- Poruka
- 3.050
Neofit77, zaobišao si najveće huškače - SPS - oni su uveli vređanje i nazivanje 60% graćana Srbije izdajnicima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slazem se donekle sa tobom , nije ovo prva stvar koju citam na tu temu;
ako imas jos neku literaturu slobodno preporuci necu se ljutim, ili me licno uputi u ono sto znas o tome
Па питање колико смо и ми праведни, ајде да кажемо верујући..тј.верујемо и знамо да Бог постоји...да смо праведни, ова чаша би нас заобишла....погледај само колико имамо демократа..ипак нисмо толико праведниDa, blizu je odluke, a mi smo pravedan narod u vecini, a i da nismo, kad nas muka natera, moramo!
Ха хаа..што врбује сатаниста..који си ти фрииикVilijam Džozija Saton - ILLUMINATI. Najbolja do sada. Ima i brdo tabu literature koja se nalazi u masonskim bibliotekama, ali nije dostupno svakome.
Interesuje me šta mislite o mom dubokom ubeđenju da je kriza u bivšoj SFRJ krenula iz Srbije gde se sada i završava? Imali smo promašaje i izgubljene ratove, naša se država umesto za sebe borila za Jugoslaviju, dobili smo državu ne zahvaljujući želji većine naroda, već kao posledicu referenduma u CG. Ako realno pogledamo sve bivše Republike SFRJ su relativno stabilne, a mi imamo najveću krizu u Evropi. Ne znači li to da smo mi rasadnik kriza na Balkanu?
Па питање колико смо и ми праведни, ајде да кажемо верујући..тј.верујемо и знамо да Бог постоји...да смо праведни, ова чаша би нас заобишла....погледај само колико имамо демократа..ипак нисмо толико праведни![]()
Srbija se u XIX veku nalazila pod jakim uticajima Austrougarske, Rusije i pod pritiskom Turske, kao što znaš tek je 1876. dobila nezavisnost, prema tome računati da će Srbija odmah po izlasku iz turskog ropstva da prihvati parlamentarni sistem (koji nije imala ni većina evropskih zemalja, osim Francuske, koja je takođe u tom periodu nije konstantno imala parlamentarnu demokratiju) je po malo smešno. Uzgred, među tih par ubijenih vladara, jednog su ubili Hrvati.Odakle ti ideja da su pokvarili odnose jel iz one serije ili si citao neku ozbiljnu literaturu iz toga vremena ?
Pa u SAD su ubili Kenedija i Linkolna i jos jednog mislim al su zato promenili sve ostale vladare na miran nacin i nikad nisu u sustini menjali politicki sistem , dok je kod nas jedini kralj Petar umro u krevetu dok je bio na vlasti i Milos koga su vec jednom najurili iz zemlje.
Vilijam Džozija Saton - ILLUMINATI. Najbolja do sada. Ima i brdo tabu literature koja se nalazi u masonskim bibliotekama, ali nije dostupno svakome.
Da, posle onih ludaka iz SPS-a koji su zaista većinu građana koji ne misle kao oni nazivali izdajnicima, došle su slične budale poput Kandićke, Biserko, Jovanovića, koji sve koji se suprotstavljaju njihovoj ideologiji nazivaju fašistima, klerofašistima, recidivima prošlosti, retrogradnim snagama, saradnicima DB-a i slichnim pogrdnim imenima.Neofit77, zaobišao si najveće huškače - SPS - oni su uveli vređanje i nazivanje 60% graćana Srbije izdajnicima.
Neofit77, nisam rekao da je Srbija odgovorna, ali vidiš da se svi nekako izvukoše a samo Srbija pati i guši se u krizama.

Da, posle onih ludaka iz SPS-a koji su zaista većinu građana koji ne misle kao oni nazivali izdajnicima, došle su slične budale poput Kandićke, Biserko, Jovanovića, koji sve koji se suprotstavljaju njihovoj ideologiji nazivaju fašistima, klerofašistima, recidivima prošlosti, retrogradnim snagama, saradnicima DB-a i slichnim pogrdnim imenima.
U suštini razlike nema, jedne budale su zamenile druge.

Da, posle onih ludaka iz SPS-a koji su zaista većinu građana koji ne misle kao oni nazivali izdajnicima, došle su slične budale poput Kandićke, Biserko, Jovanovića, koji sve koji se suprotstavljaju njihovoj ideologiji nazivaju fašistima, klerofašistima, recidivima prošlosti, retrogradnim snagama, saradnicima DB-a i slichnim pogrdnim imenima.
U suštini razlike nema, jedne budale su zamenile druge.
Pitao me je za SPS, a slažem se da i jedan deo radikala pa i onih iz DS ima prilično uvredljiv vokabular.Да. Углавном је тако. (И још - нису то "будале", већ, напросто - "раде посао", сигурно не за "похвалнице", већ за нешто много конкретније.)
Само, случајно ли си "заборавио" радикале, који су такође све неистомишљенике звали, а и даље и називају "издајницима", "усташама", "страним плаћеницима"... ?
Не значи.Interesuje me šta mislite o mom dubokom ubeđenju da je kriza u bivšoj SFRJ krenula iz Srbije gde se sada i završava? Imali smo promašaje i izgubljene ratove, naša se država umesto za sebe borila za Jugoslaviju, dobili smo državu ne zahvaljujući želji većine naroda, već kao posledicu referenduma u CG. Ako realno pogledamo sve bivše Republike SFRJ su relativno stabilne, a mi imamo najveću krizu u Evropi. Ne znači li to da smo mi rasadnik kriza na Balkanu?
Што се, дакле, тиче тог вокабулара...Pitao me je za SPS, a slažem se da i jedan deo radikala pa i onih iz DS ima prilično uvredljiv vokabular.
Ја то стално говорим. Политичари.....problem su politicari a ne narod u Srbiji...
Где је то и кад председник ове државе назвао половину народа издајницима?ne mogu da verujem da predsednik ove drzave polovinu naroda naziva izdajnicima u predizbornoj kampanji..
Историја са свим тим итекако има везе..istorija sa tim nema veze...
Где је то и кад председник ове државе назвао половину народа издајницима?

Konačno neko normalan. Banshee, danas jedino Srbija i Hrvatska imaju problem. Srbija sa Kosovom i Međunarodnom zajednicom; Hrvatska sa srpskom nacionalnom manjinom, i nešto malo sa Italijanima iz Istre. Svi drugi su relativno stabilni.
И ја сам приметила да је много махао рукама (и превише)....ja videla i cula na tv...mahao je rukama i to rekao![]()
И ја сам приметила да је много махао рукама (и превише).
Али, опет - ниједном нисам чула да је икога назвао издајницима.
И ја сам приметила да је много махао рукама (и превише).
Али, опет - ниједном нисам чула да је икога назвао издајницима.
"Чула да је рекао како је овај рекао, да је онај рекао, па тврди да није рекао..."...ma 100%...ja ih bas i nisam gledala ali eto slucajno...tako sam cula i da je onaj advokat, bio je u vladi - sa velikim nosem, rekao da jednog drugog politicara (e pa ne mogu da se setim imena a i politika me tad i nije interesovala) rekao za tog lika koji je valjda bio uz SM, da ga ni porodica ne bi zalila ako ga posalju u Hag a kad se covek ubio tvrdi da to nije rekao...sve bilo na tv...nije valjda da BT kaze da to nije rekao
"Чула да је рекао како је овај рекао, да је онај рекао, па тврди да није рекао..."![]()
И какве везе с тим што је рекао "адвокат с великим носем" има БТ?
(Ако је после овог свега уопште и јасно шта је ко и коме рекао).
.