Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Brzo pijem-sporo hasam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moze se reci da je moja naistaknutija osobina sto brzo jedem i pijem. A tako je i sa svim drugim stvarima koje radim. Brzo hodam, brzo pricam, kad zapalim - ode cigara za cas.Brzo jedem i pijem.
Moze se reci da je moja naistaknutija osobina sto brzo jedem i pijem. A tako je i sa svim drugim stvarima koje radim. Brzo hodam, brzo pricam, kad zapalim - ode cigara za cas.
Sklonite spore ljude sa ulica!

Uvek kasnim, da sam doktor i da me zovnu u bolnicu da spasim neciji zivot ja bih zakasnio, takav sam...

I ja stalno kasnim, a nerviram se kad na to moje kasnjenje neko jos zakasni, onda ga napickam da je neodgovoran...![]()
Ja nisam takav...samo pobesnim ako me ortaci smaraju kako kasnim, a onda kad dodjem posle mene cekamo jos nekoga, uuu, tad ludim... 
Ja pivo pijem tako sporo da dođem u situaciju da se svi ponapijaju a ja i dalje trezan. Ne uvek, ali kad god mi je baš dobra bleja, atmosfera i kad se vodi dobra spika ja tad najsporije pijem pivo i najmanje pušim. Što je gore tako pijem brže i više i purnjam bez prestanka![]()
) 
Mada ima izuzetaka
@ Bosankica:'Naš kako,nisi loša...Šta reče,znaš da pereš prozore?![]()

Znači domet od 7-77 godina, a? Opasna si ti, već te vidim optuženu za pedofiliju.ima tri sina, 12, 22, i 27 god, (znači mogu i da biram!)

Znači domet od 7-77 godina, a? Opasna si ti, već te vidim optuženu za pedofiliju.![]()

@Banzajjj-šta gledaš, pare ili dušu?![]()
duša naravno, ne podnosim sponzoruše.
.@Banzajjj-šta gledaš, pare ili dušu?![]()
Ako nije elektrotehnika ili informacione tehnologije,leba se od toga neces najesti, u startu da ti kazem.
gledam da završim faks, a možda nešto i više, pa da mogu i muža izdržavati ako trebaduša naravno, ne podnosim sponzoruše.
Ako nije elektrotehnika ili informacione tehnologije,leba se od toga neces najesti, u startu da ti kazem.
Може ако потпуно разваљује то што упише. Можеш да упишеш било који факултет и ако га баш разваљујеш нема да не успијеш.

gledam da završim faks, a možda nešto i više, pa da mogu i muža izdržavati ako trebaduša naravno, ne podnosim sponzoruše.