Laks96
Primećen član
- Poruka
- 852
Zgrade bre,da banem i zapevam pod prozorom.Pa ono,ako neće ona-nije jedino žensko u zgradi.
Hahhahahaha iskusno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zgrade bre,da banem i zapevam pod prozorom.Pa ono,ako neće ona-nije jedino žensko u zgradi.

pa dobro blejiš tamo leti, ali tu si u blizini svejedno bokte mazo, dete ti krvavo, kako biste vi Novosađani rekli![]()
Sapcani i Valjevci se bar mogu pohvaliti sa odlicnim akcentom, ako nista drugo...

Ipak sam prvo čuo Bili-verziju, i ta mi je, naravno, najdraža 

sta fali mom avataru?
Možda bih te i virtuelno naskočio, ovako samo smanjuje respekt koji osećam 

Da je Bili na njemu, bilo bi opravdanoMožda bih te i virtuelno naskočio, ovako samo smanjuje respekt koji osećam
![]()

Ja ne brijem, ioanko niko neće videti![]()

Kad se dopisujem sa ljudima zamisljam njihov glas...A ako ih ne znam onda izmislim ja neki..![]()

I ne mogu da podnesem prljavštinu. Ali, i tu postoji problem, i izuzetak. Unutar kreveta, gde imam jednu pregradu, tu sam vremenom skladištio prazne limenke piva, kako koju popijem. I vremenom ispraznim naravno. Samo, desilo se to da sam tu pregradu zapostavio već neko vreme. I sad, kad sam odatle uzimao prazne staklene flajke piva da zamenim u trafici, naletim na nekih dvadesetak praznih limenki koje sam ranije tu skladištio 

Nije mi problem da pomazem pijanim drugarima. Nije mi gadno, mirna sam i ne vicem na njih. Znam da im to tada ne treba. Ali ne volim da vidim.
Uzimam pola ako ne i sve drugricinog alkohola dok se napija kako bi je spasila od toga, bolje ja pijana i normalna nego ona pijana i luda. I uvek se ljuti na mene, bas se pitam zasto![]()

Ne mogu da verujem da to neko zaista radi...svaka čast.![]()
Inače, ni ja ne volim kad mi se drugari napiju pa krenu da se seljače i blamiraju...tj. ne volim da vidim to dok sam trezan, kad se napijem nije me briga.![]()
Kod mene je problem sto se ja ne napijam xD A i sta me briga, musko nek se snadje, meni je krivo kada zensko vidim p'jano bre![]()

Pa napij se, nisi imuna na alkohol, tad ce ti biti ravno do kosova.![]()
Ma znam, i meni se gadi kad vidim pijane devojke...dobro, ima jedna vrsta pijane devojke koja mi ne smeta, ali necemo sad o tome...![]()
Ako odlucim da se napijem, bice to u mom stanu i svi telefoni ce biti iskljuceni da ne zovem pogresne