Random informacije o vama

Jedna vrlo korisna informacija o meni. Jedan lik se sprema da me zakolje i strpa u plasticnu kesu, pa u zamrzivac, tako da ako se ne budem pojavljivala ovde, znajte da sam dead...:lol: Salu na stranu, stvarno me jedan lik iz odeljenja proganja... :(

Да поменем и ја цијену код нас. Најскупље по граду што се може наћи је еуро и по, мада ја увијек једем на мјесту гдје је 1е, које су и најукусније. Ипак вас деру много више, сем тих у Неготину, ако су још толико уопште.

Да поменем и ја цијену код нас. Најскупље по граду што се може наћи је еуро и по, мада ја увијек једем на мјесту гдје је 1е, које су и најукусније. Ипак вас деру много више, сем тих у Неготину, ако су још толико уопште.

Msm ima i kod nas tih pljeski za euro i po,ali manja gramaza. 100 grama mesa i to daj boze da ima i toliko. To je tanko kao flis papir.
Za euro nigde ne mozes naci pljeskavicu.

Msm ima i kod nas tih pljeski za euro i po,ali manja gramaza. 100 grama mesa i to daj boze da ima i toliko. To je tanko kao flis papir.
Za euro nigde ne mozes naci pljeskavicu.

И то што кажеш, нема 200 грама, али 150 има 101%. Сасвим ми је довољно да ме засити, не да се развалим, наравно, јер би ми требало 3-4.
Откуд знам, нисам јео те ваше, па не могу да причам.

Brzo jedem i pijem. Ali ono, baš. Ne mogu ga ja, kad odem u goste, da degustiram 3 sata jednu čašu soka. Ja popijem u roku od 3 minute i onda moram da se prepirem sa domaćinima jer pokušavaju da dopune čašu, misleći da sam žedna.

Tako i ja, ne volim da degustiram, ali zato bas sporo pijem tj. imam mali gutljaj i zbog toga cesto kad npr. pijem iz flase i svi su kao u fazonu "Ajde, popio si sve" a ono kad pokazem koliko sam stvarno popio svi se zacene... :lol:

Back