Rasa i seksualna privlačnost

Koja rasa vam je najmanje poželjna za ljubav i sex

• Belci/Belkinje

glasova: 7 18,4%
  • Crnci/Crnkinje

glasova: 10 26,3%
  • Azijati/Azijatkinje (mislim na žutu rasu)

glasova: 7 18,4%
  • Latino

glasova: 3 7,9%
  • Indijci/Indijke

glasova: 12 31,6%
  • Svejedno mi je

glasova: 9 23,7%

• Ukupno glasova
    38
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neko treba da mu objasni da su brojevi dosli od Arapa, a Arapi uzeli decimalne od Indijaca. Kao i citava matematika i ostala nauka dok je bela Evropa mudro spaljivala sve knjige koje su bilo sta govorile sto nema veze sa ravnom zemljom. Toliko o naucnoj genetici. A sto se tice stvaralastva.. Meehehhe he.
Ja brate ne mogu bez 500$ za 1h, težak je slučaj

Znas sta mogu da razumem u ovoj prici. Na pr da neko ne misli da je superioran u odnosu na drugu rasu, vec jednostavno ga fizicki ne privlace. Ok, to je u redu i ne treba niko da te tera na to. Coek recimo navikao na belkinje, blede, plava kosica, sta vec, u redu.. Tvoj fazon..
Meni je to odavno nekako izaslo iz fokusa. Bio s koliko plavusa, crnkinja, plave oci, braon oci i skapirao da.. Blaaa sta god. Vise me radi kako se s njom poklapam, a ovo kao dal vise volis Barbi ili Tilu..
Zato i kazem mentalitet, kultura. To mi je bitno. Ne bih mogao na pr s nekom rasistkinjom srBkinjom, nema sanse. Ma koliko da je lepa, plavusa, crnka, sta vec.. Ako ima kacket sa kokardom i majicu sa natpisom: srbija do tokia "ti si cao za mene. Ne dize mi se jbg...

Prema anonimnim dejting anketama neoporecivo je da postoje preference prilikom odabira partnera zasnovane na rasi. Zamislite da ste u multikulturalnom ambijentu. Koja rasa bi vam bila najpoželjnija za ljubav i sex, a koja najmanje poželjna? Da li je tu samo u pitanju izgled ili i neka negativna iskustva i predrasude???

Pa jesam u multikulturalnom ambijentu :)
I uopste ne vidim ko je koje boje koze, porekla, itd, tako da mi je sve to potpuno irelevantno.

Kad se druzis sa nekim i prijatno ti je (nebitno kakva vrsta druzenja), poslednje sto je na umu je boja kože te osobe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back