Rasa i seksualna privlačnost

Koja rasa vam je najmanje poželjna za ljubav i sex

• Belci/Belkinje

glasova: 7 18,4%
  • Crnci/Crnkinje

glasova: 10 26,3%
  • Azijati/Azijatkinje (mislim na žutu rasu)

glasova: 7 18,4%
  • Latino

glasova: 3 7,9%
  • Indijci/Indijke

glasova: 12 31,6%
  • Svejedno mi je

glasova: 9 23,7%

• Ukupno glasova
    38
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ni to. Haha to mi je goofy.
A i nadam se da razlikujes patriotizam od nacionalizma (onaj nacionalizam...)

Значи, ако је нека црнкиња шовинисткиња и носи мајицу Свахили до Грчке, ти је не би сексао. Или неку Тајланђанку са мајицом Мрзим Арапе?

Al to kupaci sa americkom zastavom, hahaa koja dileja treba da budes da to ubuces. Nije ni lepo. Izgleda ko da si obukla helijumski balon miki maus. Da te ne potpali to jbte? Da okacimo na mesec? Jel dobar izolator?

Шта фали томе. Лоше ти овакве?

american-usa-flag-bikini-girl-beach-party-vacation-summer-holidays_133748-12950.jpg
e4a5322e1c49f59051eeceee9932637d.jpg

Значи, ако је нека црнкиња шовинисткиња и носи мајицу Свахили до Грчке, ти је не би сексао. Или неку Тајланђанку са мајицом Мрзим Арапе?

Шта фали томе. Лоше ти овакве?

american-usa-flag-bikini-girl-beach-party-vacation-summer-holidays_133748-12950.jpg
e4a5322e1c49f59051eeceee9932637d.jpg
Tako je. Sa sovinistkinjaa ne spavam niti me seksualno privlace. Nikako me ne privlace, samo odbijaju.
Te devojke su zgodne i rrklamiraju kostime. Da je stvarno nrki fazon arizona burger i red strajps and stars, nije mi privlacno. Deluju mi paglu u krajnjem slucaju. Ne neinteligentne. Imas ljudi koji nisu bistri ali imaju dobra sivotna nacela, te ljude cenim, a imas ljude koji su eto neke prosecne inteligencije, ali bahati. A ja to zovem glupi.

Tako je. Sa sovinistkinjaa ne spavam niti me seksualno privlace. Nikako me ne privlace, samo odbijaju.
Te devojke su zgodne i rrklamiraju kostime. Da je stvarno nrki fazon arizona burger i red strajps and stars, nije mi privlacno. Deluju mi paglu u krajnjem slucaju. Ne neinteligentne. Imas ljudi koji nisu bistri ali imaju dobra sivotna nacela, te ljude cenim, a imas ljude koji su eto neke prosecne inteligencije, ali bahati. A ja to zovem glupi.

Превише залазимо у личне карактеристике супротне стране, а мислим да то није била тема. Ваљда је поента да замислиш да су девојке твој тип ( да ли је сад то спортисткиња, разблудна, начитана, висока, буцкаста, у белом мантилу, небитно) па да онда кажеш за коју би се одлучио да имаш понуду од 5 таквих, свака различите боје.

Превише залазимо у личне карактеристике супротне стране, а мислим да то није била тема. Ваљда је поента да замислиш да су девојке твој тип ( да ли је сад то спортисткиња, разблудна, начитана, висока, буцкаста, у белом мантилу, небитно) па да онда кажеш за коју би се одлучио да имаш понуду од 5 таквих, свака различите боје.
P ja sam se izjasnio, ovo si izvukao deo razgovora sa kolegom koji je produbio razgovor u tom pravcu.
Evo opet cu, za mene to nije izbor, ne gledam tako.. Valjda mogu tako da se izjasnim?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back