каналисању сексулане енергије ?
Ja iebem zbog sebe a oni nisu iebali zbog drugih,naivcine

аутроска тема

Fantastična tema 👍

Seks i emocije zahtevaju mnogo energije i ambiciozni ljudi se često odriču ličnog zadovoljstva zarad viših ciljeva.

vidi u praviu si po meni donekle ...
Zamisli tek koju bi energiju imalo to dete od Nikole Tesle i srecne dobitnice sto kaze Gan?
koji bi to tek genije bio. Mada obzirom da tesla nije kratkovid skapirao je da u neku ruku svoje potomke
spasava od nekog sveta koji je on provalio da je u neku ruku lose mesto.

Po meni nikada nije rasipanje energije. Jer mozda bas tad vidis ko si ti a ko ta druga strana.
U svakom slucaju covek citav zivot uci

Његово дете би наследило неке његове гене , али он ту енергију живота није усмерио на стварање новог живота , коме је до некле и намењена , него на стварње изума ..

толико је јака и снажна та енергија коју ми тако олако расипамо , трошимо а можемо , тј само појединици могу да је усмере на нешто креативно , на неки изум , неко дело .

Fantastična tema 👍

Seks i emocije zahtevaju mnogo energije i ambiciozni ljudi se često odriču ličnog zadovoljstva zarad viših ciljeva.

Само ретки могу да канилишу ту енергију у нешто креативно и иновативно, остали падају .

Jesi li ti čitala Narcis i Zlatousti?

Jesi li ti čitala Narcis i Zlatousti?

Да

Не везано сада за Нарциса , али монаси исто тако своју сексуалну енергију коју имају усмеравају ка неким вишим циљевима и то није патња и не мора да преставља предмет патње и одрицања , него једноставно усредиш на нешто друго ..та енергија се не доживљава увек на исти начин , као пожуда , као глад , него се јавља као жеља за неким почетком јер у бити сексулана енергија зачетник живота или зачетник идеје , изма , кретивности ,,шта год ми одлучили .

a kako je to lepo napisao ...

„Uvek sam mislio da žena poseduje one delikatne kvalitete uma i duše koji su je u tom pogledu učinili superiornom u odnosu na muškarca. Stavljao sam je na uzvišeni pijedestal, figurativno govoreći, i po nekim nesumnjivo važnim svojstvima smatrao znatno višom od muškarca. Obožavao sam stopala stvorenja koje sam uzdigao na tu visinu i, kao svaki pravi obožavalac, osećao sam se nedostojnim predmeta tog obožavanja”, kaže Tesla.
Jao, kako ***** :)
Ne, nego nije našao žensku na svom nivou, pa reče to da se dame ne uvrede.

аутроска тема

Ovo mi zvuci kad histericna zena prestane da hebe muza i kenya mu kako treba da bude kreativniji.

аутроска тема

Ne znam, zaista. Možda je TO razlog što sam nacionalnu nagradu za priču dobila u svojoj 16-oj, kad sam još bila sexualno neaktivna. Možda je TO razlog što više nisam dobila nijednu.

A možda je ova tema sviranje nekoj stvari, i nema veze s mozgom. Možda.

Inače, Alister Krouli bi se složio. S temom. I on je vrednovao sexualnu energiju i "rasipanje iste".

Back