Random informacije o vama

pa dobro blejiš tamo leti, ali tu si u blizini svejedno bokte mazo, dete ti krvavo, kako biste vi Novosađani rekli :mrgreen:

Blejim tamo ceo zivot, ali nisam poprimila ni trunku tog razvlacenja jer me to strasno nervira...Sto se tice mog akcenta, prilicno je "normalan", kao kad gledas dnevnik 2... :lol: Sapcani i Valjevci se bar mogu pohvaliti sa odlicnim akcentom, ako nista drugo...:lol:

Ne znam da li je do mene ili drugi to jednostavno ignorišu, ali ja u dva dana primetim 5 likuša koje su ekstra pićke ali su brkate ko ebeni Poaro. Pa ja ne znam da li su ćorave ili šta koj ****** rade sa sobom, i sa svojim ogledalom ebenim?

I inače, imam takvu priliku da se smuvam s jednom bijač, ali mi je likuša tako odbojna jer njen zadah podseća na Aušvic; barem smatram da je tako smrdelo spaljivanje leševa. E, to su njena usta. Ili ne vodi računa o oralnoj higijeni ili ima neko oboljenje desni. Bazdi joj iz usta ko da je sto kurčeva popušila i nakon toga pojela čili i nikad oprala zube. A pićka je tako dojajna da niko ne bi pomislio. Nismo svi savršeni, kapiram, ali kosmička sila strašnu nepravdu udeli ponekad.

Ja sam inače čistunac, volim da sve bude na svom mestu, ne volim haos, osim ako to nije skladni haos :mrgreen: I ne mogu da podnesem prljavštinu. Ali, i tu postoji problem, i izuzetak. Unutar kreveta, gde imam jednu pregradu, tu sam vremenom skladištio prazne limenke piva, kako koju popijem. I vremenom ispraznim naravno. Samo, desilo se to da sam tu pregradu zapostavio već neko vreme. I sad, kad sam odatle uzimao prazne staklene flajke piva da zamenim u trafici, naletim na nekih dvadesetak praznih limenki koje sam ranije tu skladištio :mrgreen:

Nije mi problem da pomazem pijanim drugarima. Nije mi gadno, mirna sam i ne vicem na njih. Znam da im to tada ne treba. Ali ne volim da vidim.
Uzimam pola ako ne i sve drugricinog alkohola dok se napija kako bi je spasila od toga, bolje ja pijana i normalna nego ona pijana i luda. I uvek se ljuti na mene, bas se pitam zasto :lol:

Nije mi problem da pomazem pijanim drugarima. Nije mi gadno, mirna sam i ne vicem na njih. Znam da im to tada ne treba. Ali ne volim da vidim.
Uzimam pola ako ne i sve drugricinog alkohola dok se napija kako bi je spasila od toga, bolje ja pijana i normalna nego ona pijana i luda. I uvek se ljuti na mene, bas se pitam zasto :lol:

Ne mogu da verujem da to neko zaista radi...svaka čast. :lol:
Inače, ni ja ne volim kad mi se drugari napiju pa krenu da se seljače i blamiraju...tj. ne volim da vidim to dok sam trezan, kad se napijem nije me briga. :mrgreen:

Pa napij se, nisi imuna na alkohol, tad ce ti biti ravno do kosova. :mrgreen:
Ma znam, i meni se gadi kad vidim pijane devojke...dobro, ima jedna vrsta pijane devojke koja mi ne smeta, ali necemo sad o tome... :prstic:

new-girl-jess-zooey-quotes-26.gif

Neka neka, ima vremena :lol: Ako odlucim da se napijem, bice to u mom stanu i svi telefoni ce biti iskljuceni da ne zovem pogresne :lol:

To je ta slika i prilika. :D
Na kom si spratu? Ja bih zakljucao vrata od terase, zahebi, mnogo tinejdjerke u zadnje vreme skacu sa zgrada za neprezaljenim ljubavima...ccc no no

@aj sad malo tema

Ne znam koji me to vrag tera da uvek ostajem do kasno uvece (ujutru) budan, cak i kad nemam sta da radim izmislim nesto samo da ne bih legao, a posle kukam sto se probudim 10h posle petla...

Back