Pacho Herrera
Poznat
- Poruka
- 8.832
Ebo te woke naci u pokušajuI odmah su se javili woke idioti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ebo te woke naci u pokušajuI odmah su se javili woke idioti.
Nema veze sa rasizmom nego sa ženama.Koja god nova tema iskoči, rasizam se pojavi kao veza....budalastina....
Ne bivam sa rasama nego sa zenama...
Znači bele ljude? To je dobro.
šta je bullshit?Izvini, ovo je totalni bull shit
Ti ne znaš ni šta je woke.Ebo te woke naci u pokušaju
Ja brate ne mogu bez 500$ za 1h, težak je slučajNeko treba da mu objasni da su brojevi dosli od Arapa, a Arapi uzeli decimalne od Indijaca. Kao i citava matematika i ostala nauka dok je bela Evropa mudro spaljivala sve knjige koje su bilo sta govorile sto nema veze sa ravnom zemljom. Toliko o naucnoj genetici. A sto se tice stvaralastva.. Meehehhe he.
Lužičke?Ja lično najviše volim Srbe
DoupJa brate ne mogu bez 500$ za 1h, težak je slučaj
Prema anonimnim dejting anketama neoporecivo je da postoje preference prilikom odabira partnera zasnovane na rasi. Zamislite da ste u multikulturalnom ambijentu. Koja rasa bi vam bila najpoželjnija za ljubav i sex, a koja najmanje poželjna? Da li je tu samo u pitanju izgled ili i neka negativna iskustva i predrasude???
Znači bele ljude? To je dobro.
sredi prioriteteOdabrao sam cetiri opcije (2, 3, 4, 5), a dozvoljeno je samo dvije.
![]()
sredi prioritete![]()
Kumo, vadi bič i delji nacošePazite da diskusija ne krene u pravcu obašnjavanja superiornosti neke rase.
O ukusima ne vredi raspravljati ali je dozvoljeno, rasizam je![]()
Ako ima kacket sa kokardom i majicu sa natpisom: srbija do tokia "ti si cao za mene. Ne dize mi se jbg...
dominatrixKumo, vadi bič i delji nacoše![]()
Kumo, vadi bič i delji nacoše![]()
Pa ni to. Haha to mi je goofy.Али зато ако носи купаћи са заставом САД онда то може.
Колико сте само испрограмирани, нисте ни свесни.
Ne taj, nabavićemo joj nagajku.dominatrix
Ne želim… ja bih volela da se mi svi ovde lepo družimo bez svađe i vređanja![]()