Manifold
Ističe se
- Poruka
- 2.615
Volim da zovem Talu i slusam joj glas. Navukao sam se na njega kao na drogu... Eargasms
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sta imas da smatras, ili su neiskreni ili nisu, a to se lako izvali.Ne volim da primam komplimente, niti iste cesto dajem. Uglavnom ih smatram neiskrenim..

sta imas da smatras, ili su neiskreni ili nisu, a to se lako izvali.ja bas volim da dobijam komplimente. xD samo ne od ljigavih ljudi

- Ispitala sam većinu vršnjaka, i jedina sam koja uopšte nema želju da položi vozački. Ovako mi je fino, ranac na leđa, znaš kad imaš autobus sam si svoj čovjek, i ne moraš brinuti gdje ćeš auto parkirati, hoće li ga ko ogrebati ili ukrasti.
- Kada vidim neko slatko dijete, bebu, totalno sam ravnodušna, ali kada vidim nekog psa skroz pobudalim, "Kome si ti tako sladaaak" fazon![]()

- Ispitala sam većinu vršnjaka, i jedina sam koja uopšte nema želju da položi vozački. Ovako mi je fino, ranac na leđa, znaš kad imaš autobus sam si svoj čovjek, i ne moraš brinuti gdje ćeš auto parkirati, hoće li ga ko ogrebati ili ukrasti.
- Kada vidim neko slatko dijete, bebu, totalno sam ravnodušna, ali kada vidim nekog psa skroz pobudalim, "Kome si ti tako sladaaak" fazon![]()

Ja sam jednom pijan drugaricu kući vozio bajsem, a iako sam donekle bio priseban nisam mogao da kontrolišem volan tako da smo stalno krivudali. A onda nas je pojurio čopor kerova u jednoj ulici 

Ovi vaši dinari me totalno zbunjuju. Držim 250 dinara u ruci, osjećam se kao Rokfeler.![]()
Probaj sa eurima.
I preseli se kod mene, ovde mozes da kupis dve pljeskavice umesto jedne.![]()
Jeste,uzmes dve i dok jedes cuje se mjau iz njih.![]()
Ne nego tebe deru gore...I ovde su dve pljeske 250.Negotin je zakon po tom pitanju-pljeska bila 50(da,50)kinti kada sam zadnji put bio tamo.Kupimo jagode za 150-treba nam rezervna kesa.Ovaj rad:Jeste,uzmes dve i dok jedes cuje se mjau iz njih.![]()