Random informacije o vama

Ja pivo pijem tako sporo da dođem u situaciju da se svi ponapijaju a ja i dalje trezan. Ne uvek, ali kad god mi je baš dobra bleja, atmosfera i kad se vodi dobra spika ja tad najsporije pijem pivo i najmanje pušim. Što je gore tako pijem brže i više i purnjam bez prestanka :lol:

Moze se reci da je moja naistaknutija osobina sto brzo jedem i pijem. A tako je i sa svim drugim stvarima koje radim. Brzo hodam, brzo pricam, kad zapalim - ode cigara za cas.

Sklonite spore ljude sa ulica!

Ja bas sporo jedem,pre sam brzo. Od skoro znam da nesto jedem i po sat vremena pa i da odustanem jer sama sebe iznerviram. A ostalo sve radim brzo, pa ipak uvek kasnim :lol:

Ja pivo pijem tako sporo da dođem u situaciju da se svi ponapijaju a ja i dalje trezan. Ne uvek, ali kad god mi je baš dobra bleja, atmosfera i kad se vodi dobra spika ja tad najsporije pijem pivo i najmanje pušim. Što je gore tako pijem brže i više i purnjam bez prestanka :lol:

Takodje , imao sam neki trip da kada mi je negde mučna ili dosadna atmosfera ,najčešće kada sam negde na nekoj"obaveznoj " proslavi , ili me odvuku negde protiv svoje volje , ili je neki smor u društvu , da se na brzinu narokam ko kreten ,gotovo na nervnoj bazi salivam alkohol ko nezdrav , pogotovo žestinu ili špricer , pa onda bude posle jebeno .....

Gdje god odem majke žele da me udaju za svoje sinove.

Evo npr. juče. Na svadbi, u toaletu, neka starija žena prala ruke pored mene i iz čista mira mi se počne obraćati, kako je boli glava čitav dan itd itd uglavnom, u roku od 3 minute sam saznala da ona ima tri sina, 12, 22, i 27 god, (znači mogu i da biram!) da imaju 3 kuće, zemlju, da neće da traže cure, kako ona tuguje.. Ja sam na to samo klimala glavom, smijući se u sebi, ali tad dolazi zaplet, u tom trenutku moja divna mama izlazi iz wc-a, koja je sve slušala, i tad ona počinje da nudi mene ("Dobra je, zna da pere prozore...." :dash:)

Kasnije meni mama kaže da se šalila. A ja njoj gdje ćeš se šaliti, vidiš da je žena očajna, po wc-ima traži snaje...

Svašta. :zcepanje:

Ako nije elektrotehnika ili informacione tehnologije,leba se od toga neces najesti, u startu da ti kazem.

Може ако потпуно разваљује то што упише. Можеш да упишеш било који факултет и ако га баш разваљујеш нема да не успијеш.

Nisam htjela da moja izjava do ovoga dovede. Savršeno sam svjesna vremena u kom živim.. :P

Back