Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Prema anonimnim dejting anketama neoporecivo je da postoje preference prilikom odabira partnera zasnovane na rasi. Zamislite da ste u multikulturalnom ambijentu. Koja rasa bi vam bila najpoželjnija za ljubav i sex, a koja najmanje poželjna? Da li je tu samo u pitanju izgled ili i neka negativna iskustva i predrasude???
U seksu azijatkinje manje su ispoljene, za brak su dobre. Kada su USA vojnici njih zenili, nisu ni imali zajednicki govorni jezik, Ali se ne razvod sto je cudno za Ameriku. One ce Vas razumeti I ziveti sopstveni tih zivot uz naravno I ostalo sto se ocekuje od supruge sa tim ne prave problem. Medju tim narodima vecina abortusa je kada je u pitanju zacece zenskog pola, I one nesto ni vrednuju sopstveni rod, sposobnosti, mogucnosti I slicno, to se u tim kulturama podrazumeva da si osudjen ako si zensko. Mada, moje prijateljice Kineskinje su drugacije. Liu je Hriscanka, (Ali I ona je cerke ostavila u Kini, sa snovima je ovde) I kao takva je retkost I jako postovana. Druga je iz veoma bogate porodice, prozapadno vaspitana, sa takvim zenskim identitetom, cist engleski. E, kako su dosle u Srbiju I rade, naravno da ima I onih koje su vaspitale sebe da se postave kao musko sta god radio suprug I one su u poslu iste ili jace. Ima ih I cak I mladjih od mene koje nadju Srbe za decka, starije za brak, ali ne znam koliko one sacuvaju postovanje medju svojima zato sto uopste ne znaju da nas procene.
Prema anonimnim dejting anketama neoporecivo je da postoje preference prilikom odabira partnera zasnovane na rasi. Zamislite da ste u multikulturalnom ambijentu. Koja rasa bi vam bila najpoželjnija za ljubav i sex, a koja najmanje poželjna? Da li je tu samo u pitanju izgled ili i neka negativna iskustva i predrasude???