Rasa i seksualna privlačnost

Koja rasa vam je najmanje poželjna za ljubav i sex

• Belci/Belkinje

glasova: 7 18,4%
  • Crnci/Crnkinje

glasova: 10 26,3%
  • Azijati/Azijatkinje (mislim na žutu rasu)

glasova: 7 18,4%
  • Latino

glasova: 3 7,9%
  • Indijci/Indijke

glasova: 12 31,6%
  • Svejedno mi je

glasova: 9 23,7%

• Ukupno glasova
    38
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Redmond

Veoma poznat
Poruka
14.290
Prema anonimnim dejting anketama neoporecivo je da postoje preference prilikom odabira partnera zasnovane na rasi. Zamislite da ste u multikulturalnom ambijentu. Koja rasa bi vam bila najpoželjnija za ljubav i sex, a koja najmanje poželjna? Da li je tu samo u pitanju izgled ili i neka negativna iskustva i predrasude???

Prema anonimnim dejting anketama neoporecivo je da postoje preference prilikom odabira partnera zasnovane na rasi. Zamislite da ste u multikulturalnom ambijentu. Koja rasa bi vam bila najpoželjnija za ljubav i sex, a koja najmanje poželjna? Da li je tu samo u pitanju izgled ili i neka negativna iskustva i predrasude???
Pošto sam belac samo sa belim devojkama i ženama.

Uh i kod nas ovaj tip koji odraste u "ako se decko ne potuce za mene onda je pedej" to sam cesto cuo, obicno mladje tako razmisljaju, mada ima ih i starijih sa tom patologijom. To mi je gadno da budem s takvom. Ill pass..
A to crnka, bela, sta god... Bio sa azijatkinjama, crnkinjom, meleskinje, jednom mixed poreklo, koreni italija a posle svega... Sve super likuse i najmanje mi bilo u fokusu boja koze.

Neko treba da mu objasni da su brojevi dosli od Arapa, a Arapi uzeli decimalne od Indijaca. Kao i citava matematika i ostala nauka dok je bela Evropa mudro spaljivala sve knjige koje su bilo sta govorile sto nema veze sa ravnom zemljom. Toliko o naucnoj genetici. A sto se tice stvaralastva.. Meehehhe he.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back