Rapidshare i drugi

Ja bih da pitam nesto vezano za jdownloader...

Dosadilo mi je da stalno klikcem disconnect/connect kad skidam, pa sam instalirao ovaj program da me resi tih muka. Ali ne mogu nikako da namestim da mi automatski rekonektuje modem. Isprobavao sam sa raznim podesavanjima, menjao tipove modema u opcijama ( moj je Conexant AccessRunner DSL USB WAN Adapter, ili tako nesto, mada ga nisam nasao tamo), pokusavao da testiram rekonektovanje i nece nikako. U jednom polju postoju opcija za unos IP adrese, ali moja je dinamicka i stalno se menja. Da li je mozda upravo ta dinamicka adresa problem, ili ipak postoji neko resenje?
Probao sam i sa drugim slicnim programima tipa USDownloader, CryptLoad ali problem je isti... Neka javi neko ako se malo vise razume u ove stvari...
Pozz

Imam problem sa downloadom sa rapidshare.... brzina skidanja ne prelazi 12 kb/s iako meni internet funkcionise najnormalnije. Zanimljivo kod toga je da kod megaupload sharebee i ostalh portala za skidanje brzina je normalnih 100 kb/s koliko moja konekcija dozvoljava. Provajder mi je beocity i konekciju sam razvukao na 2 racunara preko tp link-ovog modem/routera. Inace, za one koje bi mi dali lak odgovor, nije problem u tome da se konekcija cepa na pola zbog drugog kompjutera, jer sam proverio na sve moguce nacine sta bi moglo da utice na to..Inace problem je poceo da se desava kad sam poceo bahato da skidam stvari sa RS uz pomoc jdownloadera.
Ako neko ima predstavu o cemu se radi bio bi mu puno zahvalan ...iskreno vas Dr.Grozozo Pustolovov najveci neprijatelj.

I meni je provajder isti kao i tebi, i takođe mi je konekcija razvučena preko rutera na dva kompa... i mogu ti reći da i kod mene retko postigne maksimalnih 100kb/s, nezavisno da li su oba kompa upaljena ili ne... Doduše, više od 12 kb/s postigne... ali nekad ni toliko...

A da probaš da ne skidaš preko tog jdownloader-a nego klasičnom metodom: desni klik pa Save (Target) As?

Jesi li free user na RS? Za njih je situacija sve gora; ne samo što moraju da čekaju na skidanje, nego imaju još bezbroj drugih otežavajućih okolnosti u odnosu na premium korisnike... još sam čuo da su odnedavno još više zaoštrili politiku prema onima što ne plaćaju... tako da ako si free user i to možda može da bude razlog... pošto kažeš da sa drugih portala skidaš normalnom brzinom

problem je sto konekcija funkcionise u potpunosti sem na rapidshare znaci sve radi kao prvi dan kad sam stavo internet smo sto se nesto u medjuvremenu desilo...save target as skida sasvim normalno
Znaci, poblem glasi iako je moj kompjuter jedini na ruteru koji radi i iako mi konekcija radi na 96kb/s u proseku sto sam izmerio na netu, download sa rapidshare ne prelazi 12-13 kb/s ...
Da li neko ima predstavu o cemu se ovde radi?

Sad je vec jasnija taktika rapidsharea...
Posmatrajuci priliv novih korisnika koji su premium, videli su da je priliv sve manji....a da imaju problem sa protokom guesta koji je sve veci...i da ogranicenje u cekanju ne pomaže više toliko , i smislili novu foru...
Pokupiš guesta i držiš ga aktivnog onolikom brzinom koliko ti odgovara , a ako hoće brže onda mora premium....
Tako se em huška na premium, em štedi protok, em zatvara zajednica....u funkcionalnu celinu....

Za procenu je još bitno i koliko novih downloadera ima, tj da li je broj uhvaćenih u mrežu veći od broja slobodno lutajućih a uticajnih na svoje okruženje....
Po proceni rapidshare tima , svi veliki igrači su uhvaćeni u mrežu za sada, tj u okviru godinu dana neće biti značajnijih igrača van mreže rapidsharea.....
Ionako mogu da odigraju igru prikupljanja opet za 3 meseca....ili 6 meseci...

a koja ti je inace brzina interneta?? 2 mb/s ?
5/1

Jutros nešto skidao s MS-Srbija sajta, 590!!

403060169.png

Poslednja izmena:

Back