''Angus Young''
Aktivan član
- Poruka
- 1.740
A zašto ne probaš da uplatiš Premium?
Pa neću da plaćam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zašto ne probaš da uplatiš Premium?
Ima nešto o tome na ovoj temiA ima neki način da se sakrije ip.Možeš mi objasniti kako to da uradim?
da,ali ipak je bolje uzeti premium...jdownloader nema sve...Nemojte uzimati premium. Probajte Jdownloader![]()
da,ali ipak je bolje uzeti premium...jdownloader nema sve...![]()
Kucajte ovo u cmd-u.
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
To je to.
primeti da se svaki red kuca posebno, sa čekanjem da se prethodno iskucani kod učita (mada mu ne treba vremena, osim kod renew-a).
to neće ništa korisno uraditi :/
Kod SBB-a sigurno ne radi....Napomena: Možda neće raditi kod SBB-a (bar meni nije radilo).
konkretno za rapidshare , da li je boli bezicni internet ili adsl? ja sam na bezicnom a imam utisak da je provajder zavrnuo download pa me zanimaju iskustva
Sto bi se neko mucio i uploadovao fajl od 100 MB da bi zaradio 1 poen kad moze postaviti neki fajl od 5 MB i opet zaraditi taj poen.
Pazi ovako,da li bi ti pre kliktao na 140 linkova po 5MB ili na 7 linkova od 100MB kada downloadujes film?![]()
Pa pocni da koristis prave premiumehttp://linkgenerators.co.uk/
(30% slucajeva, kada sam koristio ove sajtove za false-premium, Rapid mi je davao nepotpune, korumpirane .rar)
Pa pocni da koristis prave premiume
Das malo para,al isplati se
Evo jedan premium ,samo nemojte da menjate sifru ili da dirate nesto. Znaci koristite i tisina
1425742
495165090
Ma nema na cemu,zato sam ga i stavioE fala ti za premium![]()