Rasa i seksualna privlačnost

Koja rasa vam je najmanje poželjna za ljubav i sex

• Belci/Belkinje

glasova: 7 18,4%
  • Crnci/Crnkinje

glasova: 10 26,3%
  • Azijati/Azijatkinje (mislim na žutu rasu)

glasova: 7 18,4%
  • Latino

glasova: 3 7,9%
  • Indijci/Indijke

glasova: 12 31,6%
  • Svejedno mi je

glasova: 9 23,7%

• Ukupno glasova
    38
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Redmond

Elita
Poruka
17.497
Prema anonimnim dejting anketama neoporecivo je da postoje preference prilikom odabira partnera zasnovane na rasi. Zamislite da ste u multikulturalnom ambijentu. Koja rasa bi vam bila najpoželjnija za ljubav i sex, a koja najmanje poželjna? Da li je tu samo u pitanju izgled ili i neka negativna iskustva i predrasude???

Prema anonimnim dejting anketama neoporecivo je da postoje preference prilikom odabira partnera zasnovane na rasi. Zamislite da ste u multikulturalnom ambijentu. Koja rasa bi vam bila najpoželjnija za ljubav i sex, a koja najmanje poželjna? Da li je tu samo u pitanju izgled ili i neka negativna iskustva i predrasude???
Pošto sam belac samo sa belim devojkama i ženama.

Uh i kod nas ovaj tip koji odraste u "ako se decko ne potuce za mene onda je pedej" to sam cesto cuo, obicno mladje tako razmisljaju, mada ima ih i starijih sa tom patologijom. To mi je gadno da budem s takvom. Ill pass..
A to crnka, bela, sta god... Bio sa azijatkinjama, crnkinjom, meleskinje, jednom mixed poreklo, koreni italija a posle svega... Sve super likuse i najmanje mi bilo u fokusu boja koze.

Neko treba da mu objasni da su brojevi dosli od Arapa, a Arapi uzeli decimalne od Indijaca. Kao i citava matematika i ostala nauka dok je bela Evropa mudro spaljivala sve knjige koje su bilo sta govorile sto nema veze sa ravnom zemljom. Toliko o naucnoj genetici. A sto se tice stvaralastva.. Meehehhe he.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back