Ja mislim da sam otkriJo do cega je
osto imam staticku IP-adresu(valjda se tako zove ta sto nemoze da se menja),a kad sa tom IP adresom neko skida neki fajl sa rapida,tad mi mozda zablokira

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja sam koristio mnogo tih downloadera, ukljucujuci USDownloader ali nisam bio bas zadovoiljan sa njima. USD mi je cesto stajao na 99%, trazio mi da skinem neke thanks fajlove i svasta. Sad sam nasao resenje, program je odlican, znaci stvarno ima sve sto coveku treba. Ima opciju za reconnect, moze automatski da ugasi racunar kada zavrsi download, moze automatski da raspakuje RAR arhive, pa cak i da spoji HJSplit fajlove. Ne zaglavljuje uopste. Non stop se updatuje. Podrzava sigurno 50 sajtova za sharing (rapidshare, megaupload, megashare, netload, filefront, depositfiles........).
I sto je najbitnije, nema korumpiranja fajlova. Skida punom brzinom (ovo naravno zavisi od opterecanja na rapidshareu). Stvarno sam odusevljen. Predlazem ti da koristis njega. Evo ti link, skini ga (u tom fajlu se nalazi i program za menjanje IP Adrese koji su ovi forumasi pomenuli):
http://rapidshare.com/files/162828232/jdownloader_v0.3668.zip
Evo ti i screenshot: http://i34.tinypic.com/6tcx8n.jpg
edit: napomena za moderatore: Ovaj program je pod GNU licencom, zato ne podleze pravu o zastiti autorskih prava -> nije potrebno strahovati da li je piraterija![]()
skidao sam Generals igricu i drzao me pola downloada 0 kb/s
znaci puko sam
Provereno:srbija.euplata.com!!Imam jedno pitanje ...
Hocu da uzmem rapidshare premium account preko firme www.nalozi.info . . .
Da li neko ima iskustva sa ovim distributerom, i nije li ovo neka prevara ili nelegalan nacin ???
Vidim da je na sajtu sve lepo napisano, stavljen njihov mail, tel... Sve ok, samo me jos interesuje vase misljenje ili ako neko ima iskustva sa ovima, neka mi kaze ...
Hehe, ja sa rapidom nemam problema, svercujem premijum naloge iz Indije preko MSNa))
I,pošto koštaju?
Ma slucajno sam naleteo na nekog lika iz Indije na MSNu koji 'krade' (sniffing) rapid accounte, pa i meni posalje po nekoliko komada for free. Samo ni jedan nalog ne traje pun mesec ili nesto slicno, vec mi uvek posalje na 5-6 dana pre isteka po 10ak komada, pa isprobavam koji radi i kojem je najvise vremena preostalo.
Meni u poslednje vreme brzina ne prelazi 35KB/s kada skidam sa rapida,nisam jedini,jos par ljudi mi se zalilo na malu brzinu.
Ja koristim premium sa kombinacijom flash get-a. Sasvim odlično radi. Ne sećam se kad je spalo ispod 900 kb/ps![]()
Ja koristim premium sa kombinacijom flash get-a. Sasvim odlično radi. Ne sećam se kad je spalo ispod 900 kb/ps![]()