Rapidshare i drugi

Po meni mnogo je bolji netload jer daje 3Mbps konekciju i maksimalni limit im je 400 MB po fajlu.
Sto se rapida tice,tesko da ce skoro da skidaju taj limit od 15 min,mada to nije nikakv problem ako si na ADSL-u,jednostavnmo restartujes modem ;)

Ne znam jeste li primjetili ali sa RapidSharea večeras može da se skida bez onih ograničenja od 15 minuta kad prekoračiš limit. Osim ako su promijenili limit. Jer već sam skinuo preko 250 mb a nikako mi ne izleijeće upozorenje o prekoračenju. Izgleda da su danas dobro raspoloženi.:mrgreen:

:ok::ok::ok:
Ne znam jeste li primjetili ali sa RapidSharea večeras može da se skida bez onih ograničenja od 15 minuta kad prekoračiš limit. Osim ako su promijenili limit. Jer već sam skinuo preko 250 mb a nikako mi ne izleijeće upozorenje o prekoračenju. Izgleda da su danas dobro raspoloženi.:mrgreen:

То је случајност, убеђен сам.

skidam jednu igru sa rapida pozamasne velicine i prijavljuje da ne moze da pronadje 44. fajl. "the file could not be found. Please check the download link" Svi ostali linkovi rade, samo ovaj fali.....:dash: Jel imao neko slicnog iskustva i da li da se nadam da ce da ponovo okace fajl? Jel mogu da ga zamenim nekim drugim identicnim fajlom da ne skidam opet sve ispocetka? Jeb.em ti, skinuo sam 5 GB i sad me ovo keca u mozak...... Po drugi put mi se ovo desava da me ovako pre*ebu na pola..........:dash::dash::dash::sad2:
.......ili da pitam konkretno..... jel ima neko 44.rar fajl Frontlines Fuel of War ? :D

skidam jednu igru sa rapida pozamasne velicine i prijavljuje da ne moze da pronadje 44. fajl. "the file could not be found. Please check the download link" Svi ostali linkovi rade, samo ovaj fali.....:dash: Jel imao neko slicnog iskustva i da li da se nadam da ce da ponovo okace fajl? Jel mogu da ga zamenim nekim drugim identicnim fajlom da ne skidam opet sve ispocetka? Jeb.em ti, skinuo sam 5 GB i sad me ovo keca u mozak...... Po drugi put mi se ovo desava da me ovako pre*ebu na pola..........:dash::dash::dash::sad2:...
Da ti se ovako nešto ne bi dešavalo i ubuduće, instaliraš lepo tzv. Rapidshare Links Checker (kao add-ons za Mozillu, ukoliko je koristiš), koji će odmah da ti proveri ispravnost ponuđenih linkova i ako neki nije ispravan precrtaće ga, a ti ćeš znati da onda i ostale ne vredi skidati iako su ispravni.

Celo objašnjenje imaš ovde :arrow: http://rapidshare-free-users-downlo...6/rapidshare-and-universal-links-checker.html

Da ti se ovako nešto ne bi dešavalo i ubuduće, instaliraš lepo tzv. Rapidshare Links Checker (kao add-ons za Mozillu, ukoliko je koristiš), koji će odmah da ti proveri ispravnost ponuđenih linkova i ako neki nije ispravan precrtaće ga, a ti ćeš znati da onda i ostale ne vredi skidati iako su ispravni.

Celo objašnjenje imaš ovde :arrow: http://rapidshare-free-users-downlo...6/rapidshare-and-universal-links-checker.html

provalio sam to u medjuvremenu (mozda malo kasno :)) i uvideo, nasumicnom analizom nekoliko "kompleta" fajlova, da se medju mnogima od njih provlace i po nekoliko neispravnih i to obicno negde od sredine.......:roll: Nije mi samo jasno kako sam dosad pogadjao sve one sa ispravnim fajlovima....... :dontunderstand:
Hvala u svakom slucaju na pomoci....... odsad cu biti obazriviji :)

Poslao sam ti na PP
Kod:
Internet Download Manager (IDM) is a tool to increase download speeds by up to 5 times, resume and schedule downloads. Comprehensive error recovery and resume capability will restart broken or interrupted downloads due to lost connections, network problems, computer shutdowns, or unexpected power outages. Simple graphic user interface makes IDM user friendly and easy to use.
Internet Download Manager screenshot Internet Download Manager has a smart download logic accelerator that features intelligent dynamic file segmentation and safe multipart downloading technology to accelerate your downloads. Unlike other download managers and accelerators Internet Download Manager segments downloaded files dynamically during download process and reuses available connections without additional connect and login stages to achieve best acceleration performance.

Nikako ne mogu da se registrujem na rapidserbia.com,stalno mi nakon upisa podataka izbacuje ovu poruku:
Greška
Samo korisnici sa odgovarajućom dozvolom mogu pristupiti ovoj strani

Došlo je do greške prilikom autentifikacije.

Proverite da li ste dozvolili korišćenje cookia na Vašem pretraživaču.

Sta li tu moze da bude u pitanju.....ukljuceni su mi cookiji,ako neko zna sta je zamolio bih za objasnjenje!!!

Skinite USDownloader-Lite.rar.
Desni klik pa "extract files",zatim selektujte C particiju u prozoru koji se pojavi,pa klik na OK.

Skinite Plg.rar.
Otpakujte bilo gde i fajl RapidShareCom.plg smestite na lokaciju C:\USDownloader-Lite\Plugins. (naravno na pitanje "Replace?" odgovorite potvrdno)

Startujte USDownloader.exe koji je na lokaciji C:\USDownloader-Lite.

Sada samo ispratite tri koraka navedena na sledecoj slici i mozete dodati linkove na listu. ;)

Sve ovo sam uradio i idalje mi ne radi.

Back