Random informacije o vama

Kad god dođem u selo, obično uvek protresem papuče da proverim da se nije neka buba uskladištila u njima.

Volim da se javljam nepoznatim ljudima u selu, isto kao i da se oni meni jave. Pogotovo ako me imenom oslove ljudi za koje ja ni ne znam ko su :mrgreen:

Postoje devojke sa kojima ja ne mogu normalno pričati osim ako nisam pijan. I nije to do mene već do njih jer su glupe i ograničene, ali ses je ses, sve za ses. I većeras nadam se. Zato sam sad kupio pola gajbe piva.

Ako ne budem uspeo u svetu književnosti na bilo koji način, postaću baštovan. Najozbiljnije. To mi ide, i to volim :lol:

I kad god me neko nervira, ja mu kažem spojler iz omiljene serije, za koju znam da dotična osoba gleda
-
Znači, usudiš li se meni reći neki spojler, verovatno bi ostao bez unutrašnjih organa. Ili bih iskoristila onu čuvenu kinesku metodu mučenja, zavisi kako sam raspoložena.

- Ispitala sam većinu vršnjaka, i jedina sam koja uopšte nema želju da položi vozački. Ovako mi je fino, ranac na leđa, znaš kad imaš autobus sam si svoj čovjek, i ne moraš brinuti gdje ćeš auto parkirati, hoće li ga ko ogrebati ili ukrasti.

- Kada vidim neko slatko dijete, bebu, totalno sam ravnodušna, ali kada vidim nekog psa skroz pobudalim, "Kome si ti tako sladaaak" fazon :lol:

- Ispitala sam većinu vršnjaka, i jedina sam koja uopšte nema želju da položi vozački. Ovako mi je fino, ranac na leđa, znaš kad imaš autobus sam si svoj čovjek, i ne moraš brinuti gdje ćeš auto parkirati, hoće li ga ko ogrebati ili ukrasti.

- Kada vidim neko slatko dijete, bebu, totalno sam ravnodušna, ali kada vidim nekog psa skroz pobudalim, "Kome si ti tako sladaaak" fazon :lol:

Taj rad. :mrgreen:

Nemoj ni da polazes za kola ako vec nemas svoja licna kola. Nemoj slucajno da se zajebes kao ja pa da moras da taksiras celu familiju na pijac,u goste,na slave i svugde gde ti se uopste ne ide.
Jedino ako ces da dobijes svoja kola i imas od coga da kupujes corbu da se vozas.

bajs je keva :cool: Ja sam jednom pijan drugaricu kući vozio bajsem, a iako sam donekle bio priseban nisam mogao da kontrolišem volan tako da smo stalno krivudali. A onda nas je pojurio čopor kerova u jednoj ulici :mrgreen:

Nemam ni ja dozvolu(moji ni kola nemaju tako da tek nema potrebe sada da se s tim bakćem), ali volim povremeno da provozam ortakovog klija :lol:

Back